Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 773
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Някой пробвал ли е 2000 калории (Адикт) ?

# 466
Аз имах навремето спиралата на Макс Фактор 2000 калории, и още веднъж я получих подарък с някаква покупка. Не е лоша, но с абсолютно нищо не ми направи впечатление. Спирала като спирала

# 467
Аз имах навремето спиралата на Макс Фактор 2000 калории, и още веднъж я получих подарък с някаква покупка. Не е лоша, но с абсолютно нищо не ми направи впечатление. Спирала като спирала
И аз съм я имала. Тази е с извита четка и доколкото виждам по клипове прави хубав обем и дължина. Аз сякаш много свикнах с маслените спирали и сега немога да заобичам други..
😁

# 468
Какви са тези маслени спирали? Пример за марка, моля?

# 469
Какви са тези маслени спирали? Пример за марка, моля?
На Римел Wonderfull, Maybeline Lash Sensational Luscious oil blend, Avon Supreme oil...Също и бледо-розовата от същата серия на Мейбълин, но тя май не е с маслена основа, въпреки, че е много подобна на oil blend.

# 470
  • Плевен
Мацки, да ми препоръчате нещо озаряващо за скули, за над очите, но без блестящи частици. Така си представям метеоритите на Guerlain, но искам нещо до 10- 15 лв/ русалковия хайлайтър на есенс и мозайката са симпатични, но с тия блещулки, това няма да го ползвам/ искам нещо с ефект на "грим без грим"
Благодаря предварително.

# 471
Мацки, да ми препоръчате нещо озаряващо за скули, за над очите, но без блестящи частици. Така си представям метеоритите на Guerlain, но искам нещо до 10- 15 лв/ русалковия хайлайтър на есенс и мозайката са симпатични, но с тия блещулки, това няма да го ползвам/ искам нещо с ефект на "грим без грим"
Благодаря предварително.

Погледни перлите на Орифлейм, Ейвън и Голдън роуз.

# 472
  • Перник
Благодаря предварително.

Погледни перлите на Орифлейм, Ейвън и Голдън роуз.

Тези на Орофлейм са извън бюджета и в момента. Иначе са хубави. За другите не мога да кажа нищо.

# 473
И аз само на Орифлейм съм ползвала преди години, но съм виждала, че имат и Ейвън. Не помня колко струваха, но мисля, че само пълнителят беше чувствително по-евтин, отколкото перлите с оригиналната кутийка. Други подобни съм ползвала корейски, но и те са извън бюджета. Иначе излизат доста резултати на подобни в интернет, някои от тях май са сравнително евтини:

https://www.google.bg/search?q=guerlain+meteorites+dupe&sour … h=610&dpr=1.5

Все пак това е от типа продукти, които много бавно се харчат. За година редовна употреба са ми стигали на мен и при това положение дали ще е 10 или 20 лева цената, няма особено значение.

# 474
  • София
Дами, издирвам бялата козметика Елеа.Виждала съм мицеларна вода,тоник и слънцезащитен крем в Еритис и Ремедиум, но бялата-не мога да открия.
Допитвам се да вас за помощ в издирването й. Благодаря.

# 475
Перлите на Ейвън сега са в комплект с четка и се побират в указания бюджет.
Мислех и аз да ги поръчам, но имам озаряващи продукти за един живот напред, та се отказах.

# 476
Една мацка ги продава във фб, за по 5лв, има и още на Лореал, отзиви ?

# 477
  • Бургас
Русалковият хайлайтър на Есенс е много хубав,лек и дискретен.Има тестери,пробвай го.Няма едри брокатени частици.
Аз го ползвам за цялото лице,дава точно ефекта на метеоритите на Гарлен.
На Ейвън перлите съм ги имала,твърди са за моя вкус.

# 478
Момичета, извинявайте за тъпия ми въпрос, но какъв точно е ефекта от тези хайлайтъри?  Вчера много ги заглеждах в Лили и се чудих дали да не си взема, но не посмях. Никога не съм ползвала такова чудо Cold Sweat
И има ли различни нюанси в зависимост от цвета на кожата? Как се нанася?
Питам, защото утре имаме фирмено коледно парти и ми се искаше нещо........ по-различно! Чудех се дали да не си взема руж, но и такова чудо много рядко съм си слагала, та реших, че сигурно с него ще постигна обратния ефект- вместо да блесна, да изглеждам като наплескан клоун Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 479
Момичета, извинявайте за тъпия ми въпрос, но какъв точно е ефекта от тези хайлайтъри?  Вчера много ги заглеждах в Лили и се чудих дали да не си взема, но не посмях. Никога не съм ползвала такова чудо Cold Sweat
И има ли различни нюанси в зависимост от цвета на кожата? Как се нанася?
Питам, защото утре имаме фирмено коледно парти и ми се искаше нещо........ по-различно! Чудех се дали да не си взема руж, но и такова чудо много рядко съм си слагала, та реших, че сигурно с него ще постигна обратния ефект- вместо да блесна, да изглеждам като наплескан клоун Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз имам едни сенки на есенс за контуриране на очи. Блестящия цвят е страхотен, предполагам, че и хайлайтърите са им хубави...а и блестящото винаги може и като сенки да се използва. Аз например почти ежедневно съм така: Блестящи сенки и спирала, стои много добре!

Общи условия

Активация на акаунт