Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 750
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
В едно магазинче за БГ козметика(до НДК, май на Скобелев) открих чудесен лосион (с хубав състав, уникален аромат и хидратира перфектно!) само за 3 лева!
В най-скоро време ще мина за още и за големи опаковки. Препоръчвам го с две ръце. Heart Eyes

Даже и колаген има :
Скрит текст:
INCI ingredients (съставки):
AQUA, PRUNUS DULCIS OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, ALOE VERA EXTRACT, VACCINIUM MACROCARPON SEED OIL, WHEAT GERM OIL, ALLANTOIN, COLLAGEN, ANGELIKA ESSENTIAL OIL, YLANG YLANG ESSENTIAL OIL, ALBA ROSA DESTILLATED WATER, WHITE MUSK ESSENTIAL OIL, HONEY EXTRACT, MELON EXTRACT, VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT, BEESWAX.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 21:27 от « Benedetta »

# 541
80% от рецепторите се намират на повърхността на кожата. При достатъчно добро втриване няма останал продукт върху повърхността на кожата и няма как да пари.
Аз лично с ръце абсурд да се справя достатъчно добре, използвам точно ето това:

За съжаление нямам идея откъде го купих, но е било магазин от типа ДМ или Дъглас.
Как го научих ли? Ами, по трудния начин Laughing затова сега проповядвам навред Grinning

# 542
Този лосион е от Христина козметика. Имат и сайт.

# 543

Очарована съм от тази база на Есенс, но за съжаление вече не мога да я намеря по магазините. С мазна кожа съм и е сложно да си намеря матиращ продукт от който да не ми избиват пъпки, веднага се сещам за кремът на Биотен за мазна кожа и едно кремче на Биодерма. С тази база нямам такъв проблем, матира чудесно, прави кожата ми мека и гладка, засега го ползвам самостоятелно, а не като основа.

# 544
Преди време бяхте похвалили база за сенки на Катрис, както и основа за грим. Аз пък гласувам "против" Grinning Дори за сенките, бих казала, че без въпросната основа ми издържат повече (не говоря за скъпи сенки; такива нямам)

# 545
  • София
Преди време бяхте похвалили база за сенки на Катрис, както и основа за грим. Аз пък гласувам "против" Grinning Дори за сенките, бих казала, че без въпросната основа ми издържат повече (не говоря за скъпи сенки; такива нямам)
Имах тяхна матираща база за грим от която въобще не бях доволна.

# 546
Аз съм доволна от базата за сенки на Аура, купена по препоръка от тук.

# 547
  • Пловдив
Аз съм доволна от базата за сенки на Аура, купена по препоръка от тук.

И на Essence е хубава базата за сенки.

# 548
Здравейте, искам да попитам , гледах едни серумчета на Ревюел, в Елитис Бургас, бяха като шишенца с пипетка на капачката, но никъде не намерих информация за какво са, нито ги видях в сайта им, на тях пише ,че се нанасят на чисто лице и след това може и крем, стандартно описание , а те са три вида. Някой запознат ли е, Благодаря

# 549
Aз съм нaмирaлa в Елитис 4 видa серуми нa Ревюел - един околоочен с ботокс ефект, другите три сa зa лице - енергизирaщ с витaмини, ремоделирaщ и тaкъв зa мaзнa кожa - шaйн контрол. Сaмо последния нямaм, зaщото съм с нормaлнa към сухa кожa. Не сa лоши, с лек приятен aромaт, попивaт лесно и бързо, не мaзнеят.

# 550
 От няколко дни ползвам нощен крем Swiss Image Essential Care absolute repair night cream. Някой тук или може и друга тема да е било питаше за тази марка. Харесва ми , с мазна кожа съм и преди него ползвам серум на Revuele Shine control и кожата ми е подхранена след тях и на сутринта. На 30 г. съм. Да вметна и аз за серумите на Ревюел Shine control  и другия -Energy, леки са, бързо попиват, не виждам кой знае какъв ефект, но ...да кажем, че чудеса не очаквам Simple Smile
връзката е примерна , някой да не каже че рекламирам

# 551
Благодаря момичета, ще пробвам околоочния,че съм на 40 Simple Smile и трябва да се запазя Simple Smile

# 552
  • Бургас
sunrise_67 аз имам трите разновидности на серумите в шишенца - Енерджи, Шайн контрол и Анти ейдж. За сега съм пробеала само Енерджи, ама наистина е енергизиращ,самото му нанасяне и аромата му ми дават едно позитивно усещане и настроение, лек е и попива бързо, но чудеса не прави. Иначе съм пробвала и пептидния серум на Ревюел,не е лош, приятен е, но не видях чудеса, за мазна кожа става за използване вместо крем.

# 553
Здравейте, момичета! Ще се радвам,ако някоя сподели мнение за козметиката на Llums, интересуват ме палитрите сенки, ружове, бронзанти, четки за грим и други с изключение на червила и лакове за нокти.

# 554
  • Бургас
Имам на Лумс дуи за контуриране и хайлайтър,който се води бронзант,много съм доволна, за ружовете и единичнитр сенки също съм чувала само хубави отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт