Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 89 492
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Аз дебна в момента за 12-19.01 за Малдивите, но цените са сериозни още..(
Утре ли се очакват катарците да пуснат?

Имайте предвид, че миналата година дебнех по време на Черния петък полети до Токио с Катарците. Уж ги намалиха с по 20 лв, но следващия ден бяха с по 100 лв. по-ниски.

# 646
За първи път ще летя с Изиджет (София-Лондон). Засега виждам от резервацията само по 1бр. безплатен ръчен багаж. Дали има опция за добавяне на допълнителна малка/дамска чанта, освен предплатените вариенти с куфари?! Все още не съм чекирала билетите.

# 647
  • Milano
Не, освен ако нямаш Изиджет Плюс - годишен абонамент (215 паунда), който между другите неща включва и още 1 чанта, която да може да се побере под седалката.

# 648
Не, освен ако нямаш Изиджет Плюс - годишен абонамент (215 паунда), който между другите неща включва и още 1 чанта, която да може да се побере под седалката.
И със запазени места ли няма да стане?! Почти бях се на вила да посочвам седалки, но....

# 649
Моля ако видите промоция от катарците да пуснете тук.
Търся изгодни билети за Виетнам за Формулата .

# 650
  • Milano
Даринандия, не. Гледайте да не сте много назад на опашката, че качват само първите 70-75 багажа обикновено. Другите отиват безплатно в багажното. Тогава можеш да си извадиш дамската и да си я държиш в теб.

# 651
  • Sofia
Катарците пуснаха чернопетъчната промоция, но  не съм впечатлена изобщо.

# 652
Даринандия, не. Гледайте да не сте много назад на опашката, че качват само първите 70-75 багажа обикновено. Другите отиват безплатно в багажното. Тогава можеш да си извадиш дамската и да си я държиш в теб.

Оле, сега се видях в чудо! Освен да си купя шоколади от безмитната и да натъпча в торбичката портфейла, телефоните, таблета, салфетки (че ще пътувам с дете)... Rolling Eyes

# 653
Катарците пуснаха чернопетъчната промоция, но  не съм впечатлена изобщо.

Може ли линк?

# 654
  • Milano
Даринандия, ще пътувате с най-добрата нискотарифна компания и с най-добри условия. Няма защо да се шашкате. Семействата с деца се викат веднага след хората със Спиди Бординг, зависи и от възрастта на децата естествено. Само веднъж се е случвало да не ми качат куфара, но все пак. Ако го вземат може да си качите торбичка/чанта на борда.

# 655
Влез в сайта на катарците

# 656
https://www.qatarairways.com/bg-bg/offers/black-friday.html?cid= … 0&heroCTAtext Това е за катарците. Наистина няма кой знае какво. Цените са като от преди два дни, поне по дестинациите, които гледах.

# 657
Много странно, проверих и в началото на компютъра ми излиза такк промоцията :
Скрит текст:

а от телефона :

Скрит текст:

# 658
Много странно, проверих и в началото на компютъра ми излиза такк промоцията :
Скрит текст:

а от телефона :

Скрит текст:

Сайта е за Хърватия. Но цените май са същите

# 659
  • София
Аз чакам турците да видя какво ще пуснат като намаление. Ще имат черен петък, пък да видим дали и моята дестинация ще е намалена, трябва ми до Маями за точни дати.

Общи условия

Активация на акаунт