Отзиви за Easy Jet

• 380
  • 4
  •   1
Отговори
Добър ден, през юли синът ми, който е на 16г ще лети сам от Бургас до Берлин (и след 2 седмици обратно). Единствения вариант за директен полет който намирам е с EasyJet за около 400 евро (като включа и багажа). Някой има ли отзиви за авиокомпанията, не сме летели с нея досега? Да купувам ли сега билет или да изчакам ако се появи нещо по изгодно? Благодаря предварително.

# 1
Добър ден, през юли синът ми, който е на 16г ще лети сам от Бургас до Берлин (и след 2 седмици обратно). Единствения вариант за директен полет който намирам е с EasyJet за около 400 евро (като включа и багажа). Някой има ли отзиви за авиокомпанията, не сме летели с нея досега? Да купувам ли сега билет или да изчакам ако се появи нещо по изгодно? Благодаря предварително.
Няколко пъти сме летели с Easy jet. Нормална нискотарифна компания. Винаги всичко е било наред. Даже учудващо последния път ни сложи тримата един до друг и в двете посоки без да сме купували места.
За цената не мога да помогна.

# 2
Нискотарифна. Нищо луксозно, бързи полети, т.е. каца на летището, хората слизат, веднага се казват следващите. Единия път дори не беше почистено, така с пуканки и хартийки по седалките беше. Иначе като полет нямаше проблеми - кацане, излитане и т.н. всичко си е ок, говорят български повечето служители, но има и стюарди, които не са българи.

# 3
Общо взето съм доволна .

# 4
  • Някъде там...
Пътували сме 4 пъти с тях до Манчестър,аз съм доволна,никой не ти проверява багаж,били сме с куфари ръчен багаж,при другите авиокомпании ще плащаш .Четирима човека сме пътували, на един ред винаги са ни били билетите,един до друг.

Общи условия

Активация на акаунт