Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 89 490
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Аз чакам турците да видя какво ще пуснат като намаление. Ще имат черен петък, пък да видим дали и моята дестинация ще е намалена, трябва ми до Маями за точни дати.

И аз така чакам Simple Smile А от къде ще купите билетите, от сайта на турците ли директно?

# 661
  • София
Май да, там са 1300 евро за двама. И ти ли гледаш на официалния сайт или има някъде, където ги намаляват повече?

# 662
  • Сф
Niya, за кои дати ти трябват? И аз гледам Маями за ян- февр и имаше за около 600 евр двупосочен  втората половина на януари (но вече не помня с коя компания, че ги гледах мин седм)

# 663
  • в града на вечния купон
кои компании ще имат черен петък освен Раян?

# 664
Аз търся за началото на април, около 3 - 15, плюс минус 1-2 дни.Даже търся и едната посока да е Ню Йорк. На официалния сайт ва авиокомпанията май дава най-добри цени.

# 665
  • Сф
Аз също търсех в едната посока да не е от МАями, но излиза супер скъпо. Пробвах и еднопосочни билети от/до различните летища, но пак е скъпо.  По мои наблюдения трябва да е от/до едно и също летище, че да се върже цената.

# 666
Аз също търсех в едната посока да не е от МАями, но излиза супер скъпо. Пробвах и еднопосочни билети от/до различните летища, но пак е скъпо.  По мои наблюдения трябва да е от/до едно и също летище, че да се върже цената.

Хм, при мен е почти едно е също, независимо дали се лети София-НЮ-София или София-Маями-НЮ-Маями. Сигурно зависи и от датите.

# 667
  • София
Niya, за кои дати ти трябват? И аз гледам Маями за ян- февр и имаше за около 600 евр двупосочен  втората половина на януари (но вече не помня с коя компания, че ги гледах мин седм)
30 април - 17-18 май. По принцип някои авиокомпании са една идея по-евтини, но без багаж и като сложиш в четирите полета за двама багаж излиза повече, пък и с турците е по-комфортно. Имаме време, така че мога да изчакам да видя дали ще има и новогодишни намаления или такива с наближване на датата, изборът за до Маями не е малък на горе-долу тази цена, така че най-много да ги изпуснем турците и да летим с други.

# 668
  • Сф
Съгласна съм за багажа. Затова ги избрах и миналата година до Флорида, но бях на стария терминал и хич не ми хареса. Дано вече полетите да се през новото летище.
Аз реално търся полет дo RSW, което е малко летище и затова разликата СФ-Маями-RSW-София и доста по-голяма от Сф-Маями-СФ или СФ-РСВ-СФ

# 669
  • Варна
Току-що проверих - катарците вече и на РС са подали 20% отстъпка. Честно казано, не ми се виждат много изгодни цените....

# 670
Ако 20 лв разлика са 20 %.. 😡

# 671
катарците си имат собствени разбирания и не се влияят толкова от масовки. Та често пускат такива само колкото да се отчетат, а друг път много по-изгодни цени без промоция

# 672
# 673
Купих за около 450 евро до Малдивите, без промоция на катарците, така че 400 е напълно реалистична цена.

Благодаря за отговора! Значи чакам и дебна колкото е нужно. Ще споделя ако забележа УАУ примоция 😎 В момента цената им е 1220 лв, или с 44 лева по-ниска от стандартната - за двупосочния това.

# 674
  • Берлин
Уж 50% международни полети с ограничени дати и никаква реална отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт