Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте

• 11 813
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Току що видях, че на долния венец - там, където излизат първите две зъбчета, Вики има резка и мястото е по-бяло от останалата част...
Дали няма да ме изненада малката буболечка и да стане изведнъж буболечка със зъби...  Joy

# 106
Здравейте мамчета   Joy

Добре дошла на Тина, и аз съм още "новак" но тук е супер  Hug  Hug
И аз съм за това че е абсолютна глупост това с наднорменото, вече изкреизват яко  #2gunfire 
Ние бяхме в началото на месеца 6200 на 66 см, е какво му на детето, на диета ли да го сложа, тои така си прасенце и само иска цоца, като му е сладко ще папа.
И ние вземаме Вегантол, и по 1 капка, а дори кога го извеждам на разходка и слънце не му и давам.  Мисля скоро нацяло го спра, но ти прецени как да процедираш

А Мал-а наистина е някакъв ад, там само Пикадилито си е на разумни цени, вс друго грандуманията яко, то живеем малко по нагоре и му се радвам че е готин, но там маи само на кино ходим и до Пикадили

А на вънка верно си е някакъв ад, ние излизахме сутринта и аз умрех от жега а Бобсана беше толкова щаслив и си гледкаше и от щастие даже заспа:))
А след обед пак требва излизаме и то за 1-ви път с кенгурото и трамвая и май ще се мре

# 107
Такаааа.......Ако на Тина детенцето е с наднормено тегло,то Митко след днешната консултация печели конкурс за двойник на Боримечката - тежи 8 150 кг. и е дълъг 66 см. малко е нисичък май Сложиха му последното ДТК и Полио   Laughing Не се и обади като го боцнаха,а сега заспа на хладно в къщи  Peace
Бебчо, ако ми остане време наистина мисля да отида до Мол-а,но силно се съмнявам,защото часа при доктора ни е 15.00,а ако стане като предния път - чакахме го 2 часа  #Crazy и си тръгнахме от София по тъмно,няма да успея  Sad
Тони,като нищо ще си имате буболечка със зъбки  Joy  Joy  Joy Ех,пораснаха бебчетата....зъбки им избиват,въртят се на всички посоки,скоро ще почнат и да пълзят,а какви безпомощни бяха преди 4 месеца..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
Абе то и аз не мисля че сма наднормени щом е здрав нека си хапва. smile3504Много ви благодаря за подкрепата smile3525А другото което ми каза че трябвало да го подложа на диета че децата с наднормено тегло се разболявали по често от рахит.Иначе се кърмех ме до края на втория но от тогава не иска да сече и сме на адаптирано мляко.А от 1 седмици си хапва и плодово пюре.А имаме и друг проблем оказасе че на бебо езичето му е вързано,кога трябва да се цепне? newsm12

# 109
  • София
Като ви "слушам" колко сте големи направо свят ми се завива 7-8 кг. наистина сте Крали Марковци.Ние пък още нямаме 6  Crazy ,но както съм споделяла растеме повечко на височина,а и плюс това момченцата са по-едрички.
Бебчо за кой Mall става въпрос?Аз си мислех ,че говорите за този на Стамболийски  ooooh!
Нинка наистина само в Пикадили са нормални цени,а пък бутиците са зашеметяващи като дизайн и като цени #Crazy

# 110
Привет слаурковци  wavey Пожелавам ви много приятен ден изпълнен с положителни емоции  Praynig
Nin_ka ти къде живееш? Явно сме близко и може да си чукнем среща ако искаш.
МАМИ какво стана със срещата на февруарските мами. Много сме несериозни значи  Sad
elix за него говоря  Simple Smile
Отивам да си направя кафенце и малчо предполагам, че ще се е събудил до тогава. Чао за сега мами, после ще се отчета как е минала консултацията  Praynig

# 111
Добро утрооо!  Hug
Моите проблеми със зареждането на страничката продължават и затова не пиша много много  Sad  Само се ядосвам, че нищо не мога да публикувам.
Бебчо, стискам палци за консултацията!  Simple Smile
Мамета, излизате ли навън? Вчера с децата не излизахме, то вкъщи течеше пот от мен, пък камо ли навън! Онзи ден си беше чисто самоубийство - излязохме на обяд и направо се сварихме в собствен сос.
Чудя се сега след закуска дали да не се разходим  newsm78 Нещо сутрин напоследък доста ме мързи /преди не бях така - сутрин обикновено съм бодра и готова за подвизи/.
Хубав ден на всички! Може пак да пиша, ако ми публикува отговора!  Crazy
Ааа, забравих да ви кажа - наша беба се търкаля като пумпал, обръща се надясно, понякога я намирам краката на мястото на главата и се хили. Вчера голяма игра падна, каквото докопа и го омлясква солидно  Laughing

# 112
Добро утро и мен и бебока Валентин! StopМалкия се е разпял от 7 сутринта,вече се върти като пумпал в креватчето си и само да види че някой от нас е станал и почва да се закача. smile3533много е хитър.Пожелавам ви приятен ден и само хубави емоции newsm44

# 113
  • Габрово
     Здравейте и от нас! Ние малко се позагубихме и едвам сколасах да ви прочета. И пак нямам много време, че отиваме на консултация. Ще ни ваксинират и се моля всичко да е наред.
     Добре дошла, Тина! Тук наистина е много приятно.
     Черешка и Жужи, радвам се, че се завърнахте.
     В Шумен, на ралито, изкарахме страхотно. Антония спа следобед 3 часа без да се събуди  Shocked Тук ако спи половин час ще е добре. След 3 седмици сме на рали България. Ние обикновено ходим на Белмикен. Сигурно сега пак ще отидем там, че мястото е прекрасно.
     Краси, не се притеснявай, децата често вдигат висока температура. Бързо оздравяване!
     Оставям ви, като се върна ще дам отчет от консултацията. Лек ден!

# 114
  • Варна
Привет и от мен.Бяхме на гости при майка ми 1 месец и много ми беше мъчно за вас.С материала едва ли ще наваксам,защото доста сте изписали,браво на вас,много сте активни.Вчера бяхме на консултация,вече тежим 6160 кг и сме 66 см.Този път е наддал добре-1160 кг,особено като се има предвид че предния месец беше наддал едва 240 гр.Сутринта ходихме да му слагат ваксина,взехме пентаксим надявам се да нямаме проблеми.Педито ми каза да му дам панадол профилактично,нахраних го и заспа.Дано всичко да е наред.И тук е голяма жега,единственото спасение е морската градина с дебелите сянки.Пожелавам приятен ден на всички.

# 115
Здравейте на всички от нас   Joy  навънка днеска май пак няма се диша.
Beb4o ние сме нагоре по Стамболийски срещу пазара Д.Петков, и за среща винаги съм ЗА  Hug  Hug, така че може се разберем нещо се видим

А снощи малкия звяр незнам жеги ли какво ме направи луда, от 3 ч. е започнал да мрънка и нема цица нема гушкане спасяване, даное е някакъв период и да минава скоро ще лудна, а и сега продалжаваме с пълна сила с мранкането, само навънка мирува, ама можем ли само по улиците стоим в жегите.

Лек ден ви пожелавам и многооо усмивки Simple Smile)

# 116
  • София
Здравейте и от мен!
Ех,Роси завиждам ви -имате си морска градинка,добре сте си вие морските мами,а ние тук  се печем на бавен огън  Tired Добре,че все пак до нас е близо планината,че да се раздвижи въздуха.
Бебчо,аз съм сериозна  Laughing само казвайте къде и кога.Другата седмица съм на линия.
Мами,вашите бебчета галят ли ви вече?Моята мишка го прави ,къде сполучливо къде не чак толкова ,но определено си е галене  и много й харесва  Joy /а на мен още повече  Grinning /
Желая ви хубав ден  Kissing Heart !

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 13:03 от elix

# 117
Благодаря ви за топлото посрещане  bouquet Много ми е приятно с вас Wink
Сетих се да ви питам нещо, отдавна не сме го обсъждали - събуждат ли се през нощта бебоците и дали ги храните. Стефко се събужда и го храня към 1-3ч, всеки път различно. Така ми се иска да не се събужда, та да мога и аз да се наспя. Но той друго мисли Mr. Green

# 118
включвам да ви се похваля. Елиза най накрая започна също да се обръща. Така като ви четох и аз сега осъзнавам че го прави от дясно на ляво. Дали това означава че ще е деснячка?  newsm78 Досега се въртеше само в леглото, сутринта винаги я намирам с крака на възглавницата.. Бебетата започват все повече да шават и наистина ще трябва да се внимава както беше писала Рибката  Thinking.
Да ви кажа забелязвам че бебата всяка вечер заспива настрана. Не обича вече по гръб, но аз се притеснявам да не се обърне по корем и да стане беля. Все си ги мисля едни такива.. Вашите бебета как спят? Все така по гръб?
На въпроса на Румяна, моето бебе спи средно 3 пъти на ден: сутрин между 8-9, следобед към 2 часа и после към 6. Средно спи по 45 минути, но ако спя до нея и повече става. Днес я сложих в леглото ми в 8 и спахме двете до 11 ... Вечерта в 8.30 е толкова уморена че заспива и не мога да я събудя въобще за нощно хранене. Спи си иначе нормално до 7 сутрин. Ама аз писах за тоз проблем и преди.. все същата работа. Проблемът е че яде само 4 пъти на ден....
За захранването, аз все чакам да мине още време, но днес дадох на Елиза да оближе няколко череши, много ги хареса. Цялата уста стана лилава... hahaha
хайде приятни разходки на всики майки. Аз ще пропусна днес че вали ужасен дъжд тук  #Cussing out #Cussing out

# 119
  • Sofia
Здравейте!
Излязоха изследванията на Томче и се оказа, че момчето е пипнало някаква бактерия- Klebsiella spp.
Хубавото е , че не е от салмонелените истории, не е и алергия. Няма да пие антибиотик, а само някакво лекарство за нормализиране на чревната флора.
След 2-3 седмици пак изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт