Да кажа за пишката. На Мони му я забелвахме по малко по време на къпането, но много по - късно. Сега им е рано на бебчовци. Нашето педи беше казал до 3-4 месец да не я пипаме. А даже може и понататък.
Аз мойта мацка само по боди я извеждам, само вечер и слагам по едни къси панталонки.
И ние с мъжа ми като Кабранска я размятаме навън постоянно и ставаме атракция за хората. Добре че си ни помнят от предния път, че Мони все си ни беше в ръцете,та не се чудят. Ама като знаем, че ни е последно бебе (поне така планираме) и не можем да и се нарадваме, пък си е и глезанка.
Аз нали ви писах, че на предната консултация на 1 месец Евка беше натдала 600 гр. За мен напълно нормално, за педито също, но за свеки не. Тя като мед. сестра винаги се смята за компетентна. И звъи на мъжа ми на мобилния (защото аз съм много зла и страшна) да му обяснява как не спала по цели нощи, защото бебето било недохранено. И вече като звънне в къщи и все пита яде ли, а аз му викам на мъжа ми-ако има желаещи да идват да кърмят.

Аман от досадни съветници. Така че явно всички имаме по един дразнител, щото иначе много ще сме спокойни.
А за дрехите, аз вече си се събирам в старите та нямам проблеми поне с това. Единствено малко искам да си стегна корема, но и това ще стане.
Не мога да повярвам как стана тоя номер. Вчера следобедната ни разходка продължи доста и бебо беше озверял от глад. Тръгнахме да се пребираме, но се сетихме че имаме да пазарин доста неща и хайде с колата на Била. И на паркинга в колата настана световна борба за храна. Е, нямаше начин, накърмих го в колата. Беше 20ч. След като се пребрахме , го изкъпахме и понеже не търсеше още да яде , го сложих в шезлонга да си поиграе. Но той заспа. Чаках го до 23.30ч , като все се надявах че ще огладнее, ама не. Накрая си легнахме и чак в 4ч ме събуди, но аз вече бях будна и се чудех да цедя ли , защото гърдите ми щяха да експлоадират. Бебчо разтовари малко.
И после ме събуди чак в 8ч, като аз пак почти бях будна. ММММ направо екстра. Супер свежарка се чувствам и смятам да отида днес на работа. Че все ме викат, ама аз все бях уморена. Ще има годишно събрание на акционерите другия месец и аз трябва да подготвя някои неща (това ми е втората работа).
! Още 10 пъти по толкова години да посрещате заедно в любов и щастие! На първо време ти пожелавам една хубава екскурзия до Париж!
и край - няма спане, мрънкане до изтощаване към 3 часа чак заспива. Имам съмнения, че и е топло, въпреки, че я държа само по боди, но спим на отворена врата, че не смея още да отварям прозореца в стаята (но определено на мен ми е задушно, но пък ме е страх, че тя постоянно рита и все е отвита). Вашите бебоци спят ли на отворен прозорец през нощта? Мисля довечера пак да взема да изцедя последната кърма, да не би пък да не и достига? Иначе през деня - няма никакви проблеми, храни се, спи си по цял ден и е спокойна, но от 3 нощти е много раздразнителна.
по дупетата на малките бебоци!
. Ура!

Имам да свалям 6 кила, а е хубаво да започна вече, защото май ще ходим на море и не ща да ме е срам много като се съблека по бански... 
Че хаби и материала...

Дупето обаче и се зачерви и дори стана една малка раничка
Крема, който имах не помогна и по препоръка на априлската мама тук и купих друг, сега чакам резултата. Иначе пробвах да мажа един ден само с олиото , както препоръча Крайзи, но нямаше ефект. Сега някой път мажа с олиото и отгоре с крема, така правилно ли е? Гледам да я мия на мивката при по-голямо осирване, но... 
), слагат формула и айде да папа. Че не е топла, чиста, шишето стелиризирано няма проблем. Аз също не стерилизирам де. А иначе всички бебчета ги виждам голички и без чорапки по магазините, където климатиците духат ужасно и аз замръзвам. Малката я обличам леко, но винаги вземам пеленка да я загъна като пазаруваме.
Чувала съм за смъртни случаи на деца, оставени"за малко" в колата. Да не дава господ