Някои свикнаха, но баш сръдливата бабичка само един път се обади и оттогава не е. Не стига, че се обади с няколко дни закъснение...
Абе да духа супата! И още няколко смръдли се сърдят, ама както каза свеки - "Който иска да кръщава деца - да си ги ражда"
Тамън по-малко навалица
Одеве мъжо вика - "Трябва да идем на село за един ден, че има работа някаква" И понеже БАБИНАТА-сръдлива къща е залепена със свекини аз изпищях като опарена - НЕ! Последваха разни обяснения, че ще ходим с колата, за малко и т.н. да ме убеди, но аз не спрях да повтарям - НЕ, ТАМ НЯМА ДА ИДА! Скарахме се заради тъпата овца и тръшкахме врати като циганите
Накрая се сдобрихме, щото няма смисъл заради глупости да си разбиваме семейството. Каквато и май е целта, но да не се задълбочавам , че ще си повярвам и тогава ще
някой 
Лео след баня трети ден подред ми реве като заклан
Не, че ми е лошо да се гушим, ама незнам за какво реве и си мисля какви ли не глупости. Като това с пишката оня ден 
Айде да не ви занимавам повече. Отивам да окрасявам нова тема

Ако някой пусне преди мен, ще я изтрия
и за това да плаче. И децата ги мори много жегата.
Ние също като се съблечем сме много доволни.
Макар, че като го гушна се успокоява, а нали и аз го грея допълнително...
Страшна мацка е отсега 
Здравейте и от нас.Искам и аз да чиститя на
.
Малка кукла ми е тя.Но не можах да оприлича на кой прилича
.М/у другото отдавна не бях разглеждала албумчето ни.Ма такива сладурковци видях,направо да ги изпапкаш.Колкото порастват по-красивички стават.
.
.
,добте че имах жилетка и я облякох...ама да не ти казвам как изтраях в жегата докато се приберем......

, че Калина става на
Лекарката е много доволна от нас