МАЙското човече лакомо яде, та по-бързо да расте!

• 12 301
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета като плачат така неутешимо бебетата пробвате ли да миете със светена вода!? Аз така правя и мисля че помага.
И с обикновенна вода като я мия се успокоява, просто в тези жеги имат нужда от малко прохлада.

# 256
  • София
AHHA, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, ПРЕКРАСНО МАЙЧИНСТВО, НАЙ - ХУБАВИЯТ ПОДАРЪК ВЕЧЕ СИ ГО ИМАШ В РОЗОВО! Wink hbday bdbaloni nbirthday

Crazybrat, мила, много сладък твоя Лео на аватара ти! Heart Eyes Имам една молба към теб: Можеш ли да ме "светнеш" как сложи толкова голяма снимка?  Нали допустимата резолюция е 160*200? А на мен ми приема още по - малка... (160/160 #Cussing out #2gunfire newsm78/
Много благодарности предварително!  bouquet

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АННАМного здраве и любов за теб и цялото семейство
Целувки на Мони и малкото слънчице

Вчера бяхме на разходка до зоологическата градина.На Габи и беше много интересно...Мони спа през цялото време....изкарахме си чудно...обаче човека се наспа и после като отвори едни очи като палачинки.....и аз на маймуна станах..... Simple Smile цял следобед имаше ГУШ, че се сърдеше като го оставя

Руми....как мина погачата.....съжалявам,че не дойдохме. Тези дни може да се чуем и да слезнем до вас да се видим

Ние след малко се товарим в кенгуруто ще ходим да платим на каката градината.....после до социалните да си вземем акта за раждане докато не е напекло много Simple Smile

# 258
Ох, момичета тъкмо изчетох и седнах да напиша туй онуй и дребната се съуди. Хайде до по-после.

# 259
Анна, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастливи мигове с малката Ева, баткото и таткото   bouquet

Майчета, мажете ли вече бебковците със слънцезащитен крем като излизате навън? Аз като мажа Никола по лицето, то не са физиономии, то не е чудо!
И на него му излезнаха много ситни пъпчици по лицето и докторката каза да не ги правя нищо - те сами щели да си минат?!?!

Hug

# 260
Честит рожен ден Анна! Желая ти много щастие и радост!

Таня, аз не го мажа със слънцезащитен крем, защото било много вредно. Тук препоръчват, само един крем, който става за такива малки бебета, но сигурно го няма в България, казва се Microsun. Иначе бебетата до една година не се мажат със СЗ крем.

Отиваме на доктор, да ни мерят и теглят.

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 12:53 от Катя

# 261
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АННА!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
Момичета пъпките които имат вашите бебоци по лицето имат ли и червен ореол около тях,че моя Иван така се опъпчи снощи по лицето и вратлето с едни ситни пъпки,но около пъпките има и червени петна,чудя се дали е от слънцето или е нещо друго?

# 262
Привет и от нас  Wink
Снощи такъв сън му дръпнахме.. чак се стреснах малко сутринта като видях часовника.. 5 часа ей! При положение, че повече от 2-3 не ми е спал.. Ама ще влезе в час дребното  Flutter
Тез пъпчици, ако са около гънките, най-вероятно са от претопляне.. И на нас ни излизат понякога такива.. особено като папаме по-дълго и от ръката ми съвсем се изпотява милото  Rolling Eyes Аз ги мажа понякога с Бочко или нещо подобно и си минават за нула време.. Не ги прегрявайте бръмбърите!
А за слънцезащитните кремове - никакви на толкова малки бебоци!!! Някои мазила стават за над 6м... Ние с нищо не се мажем, ама по слънцето минаваме само транзит, че сме бели като сиренце  Crazy
Ани, това за светената вода има нещо.. Аз карам мъжа ми да му бае като плачем повече и не знам от какво е (той може.. и на мен ми действа..) Не знам от внушение ли какво.. обаче наистина се получава.. макар че не вярвам на такива истории особено  Thinking
Crazy, бе тва малко пишле как го чистиш.. Ние изобщо не стоим толкова мирни, че да го хвана, да го човъркам.. бррр.. Трябва да го пробвам като е на кеф по някое време  newsm78 .. Че ще ни чуеш и в Пз  Laughing
..Отначало като му чистех нослето беше такъв рев.. ма то сополи бе.. как да го остава горкото като едвам диша  Rolling Eyes Обаче сега мама бърка в носле, а на него никакво впечетление не му прави  Mr. Green Дано и с това се оправим по същия начин  Praynig

# 263
Честит рожден ден на Анна! Много усмивки, подаръци и изненади в днешния ден     bouquet
Tania_arc аз не мажа със слънцезащитен крем, но ми се иска. Нашата педиатърка каза, че бебета до 6 месеца не се мажат. Иначе една приятелка ми препоръча Евент или нещо такова. Била медицинска козметика.
Приятно скиторене. Аз пратих бабата на разходка с дребка и вече ги чакам да се върнат.

# 264
  • Бургас
Ладида, сложи на термометъра сапунче, така винаги става.
Aни, мила! Господ здраве да ти дава! Стана работата най-накрая! Оплескахме се с акита до ушите! Днес ще ходим при "леля докторка" да ни измери и изтегли. Появи й се и нещо като екзема според мен на веждите- първо бяха ситни пъпчици,ама точно по самата вежда, а сега се образува жълта коричка. Освен това от днес си имаме и струпейчета по главата, та ще имаме доста работа при педито да обяснява...
Обаче, момичета, да ви кажа от 2-3 дена мойта маслинка не си изяжда всичката кърма! Вместо досегашните 110 мл, сега яде по 80 точно! Предполагам, че от жегите е тва,ама и аз не й настоявам де! Нали е мацка, нека е елегантна, не като мен- цял живот диети и все пухкавелка! Rolling Eyes
А, тебе, Ани хич да не съм те чула да се оплакваш от корем и т.н.- видях ти снимките със синчето-изглеждаш перфектно,ааааа!!! Naughty
Отивам да навивам музичката на играчката на кошарката, че спря, а нашта се смее катоя гледа като за световно! Да не взема сега да й разваля настроението, че лошо ми се пише!
Цунки на всичките бебоци по дупенцата!

# 265
Върнахме се от доктор. Нашето момче е наддало с 1 250гр. и е пораснал с 5 см.

Момичета пъпките които имат вашите бебоци по лицето имат ли и червен ореол около тях,че моя Иван така се опъпчи снощи по лицето и вратлето с едни ситни пъпки,но около пъпките има и червени петна,чудя се дали е от слънцето или е нещо друго?
И нашите са такива и днес питах докторката - тя каза, че са бебешко акне и а не ги пипам, сами щели да му минат.

За пишлето, докторката ни каза, че от само себе си ще се оправи и да не го забелваме или други процедури.

# 266
  • София
Благодаря на всички за пожеланията. Черпя ви виртуално-кой с каквото си обича- Misc Baby Bottle  party023 beer Wine Glass.
ЛаДида това по веждите и ние го имахме ама изчезна от самосебеси. Така и не разбрах от какво е.

# 267
Здравейте и от мен!
Аз редовно ви чета,но не ми остава време да пиша.Научавам много неща от вас.

Таня, аз не го мажа със слънцезащитен крем, защото било много вредно. Тук препоръчват, само един крем, който става за такива малки бебета, но сигурно го няма в България, казва се Microsun. Иначе бебетата до една година не се мажат със СЗ крем.

Кате,този крем на SPIRIG ли е?Тази козметика се внася в България и има Microsun.Но и аз не мажа със слънцезащитен крем,много са малки още,просто избягвам директното слънце.

# 268
      Здравейте и от нас с Ради!
      Честит Рожден Ден,Анна!Желаем ти много здраве,щастие и любов!
       От вчера ни почнаха коликите!Горкото така си поплака милото.Аз веднага бегом към аптеката и ми дадоха Еспумизан Л,по 25 капки след всяко хранене.Така пишеше на листовката.Незнам дали действа,ама след втората порция и след много мъки и на цица заспа и за щастие през ноща се буди само да хапне и пак заспиваше веднага!
    Днес ни беше първата консултация!За капките ни казаха да ги даваме 3 пъти на ден.И че вълшебни какпки няма,коликите са си колики!Оказа се,че наддаваме много добре 950гр за 2 седмици и колко ли ще станат до края на месеца?От 3470 след изписването сега сме 4420.Лекарките се зарадваха,че така растем само от кърма:)Поне съм спокойна,че му стига кърмата,даже се оказа,че преяждаме,ама като обича да суче аз не му отказвам!Препоръча да не суче повече от 10 минути,после ме имал само за залъгалака!Ама вчера само така се успокои!Казаха пишата за сега да не я пипаме и аз мисля да я послушам,имам и доверие!За моя голяма радост каза,че няма да бързаме със сокчетата!Аз споделих,че предпочитам късното захранване,а тя при тия темпова на разтеж за какво му е от сега захранване!Дано е все така и по-късно да стане захранването!
   Много се олях,ама отдавна не съм писала!И аз вчера се замислих дали да не го измия със светена вода,но днес ще го направя!
   Имар и аз мисля,че тези пъпчици са от претопляне.И ние имаме малко такива около ушетата.
    Чао и много целувки!

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АННА!!!  bouquet
Появи й се и нещо като екзема според мен на веждите- първо бяха ситни пъпчици,ама точно по самата вежда, а сега се образува жълта коричка. Освен това от днес си имаме и струпейчета по главата, та ще имаме доста работа при педито да обяснява...

Не е екзема а корички ,появяват се на бебетата и с МУСТЕЛА се оправят.И на нас се ноявиха само на веждите..Сега ще купувам Мустела.

Общи условия

Активация на акаунт