Ние вече цяла седмица сме ужасно кисели
Добре че таткото беше в отпуск, че иначе щях да лудна - малката не спи повече от час през деня и през другото време е едно мрънканеееее
Тази нощ да ми се събират най-много 2-3 часа сън и направо едва гледам, преди малко сестра ми я взе Калина и я изведе с количката да си починем малко...
В петък прекарахме целия ден в Пазарджик и все се оглеждах за Крейзи, мислех, че ще я видя из градинките
Хвана ни голямата буря насред центъра и опищяхме едно заведение, че даже и се насрахме и сменяхме там за ужас на собственика 
И аз като Ладида цедя и давам, но от известно време й давам и гърда и почва да й харесва, но когато се храним от гърда режимът отива на майната си и се виждам в чудо...
Вчера имаше слеща на Ла лече лигата в Пловдив и съм много доволна
Още в началото им се оплаках на опитните кърмачки, че принцеската обикновено се храни от гърда 1-2 пъти на ден спокойно, а останалите пъти като пробваме е с бой по мама
И дребната пак реши показно да прави - 2 пъти огладня и я кърмих по време на срещата - и двата пъти едно спокойствие 
На 1-ви и ние ще протестираме, ако не ни мине котка път

Духи, защо не пробваш с отвара от лайка, ама много внимателно

Коликите също са от това и въобще коментарът е, че само циганките кърмели през нощта и в болницата взимали бебетата при тях да спят в леглата
... Аз все й казвам че нямам нужда от теории от преди 30 години и да прочете малко да се образова, обаче се дразня само...

Друго си е - Велизар си отспа навън, кърмихме се на воля на двора сред цветя, птички и пчелички... А каква пауза за сън направи снощи...
Щях да гръмна, ужас...
Сега ви изчетох и се включвам по темите:
Доста честичко,обаче, бебетата просто искат да си седят на цица, за собствено успокоение и кеф. Питайте ме мене в тия жеги като ми се лепне
, с нищо да не ги мажем, само да се измива често лицето. За разнообразие и главичката ни се бели, таткото каза, че прилича на герой от фантастичен филм("Междузвездни войни" навярно
, обещал ми е да ми купи нещо 
.Водата бива ама може и по-топла да е..Една гостенка имахме донесе два тоалета на бебата.Абе много сме несериозни все нещо става и изместваме часа на къпане.