Какъв е перфектният мъж?

• 14 556
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Не гледай по писалАта, гледай им делата. Това за посочения от теб пост, драги Нико.

# 76
Както може би са забелязали по-внимателно четящите, изборът на редактора и добавения от нея/него текст леко промени фокуса на темата Simple Smile

Аз питам: "С кои недостатъци в половинките си сте склонни да направите компромис и да не избягате с 200 от тях?" , редакторът пита "с кои негови недостатъци НЕ бихте направили компромис" Simple Smile

На втория въпрос гледаме безброй отговори всеки ден. На първия въпрос практически единици отговарят и сегашната тема не прави изключение, много малко хора казаха техните половини (или хипотетичният "идеален мъж") да имат някакви черти, които за самата жена да са дребни недостатъци, но да е склонна да направи компромис и да остане с човека, а не да избяга с 200.

Естествено темата е закачлива и провокативна. Закачливото е да видим и малко хубави неща по изключение написани за мъже, дори да са крайно невероятните "моят мъж/син е перфектен". И някои от нещата, които момичетата написаха за партньорите си, бяха наистина много мили и искрено хубави, много ме зарадваха Simple Smile Провокативното е да се осмелят хората да кажат и някоя конкретна критика за г-н Перфектен във форум, в който "всичко, което кажете, може и ще бъде използвано срещу вас".

Естествено щом има провокация, има и реакция към нея - очаквах я, но съм искрено поласкан от масовото обсъждане дали съм перфектен или не. Мислех, че е пределено ясен отговорът на този въпрос, но изглежда за доста потребителки не е било очевидно и са изпитали необходимост да мислят по въпроса, че и да се аргументират Wink Доста се позабавлявах с много от коментарите - примерно упорството на Базила да защити рядката смяна на гъбички за миене на чинии (комбинирано с упорството да мие чинии на ръка), което подхвана цяла под-тема в темата като гледам Simple Smile Също с изненада открих, че на практика отговарям на 67% от критериите за перфектен мъж на Салсиша:
Скрит текст:
Перфектният мъж НЯМА профил в Бг Мама.
Перфектният мъж не ми дава наклон, какво да правя.
Перфектният мъж не ми държи сметка, колко съм изхарчила.
Все пак ми е абсолютно все тая какво прави и колко е изхарчила Салсиша - ето, 2 от 3 от раз! И то по строгите критерии на една от най-чепатите и цапнати в устата потребителки, които съм имал честта да чета тук. Остава само да трийна профила и веднага се превръщам в г-н Перфектен с едно цъкване на бутона. Трябваше да уточните - да няма и НИКОГА да не е имал Stuck Out Tongue

Иначе не се подценявайте, момичета, не сте кокошки, какви са тия приказки. Най-нормален форум си е това, всякакви хора има Simple Smile
Скрит текст:
Особено първото...един мъж, който държи "здраво юздите на живота си" няма време и не се интересува от женски кокошарници....
Едно изследване четох наскоро, че над половината от хората, коментиращи ликове във фейсбук, четяли само заглавието. Да се бях сетил, щях да го напиша:
"Какви НЕДОСТАТЪЦИ има перфектният мъж?", ама сигурно пак всеки щеше да си пише каквото си реши, независимо дали е по темата или не, така че дерзайте, чета с интерес в почивките и очаквам сериозно развитие на темата със смяната на гъбичките Simple Smile

# 77
Да не/изневеряваш - това не е качество, освен ако някой го влече и го прави просто ей така.

Въобще как можете да кажете, че човек изневерява или не изневерява. Аз съм изневерявала на бивши гаджета, на сегашния ми съпруг не и нямам такива намерения.

# 78
O, дребни недостатъци за пред ССФ, с които трябва да "бягам с 200" с лопата да ги ринеш. Като се почне с нежеланието за пипане на новородено до около 10-я месец. Тежък грях, който заслужава максимално наказание, мхм...еми махнах с ръка, не съм се чувствала мачкана женица, затисната от патриархата за това, че малките бебета са били моя задача. Сега си отмъщавам, като прехвърлям максимално вече прорасналите хулиганки и хулигани.

# 79
  • София
Добре. Отначало значи.
Недостатъци, които миУото има, но аз приемам:

1. Пуши - опитва се да спре, ама засега държи по седмица-две, и пак изпушва няколко цигари. Аз имам същия грях, може би затова и толкова ме дразни Simple Smile

2. Перфекционист е. Другите жени какви са не знам и не ме интересува, но АЗ съм адски лежерен, мързелив типаж и много, много мразя хора, които се вживяват в нещата, които правят.

3. Обича мотори. Брррр.

4. Не обича да язди. Да поясня: коне.

5. Обича животните и вече имаме три, но твърдо отказва да вземем четвърто.

6. По-умен е от мен, по-успял, изкарва мноого повече пари. Това му го прощавам с кеф щот' го убичъм.

# 80
Такова животно не съществува Smirk  Wink
Да е искрен.... и да обича животни, защото аз ги обожавам и не съм склонна да направя компромис с това.  😉

# 81
Моят също има сума ти и неща ,които не харесвам или ме дразнят,но пък го обичам и с времето не го слушам.И аз имам разбира се.Дразня се от непрекъснатите споменавания на хобито му-коли и мотори, за разни части ми говори или марки или други неща свързани с тях и безкрайно ме отегчава.С времето свикна и все по рядко ги споменава,но се е стигало и до цупене че не се интересувам от поредния тунинг в колата му или нам си каква бъдеща глупост ще прави свързана с нея.Отделно помни като слон и веднъж да сме излезли с някой помни целия разговор.Аз съм развейпрах,имена и физиономии не помня,трябва поне няколко пъти да видя/говоря с някого за да го запомня.И примерно срещне някой с който сме излизали 2 пъти преди 2 години и вечерта се почва една тирада.Пешо,дето го видяхме еди кога си,с еди кой си и беше с еди какви си обувки,говорехме за еди какво си.И на въпроса и какво за него?Ми видях го днеска, пихме по бира.Той не ме помнеше,ама като му припомних се сети кога сме излизали.Адски се дразня на общителността му.Аз имам 3 приятелки с тях си излизам понякога,а той може всяка вечер да излиза нанякъде и сам и веднага си намира компания.И още има,това са му главните "косури".

# 82
Няма такова животно "перфектен мъж". Ако си мислите, че вашия е такъв, ниска ви е летвата. Laughing
Важното е да си търпите взаимно недостатъците, и да превръщате дефектите в ефекти.
Идеални хора няма, казала маймунката. Whistling

# 83
Бг-татко, без великодушие, моля. Да не си снимам сега маникюра и да започна нова подтема в темата – "как да миете на ръка с едноседмична гъба и да имате перфектен маникюр", внимавай какво си пожелаваш. Smile

Всички недостатъци му приемам на моя мил половин. Пуши, аз не. Понякога е като Сталин, държи и си налага само своите усещания за света и ситуациите (вече не, но в началото сме имали доста спорни дискусии:)). Понякога приема твърде наивно хората, което ме дразни, после му се качват на главата. Идеалистично е настроен, понякога е твърде, твърде над нещата и като стане въпрос за нещо много гадно битово за вършене и мига на парцали като "ама защо на мен, аз нищо не съм направил". Трудно приема промени в битов план, съпротивлява се, ама аз съм напориста и после е доволен. Сигурно има още, но не ги мисля специално тези неща. Много повече са нещата, които ме кефят в него и гледам винаги глобално картинката.

# 84
Започвам от физическите качества.
Да е висок, да е синеок, да  спортува, демек да е с хубаво тяло. Прекрасни ръце и подържан.Нали и деца имам от него. Генът е важен.

В портфейла да няма монетник, а само карти, дебитни, да има самолет и яхта. Като за начало, база.
Да ме буди с цветя, кафе и целувка. И всеки ден да сме на различно място, точка на планетата, с пожелание в най близко бъдеще и във вселената.

А иначе идеалният в момента е в опасна близост до мен и вече дълги години ме изтърпява, защото аз съм вещица. ПовЕрвайте ми, трудно се живее с мен.

# 85
# 86
Хахаха - шоколадов Дядо Коледа е върха като перфектния мъж!

# 87
Много често в темите в този форум се обсъждат критичните недостатъци на партньора/съпруга на някоя потребителка и често с основание тя получава съвета да "бяга с 200" от него или да му постави ултиматум, че ако (не) стане нещо си, тогава тя пък ще стегне багажа. Обикновено своя, доста по-рядко неговия.

С кои недостатъци в половинките си сте склонни да направите компромис и да не избягате с 200 от тях? Или нямат никакви недостатъци и са перфектните мъже? Ако са перфектните - разкажете малко повече, какво харесвате най-много в тях например? Кое ги прави перфектни?

А има ли случаи, в които положителни черти компенсират недостатъци, заради които може би щяхте да избягате от някой друг?

Какъв е мъжът, от когото не се бяга с 200? Разкажете малко повече за него.

За мене моя мъж е перфектният. Работи яко, пестелив е, много е секси когато е ядосан или се прави на сърдит и най-вече има достойна и мъжка професия а не е някое разглезено момченце на бюро.

# 88
Така, както си задал въпроса разбирам, че идеята не е да опиша кое намирам за перфектно в моя приятел, а по-скоро кое считам за приемлив недостатък. Това ли е?

Склонен е към вманиачаване - хобитата му са тихи и домашни като цяло, но когато го хване нещо, може да не прави нищо друго и да се обсеби напълно (в момента е на вълна астрономия). Защо това не ми пречи кой знае колко? Аз самата съм доста саможива и имам хобита, на които искам да обръщам внимание на спокойствие и не желая мъж, който да е залепен като гербова марка за мен, и да очаква постоянно да му се обръща внимание. Пиша го като недостатък, защото все пак, когато съм на коренно различна вълна, понякога ми писва да слушам за галактики и астероиди (примерно).

Малко е разсеян и по-туткав, обикновено аз съм готова преди него на вратата и се налага да го ръчкам, за да не закъсняваме. С времето посвикнах, още се изнервям понякога, но в никакъв случай не смятам, че това е причина за раздяла.

Прекалено е добричък към всички и често му се качват на главата. Аз пък съм гадинка и при мен някои номера не минават.

Харесах си го, защото е добър, много свестен и разбран човек, търпелив, забавен с тънко чувство за хумор, щедър и много интересен, с него може да се говори за абсолютно всичко, широко скроен.

Това като че ли ми е особено важно:
!!Умее да приема всичко спокойно и без да хаби нерви за глупости, не ми се връзва, ако аз нещо съм във фаза и обича да обръща по-несериозните проблеми на майтап, докато сериозните ги решава (аз например, не бих могла да оцелея с човек като бг-татко, който излъчва една тънкообидност, липса на всякаква самоирония и може да бъде злобен, когато нещо не му звучи достатъчно уважително).

Изключително подкрепящ дори, когато да окаже подкрепа е в ущърб за него самия, липсва му всякакъв егоизъм - дори понякога се усещам, че се налага аз да си слагам сама граници, за да не се "възползвам" без да искам от това.

# 89
  • Куциндрел
Една циганка ми беше казала, че един мъж трябва да има тука (посочи главата), тука (посочи джоба на дънките) и тука (посочи слабините). И аз мисля, че това е идеалния мъж.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт