Какъв е перфектният мъж?

• 14 540
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Беше ми интересно да прочета мнението на жените за перфектният мъж и единственото, което ме изненада е, че изневярата не е проблем и се приема от почти всички. Само една бг мама сподели, че перфектния не трябва да изневерява, а още една спомена, че не трябва да е системно. Това е определено е добра новина за мъжете 😀😀😀.

Аз мисля, че се подразбира, че не трябва да изневерява. Ако има интерес към друга, да ходи при нея. Не е като и аз да нямам опции. Всеки си има глава на раменете.

Ако мъж ми изневери, категорично бих прекратила отношенията. А мъже тип женкар и “здрасти” не могат да ми кажат... не понасям комплексирани и слабохарактерни мъже.

# 91
  • Между гори и планини
За мен перфектният мъж е добър и отговорен баща и съпруг. Не дава празни обещания, ако не е сигурен че ще ги изпълни. Точен е и на него може да се разчита. Осигурява комфорт на семейството си - дом, платени сметки и др. Има стабилен доход, който дава сигурност.
Може да готви, вие посуда и др.домакинска работа, както и да играе с децата, или поправя пералнята.
Има чувство за хумор, пие умерено , отлични хигиенни навици, не хайка по чужди фусти.
За сега толкова - описах съпруга ми.

# 92

За мене моя мъж е перфектният. Работи яко, пестелив е, много е секси когато е ядосан или се прави на сърдит и най-вече има достойна и мъжка професия а не е някое разглезено момченце на бюро.
Боклукчия? Те са много яки и мускулести. Само как вдигат контейнерите! Ммммм! И какъв чуден тен имат!

# 93
  • Между гори и планини

За мене моя мъж е перфектният. Работи яко, пестелив е, много е секси когато е ядосан или се прави на сърдит и най-вече има достойна и мъжка професия а не е някое разглезено момченце на бюро.
Боклукчия? Те са много яки и мускулести. Само как вдигат контейнерите! Ммммм! И какъв чуден тен имат!
😂 Усещам черна завист! 😝

# 94
На мен ми е интересно щом сте намерили перфектните мъже за вас вие какво им предлагате насреща?

# 95
Е, не е ли ясно, че сме се събрали отбор перфектници? Хеле пък аз.  bowuu

# 96
  • France
Аха, в задачата се търсело неперфектното в перфектния. Така кажи, де!
1) Не иска да си вземем куче. Или поне така си мисли. Засега. Wink
2) Способен е да се съсредоточава само в един проблем наведнъж. И понякога забравя по-неприоритетните неща, като да прати някой административен майл. Или да звънне на приятелите си/ни. И аз, интровертната, трябва да давам знаци на живот, за да не се превърнем хептем в двама самокопанковци.
3) Иска 3! деца. ^^ Или поне така си мислеше Joy

# 97
  • Между гори и планини
Как какво - правя перфектно мусака, пържени кюфтета, супа топчета, баница, питки и торти. А той като виден телец , оцени моето изкуство.
При нужда говоря перфектен френски. Гледам да не му се качвам на главата, предпочитам да ме носи на ръце.
Не съм му слагали рога никога.
Накрая той каза : "Bingo! She is the jackpot!"

# 98
На мен ми е интересно щом сте намерили перфектните мъже за вас вие какво им предлагате насреща?
Вси- чко! От а до я. Пърхам с мигли, показвам прелести, мила и добра съм. Изпълнявам всякакви желания Една такава светла и блага душица, дето се ражда веднъж на 200 години. А бе радък диамант съм.

# 99

При мен мисля, че не е нищо нетипично. Той е работлив, мисли основно за бизнеса си и как да изкарва пари. Оправя всичко на момента. Мога да разчитам на него за всякакъв вид помощ или протекция. Интелигентен е. Мъжкар е. Изглежда добре и е материално стабилен.

Аз му предлагам... ами сигурно не много. Казва, че го успокоявам и развличам. Амбицирам го, давам му идеи, мисля положително, вдъхвам му кураж, до него съм, подкрепям го. След натоварен ден от работа се опъва на дивана, а аз му сипвам уиски, режа мезета, успокоявам го и винаги имам коз - скандал за подържане на огъня. 😀

# 100
Очевидно същото, щом те са намерили нас. Нали не мислиш, че ги държим с пистолет насила...

# 101
О, не се заяждам, ако така се е приело, наистина ми е интересно просто. За мен не е очевидно, че се предлага същото, тъй като някои двойки се събират противоположни характери и затова ми стана интересно да видя кой какво цени, какво предлага, какви хора се събират и прочие. Не, че има закономерности или правила, разбира се.

# 102
Уейвче, няма правила на приемане и предлагане. При нас е релевантно предлагането – допълваме се, различни сме, но и гледаме в една посока, имаме еднакви ценности и принципи в живота. Аз и друг път съм писала, че моят половин просто отидох и си го взех. Обикновено така действам за всичко, обичам да действам, да случвам, ако искам нещо, не съм по чакането. Често рискувам.
Бурна, луда любов в първите години, какви ли не щуротии сме изживели заедно без да се познаваме добре. Постепенно си шлифовахме характерите един към друг и се появи дълбока обич, доверие и грижа. Всеки човек търпи развитие в самата двойка. Дори и перфектните кх кх.

Под сурдинка, добрите, пасващи си двойки са много дразнещи за останалите. В момента най-добрият приятел на половинът вече не е най-добър такъв (да видим докога), защото последният път в пристъп на пиянство директно ни изпляска вкъщи на масата, че много го дразним и двамата, защото сме били "мистър и мисис перфектни" (което абсолютно не е така, но той явно така го вижда). А с един познат всеки път се бъзикаме като се видим , той ме пита "още ли сте заедно с ...", защото го смята за непоносим, та всеки с камбанарията си.

# 103
  • София
Уейв, ние имаме еднакви вкусове, разбирания за ''живота'', цели и т.н. Той например мрази еднообразието, висенето все у дома, не е домошор - аз съм същата.

Има една категория жени, ''лелки'' ги наричаме, които адски ни дразнят, съответно той се кефи, че не съм такава (и аз се радвам Simple Smile ).

Какво друго..интересни сме си един на друг, винаги има за какво да си говорим, извън сметки-готвене-дете-пазар. Щото познавам и такива двойки, и изтръпвам, че мога да живея с някого и да си дрънкаме само за менюто и кой ще плати занималнята на чавето.

Добавям и чувство за хумор, голяма доза чар и щипка лудост, и ей ме на: изчака ме да се разведа и ме взе с огромно желание. Знам, че е щастлив с мен, нищо че понякога съм проклетия.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 19:48 от Tаис

# 104
Перфектните на хартия мъже, които чакат жена да им донесе някакви предопределени плюсове, обикновено остават сами. Е, или се женят по сметка.

Общи условия

Активация на акаунт