Какъв е перфектният мъж?

• 14 529
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • France
Да ти кажа, Уейв, и аз се чудя. Сигурно защото любовта е сляпа. Да му мислим, ако сложи очила. Joy
Шегата на страна, ние много си приличаме. Имаме еднакви вкусове и възгледи за живота. Което е малко странно имайки предвид, че не сме имали еднакво детство.

# 106
Любящ, грижовен, умен.

# 107
Перфектния мъж е този,който се грижи за жената.Има Добро чувство за хумор.И не на последно място да има достатъчно доверие в нея.

# 108
# 109
...тъй като някои двойки се събират противоположни характери и затова ми стана интересно да видя кой какво цени, какво предлага, какви хора се събират и прочие. Не, че има закономерности или правила, разбира се.
Абсолютно всичките ни приятелски двойки, които бяха с противоположни характери се разделиха, затова си мисля, че малко оцеляват, освен ако единият не е такъв характер, че да преглътне желанията си и да заживее чуждия живот.

# 110
Голямата заплата компенсира доста неща.

Tук не съм съгласна. Ако съм достатъчно способна, каквато смятам, че съм, голямата заплата си я изкарвам самичка без проблем. Но жена с достойнство не би търпяла определени мъжки недостатъци в името на едната материална сигурност.

# 111
Не се карайте, идеалният мъж съм аз. 😉

# 112
Не се карайте, идеалният мъж съм аз. 😉

Явно някой е пропуснал да добави и скромността като желано качество за перфектен мъж. Joy

# 113
Перфектният е този, който те обича!

# 114
Ама, ако ти не го обичаш, язък за това, че той теб те...

# 115
Мисля, че съм на път да открия формула за връзката между уникалността на мъжа и нуждата от дистанция. Има мъже и жени, които може да са близки по много и всеки ден. Има и такива, които са идеална двойка, само трябва да има големи периоди от време да не се виждат.

Настройвате си разстоянието, докато се видите на фокус.

# 116
Кошмар е да живееш с човек, който много те обича, а ти него не.

# 117

За мене моя мъж е перфектният. Работи яко, пестелив е, много е секси когато е ядосан или се прави на сърдит и най-вече има достойна и мъжка професия а не е някое разглезено момченце на бюро.
Боклукчия? Те са много яки и мускулести. Само как вдигат контейнерите! Ммммм! И какъв чуден тен имат!

Мъжът ми кара тир из цяла европа и го смятам за много по-мъжка професия от книжен плъх зад бюро.

# 118
Ами не знам, за мен перфектният мъж е с висока вербално-математическа интелигентност. Всички останали ми стоят като питекантропи. Приказливите и креативните в крайна сметка стават водещия елит на обществото. Останалите са изпълнителите.

Всяка девойка иска равин, разбира се...

Пък нека са книжни плъхове.

# 119

Остава само да трийна профила и веднага се превръщам в г-н Перфектен с едно цъкване на бутона. Трябваше да уточните - да няма и НИКОГА да не е имал Stuck Out Tongue

Недей да търсиш вратички, ей, мушморок! Joy

Общи условия

Активация на акаунт