Какъв е перфектният мъж?

• 14 510
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От кога пък всички зад бюро са книжни плъхове🤔 Перфектни хора няма, това се каза и се знае от всички. Но има едно нещо, с което дори и най-големия муньо може да спечели и задържи хубава жена ( за известени време само, защото си остава муньо) и това е отношението. Колко жени са прощавали, защото мъжът умее да се извинява, ама майсторски, с всичките му там табиети, биене на чело, цветя, романтика, сълзи  и още по-красиви обещания. Много, ама много рядко има жени, които да могат да устоят на наистина красив жест, скъп и добре избран подарък, изобщо- на отношение като към истинска принцеса. За мен отношението е един от най-силните “козове” на мъжете, ама те тооооолкова рядко се усещат за това, че малкото, които го имат, се възприемат за мъж-мечта.

# 121
Аз пък като усетя отношение тип принцеса и се хващам за кобура. Чудя се за какво искат да ми приспят вниманието. Предпочитам прямотата. Ако е до подаръци - само такива, каквито съм поискала, не с цел извинение.

# 122
  • France
Момичета, не хранете трола.

# 123
Момичета, не хранете трола.

Или ако ще го храните - само с мляко от кравата!

# 124
  • София
Или разредено кисело Smirk

# 125

За мене моя мъж е перфектният. Работи яко, пестелив е, много е секси когато е ядосан или се прави на сърдит и най-вече има достойна и мъжка професия а не е някое разглезено момченце на бюро.
Боклукчия? Те са много яки и мускулести. Само как вдигат контейнерите! Ммммм! И какъв чуден тен имат!

Мъжът ми кара тир из цяла европа и го смятам за много по-мъжка професия от книжен плъх зад бюро.

Хайде по-полека с изказванията, щото мъжки професии много.

# 126

Извинявай, но за двете котки и рок звездата възраст няма! Другото е патетика.

Между другото, ей сега вдигнах един скандал на господин Идеалния, и то какъв!!

# 127
Аз все още искам замък и кон, до 50г. може и да ги постигна:)

# 128
Кон и аз искам, но понеже наоколо има много, виждам че искат повече грижи, отколкото мога да предложа, а не съм безотговорна. Замък не искам.
Като се замисля,  мога да живея без перфектния мъж. Честно си признавам, че одма го заменям за достатъчно пари, ако има някоя глупава да ги плати.
Не ме бийте, просто откровенича. Не го разбирам това с вечната любов.

# 129
Аз такива извинения тип "принцески" не мога да трая! Първия ми мъж на два пъти едни  букети от 101 рози, едни балони сърчица пратени по куриер, падания на колене на публични места... еххх, а на мен ми се гади и гади и в акъла ми е само скандала и колко го съжалявам, че не намира правилния подход. Имаше втори път, защото първия му простих, но не защото ме впечатли, а за да не се излагаме още пред хората, които бяха замесени в "изненадата". Грешно съм постъпила, защото съм го накарала да си мисли, че ще мине номера и втори път.
Друго си е извинението, което е осъзнато, то си личи в очите и тона на гласа на човека, който наистина разбира причината за скарването. И най-важното е да е навреме, не момента да отмине, щото след дъжд качулка е кел файда

# 130
E мъжът ще се грижи за коня де, таман да си има хоби на стари години.

# 131
Мен не ме блазнят 101 рози. Обичам да пита как е минал денят ми и ако кажа, че имам проблем... утре да нямам проблем. И като афродизиак ми действа.

# 132
Сирен, описваш средностатистически германец, но на млада възраст, защото старите за нищо не се грижат. Внимавай какво си пожелаваш.

# 133
  • София
Аз такива извинения тип "принцески" не мога да трая! Първия ми мъж на два пъти едни  букети от 101 рози, едни балони сърчица пратени по куриер, падания на колене на публични места... еххх, а на мен ми се гади и гади и в акъла ми е само скандала и колко го съжалявам, че не намира правилния подход. Имаше втори път, защото първия му простих, но не защото ме впечатли, а за да не се излагаме още пред хората, които бяха замесени в "изненадата". Грешно съм постъпила, защото съм го накарала да си мисли, че ще мине номера и втори път.
Друго си е извинението, което е осъзнато, то си личи в очите и тона на гласа на човека, който наистина разбира причината за скарването. И най-важното е да е навреме, не момента да отмине, щото след дъжд качулка е кел файда
Съгласна, макар че аз имах предвид искрено извинение, поднесено както трябва. Не само показно, за пред хората. Защото всеки греши, хубаво е и да може да се извини. И е по-добре рози, отколкото намръщено сумтене, че какво пък сега е направил и защо е виновен.

# 134
  • София
Извинения приемам под формата на билети за метъл/рок концерти, по възможност извън страната. Благосклонна съм и към резервации за уикенда, ама да сме само двамата, без антураж от дете и добитък.

Рози и всякакви треволяци колкото пъти ми е купил, толкова пъти ги опасват котките. Като кози са, мама му стара. По-добре шоколад, него сама си го ям - детето не близва, котките му вирят нос, а куч никой не я пита.

Общи условия

Активация на акаунт