Какъв е перфектният мъж?

• 14 529
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Че коя жена ще търпи невеж, мързелив грубиян ,който цял ден лежи на дивана и чака наготово?

За съжаление, има голям брой плиткоумни жени, които търпят точно такъв вид мъже. Даже лично познавам няколко и отдавна съм ги отписала.

# 181
  • France
Не е лошо и да е с голям диоптър късогледство. Снощи показвам форума на мм, аватар, никнейм... и той ме пита: "Ама защо си си сложила реална снимка?"

Салсиша ме уби. Joy

# 182
Силен физически и психически
Да е от добро семейство.
С добро възпитание и добри маниери.
С добро образование и стабилна професия.
Трудолюбив,амбициозен
Способен да се грижи за семейство
Сериозен,да може да се разчита на него
Честен,отговорен,порядъчен
Да знае как да се държи с жената-внимателен,мил,романтичен
Да обича да общува с деца
Да обича животни

Да не е криминално проявен,да не е комарджия,да не злоупотребява с алкохол ,да не е наркоман,да не е женкар.

Мисля, че описваш несъществуващ вид...
Скрит текст:
Все пак за човек говорим, все някакъв недостатък трябва да има - дали ще му липсва чувство за хумор или нещо друго, не може да отговаря на всички изброени точки. Просто в случая женските очаквания граничат с научна фантастика.
Важното е за себе си да знаеш с кои недостатъци можеш да се примириш, защото и ние все пак не сме перфектни и едва ли отговаряме на всички точки в списъка за перфектна жена Wink
Защо?
То не е задължително да е на 100% по всички точки, но около мен мъжете на приятелки, роднини, са си такива....добри, работливи, отговорни, гледат си и се грижат за семейство, жена, деца, имат си професията, работата, печелят достатъчно.....сега колко са  романтични, нямам идея за всичките, но дори на половина да са такива, пак е о.к.Факт е, че са внимателни, учтиви, услужливи, честни към всички, не само към жените си.
Все повече почвам да се чудя аз ли живея в паралелна вселена, или другите не са от моята реална такава.

# 183
Много сериозно приемате темата.

Моя позната имаше следните критерии за мъж - тъп, мързелив, ленив и богат. За да може да го командва, да не я следи и да и държи сметка и да обезпечи свободно-брачния и живот. Не разбрах разликата между мързелив и ленив, но ... никоя комуникация не е идеална.

# 184
Дами, не се мъчете в търсене,  всички тези  качества ги притежавам.
Ама като гледам, на всички ви мъжете са така Simple Smile
Айде поне една да си признае, пу... моя не е идеален...

# 185

Да добавим и скромност. Интересно, защо   при тези качества седиш във форума. Питам за приятелка 😉
Ако трябва да сме честни, в различни очи, различно изглеждаме. Всичко е до човека Simple Smile

# 186
Готиният мъж не е скромен. аз не харесвам скромни мъже. Свенливи, ок.

# 187
Е как защо, търся перфектната жена.

Да добавим и скромност. Интересно, защо   при тези качества седиш във форума. Питам за приятелка 😉
Ако трябва да сме честни, в различни очи, различно изглеждаме. Всичко е до човека Simple Smile

# 188
  • София
Скромността е за хора без други качества. Не понасям скромни индивиди, предпочитам някой, който открито се кефи на това, което е и което е постигнал, отколкото такъв, който се свива. А най-много ме изнервят жени, на които като им кажеш нещо хубаво, моменталически го омаловажават.

# 189
Е как защо, търся перфектната жена.

Очаквах да кажеш "достойната"
Интересно ми е да чуя каква е перфектната жена 😏

# 190
Е, как каква?
Вички тук сме перфектни!!

# 191
Всички жени са перфектни с изключение на свекървите. Те последните също са перфектни като жени, само в качеството си на свекърви са змии, които трябва да отровиш навреме, че да не ти влязат в къщата. Wink

# 192
Аз не съм перфектна и не харесвам перфектни хора. Харесвам хора с бекграунд, интересни, с преживявания, падения и възходи, с щрихи. Искам да имат образ, не да са последователи или имитатори, да са реални хора.

# 193
Признавам си първа. Моят не е идеален. Емоционален инвалид е (или по-скоро полуинвалид). Не винаги разбира какъв е проблемът. Мисли рационално и не се отдава на емоции. Изглежда, че ги избягва.

Иначе е висок, хубав, работлив, стабилен материално, с чувство за хумор, амбициозен, оправен, майсторски оправя абсолютно всичко, без помощ из домакинството, с въображение и ценностна система. Сексът е супер. (Случвало се е да е рядко в периоди на много работа и ангажименти, но никога не е бил лош).

Перфектни няма. Водим ежедневни мъчителни разговори за черната му душа, а той милият се старае да разбере къде е проблема. Най-голямото и паметно обяснение в любов е: “Щом съм с теб, значи имам чувства”. Може някои да кажат “Как си с този темерут?!?” - Ами перфектни хора няма. Всичко друго му е наред. Това все още вярвам, че ще го оправим... ще му преборим проблемите. Simple Smile

# 194
Всички жени са перфектни с изключение на свекървите. Те последните също са перфектни като жени, само в качеството си на свекърви са змии, които трябва да отровиш навреме, че да не ти влязат в къщата. Wink

Моята е перфектна само в качеството си на стара табуретка.

Общи условия

Активация на акаунт