Моля, насочете ме към детски нефролог в София.

• 619
  • 3
  •   1
Отговори
Дъщеря ми е на 8годинки и е с бактериална бъбречна инфекция. Преди 15 дни бяхме на антибиотично лечение но за съжаление сега всичко се повтаря.Посъветваха ме да ходя в София, но незнам къде да отида.

# 1
  • София
Водила съм децата в Педиатрията, нефролозите са в сградата на Поликлиниката, има телефон, на който може да си запазите час за преглед - спазват се. Чувала съм и за детски нефролог в МЦ "детско здраве" на Ами Буе, но нямам лични впечатления, предполагам в Токуда също има.

# 2
Прочетете в интернет има мнения за доктори в Исул и Александровска болница има тел на докторите звънете и питайте.

# 3
В кой град сте?Няма ли някой нефролог който може да направи хубави снимки на бъбреците и пикочния мехур.След това ги изпрати на имейл djinovic@gmail.com-др.Джинович ще ти отговори абсолютно безплатно какъв е проблема и как трябва да се подходи наистина.Ако няма кой да направи снимки във вашия град-предлагам два варианта.др.Мария Гайдарова-преглежда в 1 дкк.С направление мисля,че е към 60лв прегледа.Приличен ехограф,прилична оценка на състоянието.др.Цонева от Детско здраве на ул.Ами Буе.-не толкова добър ехограф,но с направление е безплатен прегледа.Мнението и не ти е необходимо-само снимките.Ако имаш други въпроси питай.Има майка която в момента е при д-р.Джинович със същия проблем като вашия.На лично мога да ти дам името и да и пишеш ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт