Паническо разстройство - 34

• 46 005
  • 752
  •   2
Отговори
# 195
А Дара ти какво имаш предвид за Същото което казваш,за виждането,за главата или Simple Smile
Да, точно това, което описа за тежестта, виждането и схващането на челюстта.

# 196
А Дара ти какво имаш предвид за Същото което казваш,за виждането,за главата или Simple Smile
Да, точно това, което описа за тежестта, виждането и схващането на челюстта.
Хм доста интересно,със теб относно симптоми май доста си приличаме Simple Smile
По конкретно можеш ли да ми кажеш за твойте симптоми,ще съм ти благодарен Simple Smile

# 197
Ами те на всички симптомите са ни сходни. Мен ,обаче, особено ме мъчи депресията и тревожността.....нищо не може да ме зарадва, на нищо не мога да се усмихна....всеки ден го изживявам като, че ли ще се затрия и не ми се мисли за утре.....Адски ми е тежко и тъжно....Постоянно ми се плаче...

# 198
Да, сходни са ни симптомите, а и те се променят всеки ден.... Замайване, натрапливи мисли, проблеми със съня, тежест в главата, болки в зъбите и схващане на челюстта, болки в цялото тяло. В голям магазин и в градския ми се схваща я крак, я ръка. Отделно от ГТР ми е напрегнато без никаква причина (преди беше 24/7) и не мога да седна на едно място. Точно като преди изпит се чувствам, ужасно силно напрежение, все едно нещо гадно ще се случи. Преди ПА ми се схваща врата и по това знам, че идва. По време на ПА си знаем какво става и какво чувстваме. Simple Smile
Сега имам подобрение и не е през цялото време, но миналата година беше точно както Алина го написа - никакво желание и сили нямах. Дори и за неща, които преди съм обичала. Сутрин ставаш все едно си бил на война през нощта....

# 199
Да, Дара, аз също ставам като пребита. Събота и неделя лежа по цял ден. Чак ме е срам от семейството ми. Не знам как ще я карам така....

# 200
Значии и двата ти поста всякаш аз ги пиша...долу горе едно към едно,за смяната всеки ден на симптомите,за замайването,за тежастта в главата,за страни болки към зъбите и челюсттите,за всички натрапчиви мисли в главата,много правилно и това че нищо не те радва ама найстина нищо,никакви желания за нищо,никаква усмивка,абе като цяло никаква радост в живота...и аз съм така като стана сутрин точно както го описваш и ти..при мен го има и едно всякаш ми умекват и краката

# 201
Да, Дара, аз също ставам като пребита. Събота и неделя лежа по цял ден. Чак ме е срам от семейството ми. Не знам как ще я карам така....
Точно хората от семейството трябва да те подкрепят и разбират. Не стига, че сме обременени от това, ами и ако започнат и упреците, съвсем зле ще стане. Лично при мен, подкрепата от страна на моя приятел ми помага много да се справям с тревожните мисли и депресията. Една идея по-леко го карам, че иначе...

# 202
Точно хората от семейството трябва да те подкрепят и разбират. Не стига, че сме обременени от това, ами и ако започнат и упреците, съвсем зле ще стане. Лично при мен, подкрепата от страна на моя приятел ми помага много да се справям с тревожните мисли и депресията. Една идея по-леко го карам, че иначе...
Съгласен! И така наблюдавам такива моменти,в дни когато ми е най зле и имам чувство че ще изляза от кожата си,един кратък разговор със моята половинка, ии доста бързо ми просветва

# 203
Момичета моля ви кажете ми дали сте имали проблеми със съня и по-точно безсъние в началото като сте приемали АД. Аз съм на 7ми ден и не мога да мигна. Не знам дали ми се събират по и часа сън. Искам да знам дали ще поотмине като посвикна с лекарствата Sad

# 204
  • София
Момичета моля ви кажете ми дали сте имали проблеми със съня и по-точно безсъние в началото като сте приемали АД. Аз съм на 7ми ден и не мога да мигна. Не знам дали ми се събират по и часа сън. Искам да знам дали ще поотмине като посвикна с лекарствата Sad
Аз бях обратното, успявах да спя, но ще отмине, не се притеснявай. Ти сега само золофт ли пиеш ?

# 205
Аз имам пълната подкрепа на половинката  си и детето си, но това не означава, че трябва да ми е удобно да се държа като мекотело и да им вися на врата. Ами неудобно ми е. Те правят всичко за мен, а аз все съм тъжна и рева...

# 206
Аз имам пълната подкрепа на половинката  си и детето си, но това не означава, че трябва да ми е удобно да се държа като мекотело и да им вися на врата. Ами неудобно ми е. Те правят всичко за мен, а аз все съм тъжна и рева...
И аз така,и даже напоследък гледам много много и да не се оплаквам и да не я натоварвам и нея с тези проблеми...но определено ми е по добре като говоря с нея

# 207
Странно но аз проблем със съня нямам като цяло..може би нз понеже не пия нищо ли...спя напълно нормално може би имам малко по голяма трудност със самота заспиване,ама заспя ли нямам проблем, макар че в началото доста трудно ми беше заспиването

# 208
Здравейте и от мен!И аз съм с тази диагноза.Много ми е тъжно,но се опитвам да се боря с този проблем.Майка съм на три деца,най малкото е на 5 месеца почти.Имам прекрасен съпруг, но след раждането ПР се отключи,а не бях имала проблеми отдавна

# 209
Аз бях обратното, успявах да спя, но ще отмине, не се притеснявай. Ти сега само золофт ли пиеш ?
Золофт и флуанксол. Въртя се по цяла нощ като за световното.

Общи условия

Активация на акаунт