Паническо разстройство - 34

• 46 029
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Някой пие ли деанксит.Пия по две на ден и нищо друго,но пак мие много зле.Пия ги месец и половина.Малко ли е или дозата ми е малка

Щом получаваш ПА само с дианксит май няма да мине. Той може да ти е добавка в случая, но иди да ти изпишат нещо ципралекс, сероксат Simple Smile

# 226
Хора, някой чувал ли е чи джи питата вече имат повече направления? Една съседка ме убеждава в това. А днес съм цялата разклатена от нерви защото личната пак опитва всячески да откаже направление...и се държа безобразно. Отврат са тия джипита.

# 227
Ти за какво искаш направление. По принцип за психиатър дават много трудно. Аз отдавна ходя само на частно на пси....

# 228
В София може спойно да се отиде в Св. Наум, поликлиниката на психиатър без направление. Не се и плаща. Е,  там са само Карадалев и Земфирова май беше.

Аз сега съм на деанксит и лексотан. Лексотанът добре ми действа. Иначе,  Али, и аз съм с непрекъсната тревожност и депресия. Събота и неделя не искам да ставам. Уф, после ще пиша повече от компа.

# 229
Оф, Джери, добре си, че лексотанът ти действа. Той е доста по-слабичък от ривотрила и ще ти го  замести. На мен нито лексотан, нито лорапам, нито ксанакс вече ми действат. Единствено клонарексът и ако привикна и към него, нямам идея какво ще правя....

# 230
Напоследък забелязвам, че когато някой  пита какво ми е, много често не мога да му дам точно обяснение. Има ми нещо ама не мога да опиша точно какво е, и повечето пъти просто казвам че се чувствам „странно”. Няма да ви казвам какъв поглед ми хвърлят. 😁

# 231
Jerry F po kolko hap4eta deanksit pie6 na den

# 232
Ми сега ми трябва за психиатър и за невролог. Просто ме изненада тази мойта съседка. Нейната най-добра приятелка е лекар и казала, че то вече нямало ограничения на направленията, но се мълчи, за да не се юрнат всички. Не знам...а и аз попаднах на статия от април, че са увеличени лимитите.

# 233
Lovely
Не знам дали има или не, но примерно моята лична, която е с много пациенти преди ми казваше сега е края на тримесечието, мога да ти пусна, но от следващия месец само ми напомни. Сега нищо такова - щом звънна винаги дава, даже за децата, а тя е детски лекар ме кара да ходя, пък аз не искам. Викам й изписвай каквото решиш нали си детска лекарка, стига ме праща тук и там.

Аз не бих си взела направление за психиатър, първо не искам да се знае навсякъде и да го пише черно на бяло, пък и малък ни е  града.

После, за да те лекува безплатно ще ти напише някаква ужасна диагноза, после иди се оправяй за нещо да ти трябва ще се изненадаш какво е писал, но това е мое мнение.

Всъщност и невролога и предният ми психиатър ме предупредиха много да внимавам, защото лесно е да ме квалифицират като каква ли не, а с моята професия и не мога да си го позволя. Психото ми вика здравната каса дава пари на всеки новооткрит шизофреник- това беше преди 7 години де, Колко нови мислиш откриваме? а има лекари, които биха открили за пари. И да ти кажа с времето се убедих, че не преувеличава, после съм го виждала на работа де, да не задълбавам. Може да ме помислите за съвсем луда, но симптоматиката е много близка и може да се злоупотреби.

А и невролога може да ти даде за психиатър, ако толкова искаш направление. Успех.

# 234
За личните явно има промяна. Но нашата лична е ужас. Ако успея поне за невролог да взема ще е успех. Само ми губи времето да се разкарвам и да ме мотае.
Хм, абе принципно си права сигурно за психиатъра. Аз не знам какви може да са като цяло последиците от това да отидеш на психиатър. Пише ли се някъде тая диагноза, какво е положението...ние преди няколко месеца го разисквахме това тука, но не стана много ясно. Би било страшно ако се пишат небивалици всякакви, които могат да ти останат после в някво досие или нещо...не знам какво и аз.

# 235
Аз да ви питам вас,при някои случва ли се примерно да си чувствате краката като гумени??

# 236
При мен да. Сякаш са на 50% от силата си . Примерно за час-два съм имал това усещане на ден . А по често усещам така гумени-лявата си част на врата. Сякаш мускула се е бил пренатегнал-изморил и иска почивка. Не издържа. Много е гадно.

# 237
При мен да. Сякаш са на 50% от силата си . Примерно за час-два съм имал това усещане на ден . А по често усещам така гумени-лявата си част на врата. Сякаш мускула се е бил пренатегнал-изморил и иска почивка. Не издържа. Много е гадно.
Да и аз съм така,точно казано като на 50% от силата си..много е странно найстина... пък нито изтръпват,нито ме болят ..просто всякаш им липсва сила,и другото странно което пробвах с един кашон около 20кг хукнах и бягам с него ии това усещане в краката го няма..

# 238
Всички симптоми са лъжливи.Аз бях много зле и вършех всичко кажи речи.По скоро страха е голям иначе човек може да си прави всичко както преди

# 239
Всичките тия симптоми са много гадни,но те ни лъжат.И аз се плаша и като се осъзная се чудя как се връзвам на всичко

Общи условия

Активация на акаунт