Паническо разстройство - 34

• 46 050
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Ами щом докторите казват че симптомите ни се дължат на това, какво да правим, ако и на това не вярваме вече влизаме в яката депресия. Медицинските изследвания са доказателствата в медицината, щом най- висшите изследвания като ЯМР, не показва нищо, значи няма нищо, всичко е нерви и психика.
Аз не вярвам в това така им е най-лесно да поставят такива диагнози вярвам,че има нещо което те кара да се почувстваш зле и вече се включват и нерви и психика и става по-зле .ЯМР едва ли открива всичко.И на мен ми се иска да повярвам,но да жалост не мога много време стана се чувствам зле и по зле ставам обиколих.някой доктори и изследвания,но като не могат да открият проблем на нерви е и накрая с диагноза тревожно депресивно разтройство е то беше нормално след толкова време напрежение какво ми е как няма да го имам😢незнам вече къде да търся проблема ,но е ужасно всеки ден да лежиш само и да ти е зле

# 256
Какво означава, че на лекарите така им е най-лесно? Те си вършат работата на база изследвания.
Тук ти давахме съвет, че трябва дефицитите на Б12 и Д да оправиш. Казаха ти в темата за ИР, че може да има проблем с щитовидната и да обсъдиш това с лекар.
Започна ли поне витамини да пиеш?

# 257
Е не... да ходиш на 100 изследвания и да ти казват, че всичко е наред, та дори и тогава пак да не вярваш и да търсиш под вола теле си е вече чиста параноя.

# 258
Ами щом докторите казват че симптомите ни се дължат на това, какво да правим, ако и на това не вярваме вече влизаме в яката депресия. Медицинските изследвания са доказателствата в медицината, щом най- висшите изследвания като ЯМР, не показва нищо, значи няма нищо, всичко е нерви и психика.
Аз не вярвам в това така им е най-лесно да поставят такива диагнози вярвам,че има нещо което те кара да се почувстваш зле и вече се включват и нерви и психика и става по-зле .ЯМР едва ли открива всичко.И на мен ми се иска да повярвам,но да жалост не мога много време стана се чувствам зле и по зле ставам обиколих.някой доктори и изследвания,но като не могат да открият проблем на нерви е и накрая с диагноза тревожно депресивно разтройство е то беше нормално след толкова време напрежение какво ми е как няма да го имам😢незнам вече къде да търся проблема ,но е ужасно всеки ден да лежиш само и да ти е зле
Мимозка, аз вярвам и на себе си. Помисли малко. Първо, ако ти има нещо сериозно това най-лесно се открива. Нямам познат страдащ от рак или нещо сериозно да не са му го установили, просто изследванията си показват
И друго, защо примерно съм добре дълги периоди от време, понякога с години. Ако бях болна от нещо друго, нямаше ли да е постоянно и защо лекарствата поне при мен подобряват състоянието ми? Примерно като родих дъщеря ми нямах следродилни депресии, бях супер година и нещо без лекарства и медикаменти, а като започнах да ходя на работа и да правя кръвоизливи, тогава детето беше много болно, нямаше кой да ми помага, кръвоизливите ги овладяха след 2 години и след това гледай от стреса какво стана- такава депресия ме тресна точно когато нещата уж поотиманаха. Аз си се усещам какво е, наблюдавай се и ще видиш. Да ти кажа даже не ходя на лекари много-много. Тази пролет за пръв път от години отидох защото се влоших чувствително, иначе си знам симптомите, знам че е наследствено и си търпя. На мен страховете ми са от болести- мои и на близките и се филмирам яко, ако има болни. А тази пролет имах и проблем на работа, като се бях вкарала във филм,че няма вече какво да работя, ще си остана у дома и ще подивея, което се промени лятото, но аз се бях депресирала и не виждах изхода.
Всъщност отричането е ПЪРВА фаза на всичко, дори и на алкохолизма, надяваме се да преминеш този период. Успех.

# 259
Ямр вижда всичко до 1мм. От това по добро изследване няма за сега. То показва че няма нещо сериозно, изключва стотици тежки болести. Ако има нещо може да е функционално. Там вече с екг,еег, ехограф кръвни се вижда кое как работи. До тук е стигнала медицината , оттам на там вече всичко е в сферата на предположенията.

# 260
Оф, аз поне от личната си съм доволна. никога нищо не ми отказва. Ама тя ми е малко приятелка де.
момичета, а как разбирате, че сте получили хипогликимична криза. Аз колкото пъти се присетя се хващам за глюкомера, но излиза или висока, или нормална КЗ.

# 261
  • София
Али, някой път и аз при получаване на хипо ми е била ок кр захар, може би е била по-висока и рязко е спаднала

# 262
Май само ЯМР нямам ,но в момента за жалост нямам тази финансова възможност.Каква е цената на ЯМР?

# 263
Аз сега съм с нова лична. Още веднага й казах, че ми трябва лексотан и тя само ме пита колко.
Ей, ще си убия шефката, не издържам.
Отделно положенето сутрин между 4 и 6 е ад от ПА.

# 264
Май само ЯМР нямам ,но в момента за жалост нямам тази финансова възможност.Каква е цената на ЯМР?
варира от 300лв до 600лв според града, болницата и апарата. Най-добре в София св.иван рилски, там нямат грешка.

# 265
варира от 300лв до 600лв според града, болницата и апарата. Най-добре в София св.иван рилски, там нямат грешка.
Да ,но това е за зона нали мен ме интересува за цялото тяло колко е?

# 266
Аз пак да си попитам -  ти започна ли поне витамини да пиеш?

# 267
Според симптомите се насочва коя част или части да се правят. Ама това вече Доктор да го каже.

# 268
Едва ли ще ме насочат ,защото казват,че в на психична основа а и аз бих предпочела за да съм по сигурна на цяло тяло затова,но предполагам е много скъпо.Не не съм започнала витамини просто за всичко пари трябват а нямам в момента взех тези лекарства от психиатърката,болна бях антибиотик пих,миналата седмица бях в болница за колоноскопия и там ,а не работя и ми е много трудно финансово ,но те все пак са в норма за да ми предизвикват чак толкова сериозни симптоми предполагам

# 269
Джери, едва ли е по-проклета от моята. малееееееее а как обичам да ми крещяттттттттт.......Че и не съм в позиция да се зъбя. Като нищо ще ми изрита.

Общи условия

Активация на акаунт