Паническо разстройство - 34

• 46 108
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
При мен страхът от топлина ми отключи паник атаките. ( не точно, започна се от едно изгаряне, вследствие главоболие, сърцебиене). Дори и като се оправиха нещата, страхът и сърцебиенето и главоболието си останаха. Само като се доближах до фурната и котлонът веднага почваше паниката, сърцебиенето. На морето не можех повече от 10 Мин да стоя, като подлудяла бях, да чукна на дърво сега всичко е ОК. Чувствах се като в капан, топлината засилваше проблемът, беше мн гаден ужасен период.
Ад не съм пила.

# 361
Жегите и излагането на слънце са много опасни за нас. Психиатърът ми беше заповядал да ходя само в ниските части на планината в борчетата. Море - абсурд.
А, аз дето съм планинар и по най-високите била се движа.
Патя си. Няколко дни по било, после седмица не мога да стана от леглото, то гадене, то виене на свят.

Днес поне се разнообразих - хотелче, фитнес, шопинг - и аз съм хора де Simple Smile Малко черните облаци се надигнаха!

Да ни е по-щастлива и безпроблемна Новата година, скъпи момичета и момчета Gift Heart

# 362
При мен страхът от топлина ми отключи паник атаките. ( не точно, започна се от едно изгаряне, вследствие главоболие, сърцебиене). Дори и като се оправиха нещата, страхът и сърцебиенето и главоболието си останаха. Само като се доближах до фурната и котлонът веднага почваше паниката, сърцебиенето. На морето не можех повече от 10 Мин да стоя, като подлудяла бях, да чукна на дърво сега всичко е ОК. Чувствах се като в капан, топлината засилваше проблемът, беше мн гаден ужасен период.
Ад не съм пила.

Пт самосебе си ли премина или пи някакви лекарства?

# 363
Не съм пила лекарства системно.
Опитвах се да бъда по-спокойна, с времето просто нещата се оправиха.

Но ето вчера четох за Ласкин, че му трябва донор за черен дроб и веднага почна да ме стяга глава, лека паник атака, след 20 Мин се разсеях и ми отмина.

Преди 2 г. бяха ми предписали Стрезам, но не видях ефект., пих го една седмица.
Друг невролог ми предписа Витанго, отново за стрес, но и от него ефект не видях, пих го 10 дни + Селеногин 10 дни.

Сега ако се тревожа, съответно и паник атака, само разсейване с някаква приятна дейност ми помага.

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 20:49 от Анонимен

# 364
# 365
Днес съм с паник атаки. Не знам на какво се дължат, но ме дразнят. Имам работа, а от тях няма да мога да я свърша

# 366
Здравейте.
Следя ви от доста време, но за първи път пиша. Имах чувсвото , че като пиша, целия този страх ще се окаже реален.А той си е такъв за съжаление.
 От края на месец юли започнах да получавам паник атаки. Толкова бяха чести, че  прераснаха в ПР.
Ноември месец посетих психиатър. Изписа ми Деанксит и Клонарекс. Второто не го пих, защото майка ми го е взимала и се е чувсвала много зле от него.
 Сега съм малко по-добре, но ме е страх да не развия зависимост от Деанксит. Четох ужасни неща за него.
Вие имате ли наблюдения относно това лекарство?

# 367
Началото на януари имам записан час при друг психиатър. Имам позната , която се чувства много добре след терапия назначена от него. От самото начало исках да го посетя, но ми записаха час за след два месеца.

# 368
Здравейте, имам проблем с паник атаки от 3г и 2м следствие на хипогликемия и припадъци! Мисля че всяко нещо е с причина, но ме мъчи проблемът с безсънието. Според вас смързан ли е с ПР и някой от вас сблъскал ли се е с това?

# 369
Здравейте, имам проблем с паник атаки от 3г и 2м следствие на хипогликемия и припадъци! Мисля че всяко нещо е с причина, но ме мъчи проблемът с безсънието. Според вас смързан ли е с ПР и някой от вас сблъскал ли се е с това?
При мен са на 100% свързани, ако не спя няколко дни добре или малко или изобщо нещата се усложняват много. Но имам и дни когато спя и съм ок и изведнъж ПА.

# 370
  • Перник
Аз днес съм зле. Пак се връщам към това, че края на вс месец и началото на другия имам по 1 гадна криза. Световъртеж гадене сърцебиене, изобщо ми е мн зле днес. Дано утре съм ок.

# 371
Здравейте, искам да попитам някой от вас получава ли симптоми на изтръпване на крайниците, като боцкане с иглички, а също и на цялото лице и глава, придружено от стягане като с менгеме на главата отзад в тила? Днес това беше нещо ново за мен, вярвам предизвикано от огромното ми нежелание да отида на определено място.... Тъкмо намаляха осезаемите прескачания на сърцето, а се появи това, което май е още по- противно!

# 372
Да, на мен ми изтръпват + половината лице ми изтръпва от напрежение.  Като вляза в голям магазин и ми изтръпва десния крак...

# 373
Здравейте, искам да попитам някой от вас получава ли симптоми на изтръпване на крайниците, като боцкане с иглички, а също и на цялото лице и глава, придружено от стягане като с менгеме на главата отзад в тила? Днес това беше нещо ново за мен, вярвам предизвикано от огромното ми нежелание да отида на определено място.... Тъкмо намаляха осезаемите прескачания на сърцето, а се появи това, което май е още по- противно!

Лекувахте ли с нещо прескачанията?

# 374
Да и при мен имаше стягане на главата, но само от една страна.
Това е нормално при стрес, има мн инфо по въпроса.
Това стягане, изтръпване, дори и парене продължиха един дълъг период при мен.

Общи условия

Активация на акаунт