Паническо разстройство - 34

• 46 177
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Докарала си ѝ една ПА. Хахахахаха

# 496
Sentido, откакто планирах бременност, не пия...пих ципралекс, а отначало И клонарекс. При мен си бе доказано ПР с ПА...сега, ако ме чуе и види психиатърката, ще се хване за главата на какво съм се докарала...всички дни и моменти да ми черни, облечени в страх, хипохондрия, тревога, задух, Ракове...ужас е. Чак така никога не бях до раждането...преживявам случай тип доктор Хаус гинекологичен и вече психиката ми е станала на подметка Sad

# 497
  • София
Opelcorsa, как си? Успя ли да вземеш болничен?

# 498
Alinna, шефката как реагира? Grinning
Поздравления, че си се опълчила! За човек с ПР това си е бая постижение. Simple Smile Simple Smile
Ми бая време гледа втрещено, после започна да се защитава, а днес не е на работа Laughing
Браво, Алина! Точно така, на мен проблемът ми като се навикам е, че се чувствам виновна после, ама много виновна и едва смея да погледна човека. Знам, че е гад и си го е заслужил, ама пустият ми характер, все съм жалостива.

# 499
С тези лични положението е ужасно. Едни от раз дават болнични и успокоителни, други правят големи пудри.
В София имах идеалната, нито опашка, влизаш и те пита какво и колко ти трябва.
Тази тук май и тя е така.

Днес ми се обадиха да не ходя на работа. Голяма радост. Не, хубаеа е работата, много я харесвал, ама с луд вампир до бюрото ти. Ей, вдига ми скандали, че сме с различни версии на уърда и при нея има разместване. Ами прост човек.
Айде и днес да съм щастлива и да си се поразходя.

Страх ме е от скандали, но няма вече само тя да ги прави.

# 500
opelcorsa, аз също съм много скрупольозна и после гледам виновно като съм навикала някого. Но този път бях толкова бясна и ядосана...Четери месеца ме тормози, унижава и обижда без причина. Аз бях на ръба да напусна, защото не се търпеше. А ми е доста под нивото. То с глупак да работиш-не е работа.  Оплаквала се на колежката, че вдигнала кръвно, но на мен вече ми се усмихва и ми говори тиииииииихичко и нежно...

# 501
Девойки, за пръв път ви чета, но за мен е откритие, че не съм само аз с оплаквания, които не мога да си обясня. Сега виждам, че и други се борят тая гадост. Мисля че аз имам ГТР, тъй като все св притеснявам, страх ме е да не ми стане нещо, вие ми се свят и имам тензионно главоболие.

# 502
Имате ли едно такова стр анно усещане в слънчевия Сплит и над него в гърдите

# 503
Аз имам каъо се притеснявам. Усещам и сърцебиене.

# 504
Здравейте..
Искам и аз да се оплача и да намеря някакво решение на проблема.
Преди 4  години започнах да пия ксанакса изписан ми от невролог от 0,25 само сутрин.Никога не съм страдала от нерви...до преди 3 месеца когато започнах да получавам кризи (ПА). Много бях уплашена незнаех какво се случва..затворих се в къщи и изпаднах в депресия.Спрях ксанакса отидох на психолог и ми го смени със Ад и друго успокоително.Пих ги 6 дни и беше страшно.Не бях спала вече цял месец само рев натрапчиви мисли че полудяваш...Изхвърлих всичко един ден и досега се боря сама...Отмина всичко...но не отминава това чувство в слънчевия Сплит и гърдите странно не мога да го опиша по цял ден е ...някой изпитва ли подобно нещо и дали има вероятност с течение на време и то да отшуми?

# 505
на мен ми се е случвало преди. като се поотпуснах спря. също така изглежда не е бил добър за вас този ад

# 506
Мале, Джере, Али, то така не се работи спокойно като ви чета, ужас, а както на нас ни трябва спокойствие. Поне от това не мога да се оплача.
Много често ме боли корем, подуване, газове, къде ли не ходих и нищо. И като ме завлачи корема и ми става едно лошо, като чета и някои съфорумки как припадат от болка  Joy най ужасния ни страх.

# 507
Мале, Джере, Али, то така не се работи спокойно като ви чета, ужас, а както на нас ни трябва спокойствие. Поне от това не мога да се оплача.
Много често ме боли корем, подуване, газове, къде ли не ходих и нищо. И като ме завлачи корема и ми става едно лошо, като чета и някои съфорумки как припадат от болка  Joy най ужасния ни страх.

Аз лично мога да кажа, че при мен това подуване и газове се махна след като спрях всичко тестено. На три пъти си правих експерименти дали е от глутена - е всеки път едно и също. Като го спра и рязко ми спада подуването, газовете и обривите по ръцете ми се подобряват.

# 508

Аз лично мога да кажа, че при мен това подуване и газове се махна след като спрях всичко тестено. На три пъти си правих експерименти дали е от глутена - е всеки път едно и също. Като го спра и рязко ми спада подуването, газовете и обривите по ръцете ми се подобряват.

Не ям тестени продукти. Simple Smile

# 509
Аз изкарах около седмица почти без проблеми. Но днес ме хвана здраво: прималяване първо после потене , ту топло ту студено. Набръчкват ми се възглавничките на пръстите на дясна ръка. После ме хвана лявата страна на тялото все едно си ме треснал с чук. Една такава нестабилна, слаба-лявата страна на тялото-лице-ръка-крак. Зачервени кръвоносни съдове на лявото око откъм носа. Постепенно поотмина, остана пак страха от случилото се. Сякаш мускулите на лявата страна изведнъж умекнаха. Много е гадно, срива ми психиката много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт