Паническо разстройство - 34

• 44 854
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Как се лекува грип. Като при другите. Терафлу, сиропче за кашлица, лежане на топло. Аз съм била болна от туберкулоза, че не му се вързах. Само от това лежане в една стая при нас се появява една огромна депресия, не че я нямаме.

Какво ми стана последните два дни. Мразя всичко около мен. Мразя близките ми, мразя града си, работата да не говорим. Нищо не може да ме зарадва, никой. Разхождах се днес. Вървя и рева. Всичко ми е сиво, гадно.
Ако не беше толкова страх от смъртта щях да се самоубия. Още го обмислям. С успокоителни.

Ама, че тема зачекнах и аз!

# 661
Значи се водя зависим към клонарекса?
Псих ми каза, че трябва да пия по едно сутрин и по едно вечер или т.е. по 1мг дневно. Каза, че дозата е ниска и не е притеснителна, но аз пия клонарекс от 1 година вече ...
neji_s май и аз ще мина на твоята теория ... важното е да съм ок.
Аз днес имам лек спад в тонуса, сравнено с предните 2 дни... май предварително се зарадвах или може би е нормално?!? То и при "нормалните" хора тонуса и общото разположение са променливи височини Simple Smile

Jerry F много силни думи, заради една смотана депресия. Вземи се в ръце, знаеш, че е временно.
Мисля, че ако се опитаме с повече позитивизъм във форума, повече хора ще бъдат окуражени и малко по малко по лесно и дори с насмешка ще гледаме над проблемите си Simple Smile
Налей си чашка вино, пусни си любима музика или филм, сготви нещо вкусно Simple Smile

# 662
  • София
Джери, нали знаеш за самоубийството човек трябва да си зададе въпроса иска да умре наистина или да му изчезнат физическите симптоми? Като ме осени такава мисъл си припомням този въпрос и стигам до извода, че не ми се мре...
Кога си в Стани богат ?

# 663
Ох, Вени, не ми се живее с психическите симптоми. Живота не ми се живее.
Не са се обадили още втори  път. Веднага ще кажа.

Дееп, ракийка имам ще му ударя една чаша Simple Smile

Али, как  си?

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 19:34 от Jerry F

# 664
  • София
Джери, да не съм те чула да говориш повече такива неща. Я си сипи една чаша червено вино , когато имаш възможност ходи на фитнес,знам че ти е любимо и отпускащо. Пък не се знае там какво ще срещнеш - някой убавец Simple Smile. Аз обичам да се разхождам в близките райони около София , така че някой ден мога да дойда да те видя на по кафе.

# 665
Лени, вече съм в Благоевград, и тук има пътечки, фитнеси. Нещо понякога всеки изпада в такова положение.

# 666
  • София
Лени, вече съм в Благоевград, и тук има пътечки, фитнеси. Нещо понякога всеки изпада в такова положение.
Аааа,знам ,аз знам. Преди около две години ходих в парк Бачиново ,в Благоевград. Супер местенце.

# 667
А, и хубаво за разходка и почерпка.
Аз отивам да се напивам:-)

# 668
Да попитам тези, които са били на АД.
Нормално ли е да има възходи и падения? Май много рано се зарадвах. 2 дена бях на 7-то небе, а вчера пак ме тресна леко...отпадналост и замаяност. Днес за сега съм ок, но ще видим как ще продължи деня.

# 669
Някой сблъсквал ли се е с диагнозата миастения гравис. Отнася се към мускулната слабост и отпадналост като симптоми, преминаващи след почивка , и започващи отново и отново при физическо натоварване, нестабилност при ходене и други? Ще я обсъдя с моята невроложка утре.

# 670
Ами, Джери, учудващо откак не съм на работа ми намаля тревожността, обаче вечер като си легна в 12, на другия ден се събуждам в 16 часа......кажи-речи денонощно спя. Хем самоволно намалих сероксата на 2 хапчето от 3.
А що се отнася до клонарекса-да повече от 3 месеца води до зависимост. Аз го пих 3 месеца по 1/4 и сега  го спрях от 4 дни....уж за сега съм добре.....ама днес съм на свеки на юбилей, така, че ще взема 1/4. Аз откак ядох попарицата със зависимост към ксанакса, че чак в болница влизах да го отказвам-сега направо треперя. Пийвам си хлорпротиксен. Той с бяла рецепта и пак си ме успокоява, ама щото съм вкъщи....
Оф, Джери , айде стига и ти като мен все се семоубива. Унас скоро ще вдигнат ръце от моите депресивни драми......то аз сама не се трая...
Нежи, ти ксанакс ли пиеш......От него по-лесно се отказва. Той е по-слаб от клонарекса, но на мен за съжаление вече не ми действа. Инак щях да предпочета пак него да пия.

# 671
  • Перник
Али, да ксанакс и деанксит. Ксанакса е по 1 на ден от 25, понякога при криза пия още 1/2. Май ще си ги пия цял живот, ама каквото такова. Ще се повторя да пореден път, по добре с хапчета цял живот и да съм ок, отколкото без и да съм безполезно мрънкащо и все оплакващо се същество.

# 672
Аз откак ядох попарицата със зависимост към ксанакса, че чак в болница влизах да го отказвам-сега направо треперя..

Защо чак до болница? Оле много ме наплаши ...

# 673
Ох, Али, дръж се милата!
Ние не работихме 20 дни и ми беше хубаво, спокойно, без ПА.
Сега пак се почва, че и одит ми прави. Чудя се такива гадни злобички откъде се намират.
Не знам, май вече знам, по-добре да се махам и да си търся нова работа. Аз не мога само да съм с ПА.

А, аз ривотрила ще отказвам, ама как при този ужас.

# 674
Джери, Али, при вас си е явно, че работата ви докарва ПА. А как сте през останалото време? Имате ли някакви симптоми?
Изключвам неделя вечер, когато започваш вече да мислиш за работа. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт