Паническо разстройство - 34

• 44 845
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Dara, ясно и точно  - работодателят е виновен. Човек с ПР и ОКР и социална фобия не може да понесе непрекъснато крещене и обиждане.
При мен, ако и утре се случи отивам в Главна инспекция по труда. Предупредила съм какво ми е положението на шефовете.  Записано е всичко.

Днес ми е едно щастливо, може би щото не работя!

# 676
Джери, а през останалото време всичко е ОК, така ли? Нямаш симптоми, не ти е замаяно, нищо?

# 677
Дара, не винаги, някога ми се случва да ми е чоглаво, ама всичко наново се почна от тази нова работа

Ти как си ?

# 678
Аз откак ядох попарицата със зависимост към ксанакса, че чак в болница влизах да го отказвам-сега направо треперя..

Защо чак до болница? Оле много ме наплаши ...

Ами защото бях в много тежка криза и изведнъж спря да ми действа ксанаксът. И се започнаха едни ежедневни адски ситуации. Не можех да спя, не можех да ям, кожата ми гореше и непрекъснато треперех и изпитвах зверска тревожност. Половинчото ми искаше да си вземе отпуска, за да ме гледа да не се хвърля от 8 етаж. Просто исках да приключа с всичко от раз. Така не съм се плашила......и ме приеха в болница и лежах цял месец....Но през този месец подлудих и лекарите и сестрите и ме бодяха постоянно с инджекции хлорпромазин, поне да мога да спя...После си минах пак на самолечение като излязох и се оправих сама с хлорпротиксен....просто се сетих, че го дават на алкохолици и по пътя на логиката ,допуснах, че може да помага и при други зависимости и така се оправих....

# 679
Дара, не винаги, някога ми се случва да ми е чоглаво, ама всичко наново се почна от тази нова работа
Ти как си ?
Ами все така съм си. Имам подобрение, но още съм далеч от желаното състояние.
Още си ми е замаяно и имам доста симптоми, но тревожността поне не е вече 24/7.

# 680
Аз пък съм с нов симптом-сухота в устата и непрестанен глад..чак до главоболие се стига ако не ям постоянно нещо. Но незнам от нашето състояние ли е или от приема на антибиотици последно време след боледуване. Някой изпитвал ли е такива проблеми?

# 681
Проверете си кръвната захар.

# 682
Аз откак не съм на работа-постоянно съм гладна. Снощи през нощта изядох 4 банана. Чета ви за това повръщане и не знам за едно и също ли говорим. Аз кашлям зверски на нервна почва, та чак до гадене. Повръщах, когато бях булимичка. Сега дори когато ми е претоварен стомаха-не мога да повърна, но гадене имам доста често...

# 683
Повръщането при мен поутихна. АД-то предполагам е почнало да действа. Сухота в устата обаче много, никакъв апетит-ям на сила, лека замаяност и слабост. Днес ще пробвам да потичам в морската градина. Имам месец докато тръгна и се моля, всичко да се нагласи до тогава.

Не бягах, но карах ролери Simple Smile Не се бях качвал от години и първоначално изпитвах несигурност, но после всичко си дойде на място. Боже колко разтоварващо действа на психиката Grinning

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 12:34 от deepmind

# 684
deepmind, на тебе работата ти свързана ли е с шофиране.....Ако е така, трябва поне месец да пиеш АД, за да свикнеш с него.

# 685
Да, свързана е, а и до Великобритания ще пътувам с личен автомобил.
Можеш ли да ми разясниш, какво означава да пия АД един месец, за да свикна с него? За момента имам подобрения, но всеки ден си ме тряска и отпадналостта и замаяността. Чакам това да отшуми, но кога ли ?

# 686
Ами защото на АД му трябва 1 месец, за да отшумят страничните ефекти и от там вече да започне да действа. Един от страничните ефекти е сънливост, затова питах дали работата ти е свързана с шофиране.

# 687
Честно казано, като странични ефекти до сега мога да отбележа разстройство и повръщане. Повръщането отмина, другото е само сутрин.
Сънливост не съм сигурен, че имам и то може би заради замаяноста и слабоста. Апетита не иска да ми се възвърне още и се храня на сила. Направих 3 седмици на този АД и има подобрение, но не е това, което ми се иска. Надявам се, че си права за това за месеца Simple Smile

# 688
Доколкото съм чувала на АД му трябват горе-долу до  6 месеца, за да изчезнат сиптомите. Преди това си се натрупва и след 3-4 седмици прием се вижда подобрение. Трябва още време, за да изчезне всичко. Успех! Simple Smile

# 689
Благодаря за обнадеждаването Simple Smile Искренно се надявам, да се случат нещата както трябва. Часовника тиктака и имам точно месец докато тръгна.

Ето, няколко часа по късно, след поредният прекрасен ден който отново премина в каране на ролери в морска градина и покрай морето, наслада от природа и емоция, трябваше ли пак да ме смъкне Sad
Искам постояна стабилност, не за по няколко часа на ден иху и после тиху Sad

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 17:16 от deepmind

Общи условия

Активация на акаунт