Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 385
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
sweety2831 радвам се че не съм единствената която си мисли че има корем Joy

Но по-опитните тук казват, че е рано.. аз си го обяснявам със запек, газове и т.н. Grinning ММ твърдо си е решил че е бебо и си го гали и му говори  Joy

Не бих казала, че е точно корем, просто е леко подутичко едно Grinning Може и да е просто подут. И според мен е рано да проличи. Не знам. Grinning

# 106
Аз сега влязах в 10 седмица,водят ми я трета бременност първата успешна иии ми личи вече и то бая.И не прилича на преяло коремче,а си е напълно уформено Simple Smile

# 107
Аз сега влязах в 10 седмица,водят ми я трета бременност първата успешна иии ми личи вече и то бая.И не прилича на преяло коремче,а си е напълно уформено Simple Smile

Аз до някъде се радвам, че не ми личи все още, освен това подуване, за което споменах и забелязах сутринта, защото не съм казала на работодателя си и мисля да го направя в началото на другата година, след декемврийските празници. А и като цяло сме казали за бебчо само на най-близките ни. Все още приятелите ни не знаят, само семейството.

# 108
мамиии вече има и група в фейсбука Scream

# 109
  • София
Че тя не е ли отдавна?

# 110
Има и друга, освен нашата.

# 111
  • София
Яяясно:)

# 112
Уха дори не 1..като напиша юни 2019 ми излизат 4 групи

# 113
  • София
Ее нека си имат, нашата е скрита Joy

# 114
  • WonderLand
При мен гаденето е целодневно, ту се засилва, ту отслабва. Кафе не мога да погледна, но пък започнах да закусвам, а айряна ми се отразява добре. Коремчето също според мен вече се подава, но ММ нещо не е съвсем убеден, аз обаче си го виждам, някак по заострено и централно е, та хем се радвам, хем се крия. Аз също не съм казала на работодателя още, мисля преди празниците да си кажа, че иначе си мисля, че много ще си личи ао се забавя.

# 115
Здравейте, мами

Включвам се и аз с термин 08.06.2019г. Simple Smile

# 116
И при мен бяха много тежки 7 и 8 гс повръщане , гадене..болници Cold Sweat от 3 дни се чувствам много добре, но до тази сутрин Sad реших да си направя мед с орехи, защото всички около започнаха да подсмърчат или кашлят или боледуват . Но в момента , в който изядох половин лъжичка... не успях да стигна до банята Cold Sweat Утре съм на преглед дано всичко да е наред с бебчето . Вие през колко време ходите на лекар? Трудно издържам през 2 седмици Joy

# 117
  • София
През месец ходя. За сега съм ходила веднъж само в 7 седмица, сега съм 11. Утре ми е ранната фм.

# 118
Аз ходих на 22.10 за потвърждение на бременността,тогава се чу и сърчицето, и на 05.12 съм на лекар отново за ранната ФМ.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 16:11 от sweety2831

# 119
Аз ходих два пъти - веднъж в 5 г.с. и веднъж в 6г.с. Видя се сърчицето и док ме викна след 3 седмици да се записвам на ЖК. Тогава ще съм в края на 9г.с. И сигурно след седмица - две на ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт