Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 406
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Можеш да го пиеш с абсолютно всичко. Биозина съдържа само лактоферин което е имунистимулант производен на коластрата. Няма никакви витамини и други елементи.

# 616
  • Плевен/Пловдив
Честита Коледа на всички. Здраве и късмет на вас и вашите семейства.
Днес получих резултата от Пренатеста, който се наложи да направя заради високият риск от Даун. Резултата е отрицателен Simple Smile И живот и здраве ще си имаме трета 🤴 принцеса. Не съм мигвала от дни. Сега малко смятам да дремна.

# 617
Прекрасна новина didi_bili Hug
Важното е, че всичко е наред с бебето.
На мен на първата ФМ ми казаха момче, така че може би аз ще съм с 3ма принца. Всички ми правят тестове, солят ме и какво ли още не  Joy Да са ни живи и здрави дечицата само

# 618
  • Плевен/Пловдив
Прекрасна новина didi_bili Hug
Важното е, че всичко е наред с бебето.
На мен на първата ФМ ми казаха момче, така че може би аз ще съм с 3ма принца. Всички ми правят тестове, солят ме и какво ли още не  Joy Да са ни живи и здрави дечицата само
Благодаря,
Да най- важното живи и здрави да са...

# 619
Здравейте, момичета!
Чета ви от първата тема, но чак сега се включвам при вас. Моят термин е 27.06.2019г.
Прилагам резултатите ми от БХС с молба за разчитане. Не са посочени референтни стойности на PAPP-A MoM, Free - bCG MoM и NT МоМ. Дали според вас мойте са в норма?

# 620
Tsonito супер ти е резултата. Моя излезна 1:870 и днес пуснах кръвен тест. Дано всичко е ок...
DIDI_BILLI радвам се за теб! Важното е да си спокойна, аз също го правя да съм спокойна, дано всичко е наред...

# 621
  • WonderLand
Диди, супер новини!

Tsonito, на мен ми се виждат добре резултатите ти, само за РАРР-А мисля, че бях чела някъде, че нормата е около 1, но пък какво ли разбирам аз, при положение, че също се чудих за своите резултати, пък и БХС е правен седмица по-късно от моя, при по-голямо бебче.

# 622
Моя PAPP-A e 0.74, a Free -bCG e 1.49 и риска ми е 1:870, и аз се чудя защо, но това е. Тъпото е,  че пих дуфастон почти два месеца преди това, писахме че съм имала и вагинално кървене, макар и еднократно.

# 623
SilverDream, изчетох всички възможни форуми и намерих в този сайт референтни стойности на PAPP-a 0.65-4.83 надявам се информацията да е вярна Wink
Elsi86, не се притеснявай излишно, моят лекар ми каза, че ако резултата ми е с по-висок от 1:500 (например 1:400, 1:300 и т.н) тогава било притеснително.

# 624
Ами знам ли, уж са около медианата, уж би трябвало да се доближават около 1. От друга страна четох, че стойностите на двата хормона са доста индивидуални, офф, не знам едва ще дочакам 5-7 раб. Дни Confused

# 625
  • Плевен/Пловдив
Elsi
Моите резултати бяха къде къде спрямо твоите, ако това ще те по-успокои: PAPP-A 1.55, Free bCG 2.34, Биохимичен риск 1:100. Спокойно ДНК теста ще покаже, каквото и да е. Всичко ще се нареди 🍀🍀🍀

# 626
Добро утро, момичета.Весела Коледа.Искам да ви попитам вие как сте с килограмите. Струва ми се че доста бързо качвам, а док ми каза, че не е желателно да напълнявам много.Преди да забременея бях 56кг, а сега съм +6 отгоре

# 627
Аз до началото на седмицата в 14+ 2 не бях вдигнала нищо или може би 200-300 грама максимум. Поне така показваше кантара в болницата. Но определено корема ми е по-голям. Може би има значение и от колко килограма се започва, храненето разбира се, както и дали е имало гадене. При мен нямаше нито един ден гадене, храня си се както преди даже с малко повече внимание, въпреки че последните 3-4 дни се поотпуснах. Но аз и започнах от близо 80 кг при ръст 174.

# 628
Аз за сега съм +2 кг. Започнах 51 кг. Корема вече започна да личи, но поне с дрехи не се вижда. На мен АГ ми каза около 12 кг за цялата бременност. Дано да вляза в тези норми, че после ще трябва да се свалят Wink

# 629
  • София
Аз съм 173 висока, с предната бременност започнах от 56 и качвах по кило на месец. Сега започнах от 62, вече съм 18 седмица и съм +1 кило. Вероятно наистина е свързано с началното тегло.

Общи условия

Активация на акаунт