Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 393
  • 747
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте, ЧНГ на всички - много здрави и пухкави бебета през 2019 ви желая! Simple Smile Бях писала по-рано миналата година, но после бях много зле заради повръщане и гадене, уви. Но пак се включвам Simple Smile Терминът ми е 10 юни. Исках да ви попитам къде ще ходите на втора ФМ? Simple Smile Хубав ден.

И моят е тогава Simple Smile Аз съм се записала във Фемина при Славкова за ФМ. Препоръча ми я моя близка. Съветът ми е да побързате със записването на час Wink

# 676
  • Dope Reach
Честита нова година, момичета!
Аз имам един въпрос. Понеже днес влезнах в 18 седмица, та на 4 или 5 месец се равнява? Според една таблица, която гледам е 5 месец, но пък хората се учудват като им кажа, че съм в почти 5 месец, а терминът ми е началото на юни 😀 Но пък реално аз ще влезна в 9 месец в началото на май... 🤔

Според мен объркването идва от това, че не всеки месец е равен на 4 седмици - 3, 6, 8 и 9 са по 5 седмици, така че сметките излизат. 🙂

# 677
  • WonderLand
След толкова чудене и умуване реших да си следя месеците по датата на термина. На всеки 26ти влизам в нов месец и така. При мен 18 седмица се пада в края на 4тия и началото на 5тия месец.

# 678
аз използвам приложението pregnancy и то ми изписва на начален екран в коя седмица и месец съм и не го мисля.

# 679
По-добре си изтеглете българското приложение “feia бременност” 😊

# 680
По-добре си изтеглете българското приложение “feia бременност” 😊

Повечето опции в него са платени.
Аз използвам pregnancy calendar, което е напълно безплатно и пак следи много точно седмиците и дните. Напълно съвпада с АГ за сега. Има и полезни статии, на английски, разбира се.

# 681
  • София
И моето се казва pregnancy, зелено с бели бебешки крачета. И миналата бременност и сега, супер точно си показва и има много полезна информация. Има същото и за следене на цикъла, много леко и удобно.

# 682
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз ползвам Ovia Pregnancy. Много е готино, показва ръчички и крачета колко са големи всяка седмица. Иначе Феята я бях свалила, но ме изкарваше седмица напред и все се дразнех..

# 683
Момичета, излезнаха резултатите от днк теста - не е отчетена хромозомна аномалия за даун, едуардс и патау. Хем си знаех, хем ме глождеше да съм сигурна...
Лекаря беше категоричен, че ще е момче в 13г.с., днк теста отчете момиче. 97% е точността му за пола, а лекаря дори ми показва и мъжките му части. Сега се чудя дали теста греши...
Но най-важното, че е здравичко: )

# 684
Не, лекаря греши Simple Smile Да не говорим, че в 12-13г.с често бъркат пъпната връв със съответния мъжки орган. Иначе новината е супер , радвам се за теб.Аз сега на 7 януари съм на ФМ и почнах да се притеснявам, че предишния път откриха спина бифида... Стискайте палци!

# 685
Elsi86 радвам се за резултатите от теста!
Redington, късмет и успех желая и прекрасно и здраво бебенце!

# 686
Да, вероятно лекаря греши , едва ли е днкто.
Редингтон, успех, стискам палци. В коя седмица ще си? 2ия БХС ли правиш?
Благодаря момичета, скала ми падна от плещите!

# 687
  • София
И аз правих пренатален тест - на всички показатели излиза много нисък риск, а аз очаквах, че ще има конкретен резултат. Elsi86, полът си е сигурен щом имаш ДНК, ехографът може и да сгреши, но ДНК-то няма как Wink  Redington, стискам палци всичко да е наред на прегледа!

# 688
  • Sofia
Redington успех на 7, дано всичко е наред. А на коя фетална видяха спина бифидстс, аз утре съм на ранна фетална и се чудя какво се вижда на нея, че малко се обърках. В 18 г.с. съм и това ли се води втория БХС?

# 689
Съни, кой тест прави? На моя резултат си пише : Не е отчетено наличие на анеуплоидия.
И за трите хромозомни аномалии пише, че се отчита наличие на две копия хромозоми 18,21 и 13.

Общи условия

Активация на акаунт