Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 397
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Според моя доктор синтетичните витамини са безсмислени и пълна загуба на пари. Има достатъчно храни от които може да се набави всичко необходимо.
Аз разбира се, защото просто така съм решила си пия и синтетични.

# 661
  • Плевен/Пловдив
ЧНГ 2019, Здраве късмет и много положителни емоции.
Rochellka всичко ще бъде наред стискам палци, а сега си полежи.
Витамини реших да си купя и аз на Допелхерц Мама. Основно наблягам на полодовете, даже забравям да си пия редовно витамините, много ме запичат и после зор Sad

# 662
Честита Нова Години, мамчета! Пожелавам ви здраве и леко бременеенее Simple Smile мен ме хвана същия вирус с повръщане, темп и брутално главоболие. Пих 2 парацетамола през 12-13 часа и се оправих.

# 663
  • София
Честита Нова Година! Да е здрава и щастлива за всички нас! Лека и спокойна бременност!

# 664
Здравейте момичета, да има някой в моето положение: 14,3гс все още имам ужасен вкус в устата,нещо като горчивина но не точно...единственото положително е,че не мога да хапна нищо сладко. Някой със същото изживяване ,за да си разменим съвети...
Весело посрещане на НГ!!!!🍀💖
Аз, вкуса е все едно си захапал мъхест картон. Но аз си хапвам и сладко.

Хм,и ти значи....а при теб през целия ден ли продължава...при мен да ,като вечерта се засилва много..и си лягам рано,за да избегна този вкус в устата...🙄

# 665

Хм,и ти значи....а при теб през целия ден ли продължава...при мен да ,като вечерта се засилва много..и си лягам рано,за да избегна този вкус в устата...🙄

Имам дни, в които е по цял ден, но като цяло е задължително вечер.. Всяка вечер.. Но като ям за малко преминава, пробвай да хапваш плодове като се появи, на мен ми помага. Аз съм 15+3г.с. И освен всичко друго и този вкус като се появи и ми се гади, ако не хапна и мога да повръщам цял ден..

# 666
Здравейте, Мамчета....
Искам да споделя с Вас едно мое притеснение основателно или не!!!
Преди 2 седмици когато бях на преглед при АГ установихме, че имам генитална брадавица долу в интимната част. Доки ми каза, че не е притеснително, че може да изчезне от самосебе си или ако се наблюдавя растеж на брадавицата да се консултитам с моя АГ който ме следи в Германия (там живея). Сега от 3-4 дена забелязвам леки много бледи петна от кръв по превръзката точно там където е брадавицата. На 11.01 съм на преглед в Германия и взех май да се притеснявам. Някоя от вас да се е сблъсквала с такова напаст? 🙄🙄🙄

# 667
  • София, града голяма
Здравейте, ЧНГ на всички - много здрави и пухкави бебета през 2019 ви желая! Simple Smile Бях писала по-рано миналата година, но после бях много зле заради повръщане и гадене, уви. Но пак се включвам Simple Smile Терминът ми е 10 юни. Исках да ви попитам къде ще ходите на втора ФМ? Simple Smile Хубав ден.

# 668
  • София
Щерев, при Чавеева.

# 669
Днес ходих за стерилна урина, АГ ми я взе с катетър. Сега като отида до тоалетна има кръв и боли ужасно. На някой да се е случвало такова нещо? Има ли някакъв начин да зарастне по-бързо - мазане с нещо или промивки?

# 670
  • София
Не разбирам защо причиняват това на хората. Има си обикновен начин за взимане на стерилна урина.
Прави промивки с лайка или смрадлика...дано мине бързо.

# 671
Честита нова година, момичета!
Аз имам един въпрос. Понеже днес влезнах в 18 седмица, та на 4 или 5 месец се равнява? Според една таблица, която гледам е 5 месец, но пък хората се учудват като им кажа, че съм в почти 5 месец, а терминът ми е началото на юни 😀 Но пък реално аз ще влезна в 9 месец в началото на май... 🤔

# 672
18-та седмица е 5-ти месец

# 673
То това със седмиците е толкова подвеждащо и объркващо,затова аз си го смятам всеки месец на датата на термина влизам в нов месец.Така ми се струва най логично и няма да объркваш хората  Simple Smile

# 674
  • София
Здравейте, ЧНГ на всички - много здрави и пухкави бебета през 2019 ви желая! Simple Smile Бях писала по-рано миналата година, но после бях много зле заради повръщане и гадене, уви. Но пак се включвам Simple Smile Терминът ми е 10 юни. Исках да ви попитам къде ще ходите на втора ФМ? Simple Smile Хубав ден.

Янкова, Св. Петка
Тя, Чавеева и още една със С от Св. Петка са минали обучение в Англия, което пише, че се поддържа всяка година

https://www.facebook.com/events/383596215795624/ на 12.01 ще има събитие среща с дули - Месечна среща " Запознай се с дулите" за тези от вас, на които би им било интересно как те могат да помогнат по време на раждане

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 21:53 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт