Хистеректомията - въпроси,отговори,коментари. тема 5

• 70 183
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • на морето
Здравейте! Имам миома и се налага премахване на матка. На 46г съм и искам да направя лапороскопска. Препоръчаха ми др. Магунска в клиника Щереви. Бихте ли ми казали някакви отзиви и препоръки за други лекари в София. Интересувам се и от др. Марков Токуда. Интересува ме и цената и дали мога да ползвам нещо по здравна каса. Предварително Ви благодаря
Здравейте!
Останах изключително доволна от др. Карагьозов и екипът му в болница Вита. Ползвах здравна каса ,но и заплатих 1650лв.
Благодаря Ви, но там ми дава свободен час да запиша чак за февруари. Как може да стане по-рано.?

# 541
Здравейте, моята операция мина. Чувствам се добре. Според доктора няма нищо притеснително. Стискайте палци.  Желая здраве

# 542
Бързо възстановяване и хубави резултати.

# 543
Благодаря и за вас така само хубави неща. За щастие е само в шийката така поне показа ямр.

# 544
Всичко ли махнаха?

# 545
# 546
Бързо възстановяване !!!

# 547
Лимфни възли?

# 548
Вече съм си вкъщи. Жестока радост изпитах като прекрачих прага. Вярвам че лошите неща са зад нас. Чувствам се добре. Само малко по уморена. Какво да хапвам сега за да засиля организма , че доста отслабнах.

# 549
  • Бургас
Шоколад!
Пържоли,салати,плодове...
Без бобови и други газообразуващи.
С всеки изминал ден ще си все по-добре!

# 550
Влизам в ритъм. Сготвих. Направих си една богата крем супа. Даже малко поработих. Счетоводител съм и декларациите чакат. Дано е слънчево при вас и в душите ви.

# 551
  • Бургас
Браво,само така!
Все по-добре да бъдеш и да не се налагат повече операции!
Много здраве и слънчево настроение пожелавам на всички!

# 552
Момичета, а някоя да е ползвала психологична помощ

# 553
Здравейте отново...Изникнаха ми още въпроси..Една позната твърди,че ако нямам цикъл,задължително влизам в критическата...На мен ми казаха,че ако имам един работещ яйчник това не е така...Не пия никакви хормони,но кърмя и не знам дали това не забавя процеса...Общо взето,тъмна индия ми е и вече не знам на кой да вярвам.
Другият въпрос ми е,нормално ли е да ми боцка операцията, а понякога дори да ме боли леко?Минаха вече 8 месеца...Боцкането е само от едната страна всеки път..
Благодаря отново!

# 554
Не влизаш в критическата. Един яйчник ти е достатъчен за да не си в критическата. Вярно ще влезнеш по рано, но това е само. За сега няма да си в критическата.

Общи условия

Активация на акаунт