Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 40

• 17 529
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
На мен пък поведението на Зорница в този момент при тази огромна травма така ясно ми разграничава отношението й към двамата, че просто не знам къде съзирате проблем.
И пак ни показват, че каквото и да става, те остават заедно.
Да не говорим, че в целия този ад, през който минава Зорница, му казва - знам как се чувстваш. Тоест, тя продължава да мисли за него.
Моски, точно! Ужасно съм съгласна с теб. Wink Тя дори не позволи на Банков да я докосне, а онази вечер, когато Марио я докосна по рамото не се отдръпна. Това е показателно, няма какво да си говорим просто. В момента за нея единият е приятел, а другият мъжът, когото обича.

# 61
Батко ви
Скрит текст:
беше ли се епилирал
😁

# 62
Моски , направо не спрях да го гледам 😍😍, да беше само малко по-хубава светлината. Но все пак е мазе и я има алегорията с тъмнината ,която в момента се е настанила в душите им. Много много много ми хареса сцената- Зорница си изгражда защитна стена , но през малка пролука гледа и как се чувства Марио .

# 63
Батко ви
Скрит текст:
беше ли се епилирал
😁

Хахахаха, Хъмбъл видях го и си помислих за теб веднага. Joy

# 64
Между другото, като тръгна към нея, беше толкова як, че ако Зорница не беше така травмирана, щеше да стане паметна сцена Heart Eyes

# 65
Между другото, като тръгна към нея, беше толкова як, че ако Зорница не беше така травмирана, щеше да стане паметна сцена Heart Eyes

Охх , така щеше да я награби ,че щяхме да получим тахикардия 😍😍😍!

# 66
Дили, да! И съм сигурна, че ще видим още доста такива моменти Sunglasses

# 67
Похабяване на добър материал си е това, Велислав гол до кръста, каква сцена щеше да стане, това под душа пасти да яде Smiley

# 68

Охх , така щеше да я награби ,че щяхме да получим тахикардия 😍😍😍!

Хахаха, хайде дано и до там да стигнем. Joy

# 69
Яни, награбване няма да има. Ще има някой друг неуспешен опит и след това някоя мнооого нежна сцена на приглушена светлина.

# 70
Яни, награбване няма да има. Ще има някой друг неуспешен опит и след това някоя мнооого нежна сцена на приглушена светлина.
Аз на всичко ще съм доволна, нямам претенции. Grinning

# 71
Тази сцена ми напомни на тяхната сцена в 4ти сезон на покрива, след като пациента на Зорница почина. Как тя и тогава положи глава на рамото му. Не знам, много се оплетоха нещата, как ще ги разплитат, само те си знаят. Аз наистина за първи път нямам никаква идея накъде ще тръгне сценария.  
И на мен. Щях да пиша абсолютно същото. Kак склони глава и неговия поглед. Cякаш имах дежавю.

# 72
Зорница има да извърви дълъг път докато възвърне усещането си за пълноценна жена - аз прогнозирам едно страшно романтично обяснение в любов от страна на Марио ,което ще разтопи и последните ледове и ще я накара да се почувства сигурна в ръцете му .

# 73
Хъмбъл, не (и аз си помислих за теб)  Laughing

# 74
Оооо, със сигурност няма да има, но ако ни покажат нещо, то ще е все едно им е за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт