Лято в Албена 2019 г.

• 58 774
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Аз резервирах в Албена х-л Калиакра Маре. Ол инклузив и платих още през януари.
Искам да попитам някой има ли отзиви за хотела и бил ли е там скоро? Имам в предвид последните 2 години.
Не съм била лично, едни приятели бяха миналата година и казаха че стаите са изцяло ремонтирани, пък и е точно на плажа и близо до центъра,като цяло бяха доволни.
Калиакра Маре е ребрандираната Добротица, общо взето средна работа, въпреки че го стегнаха хотела преди 2-3г., но реално си е все същия. Като цяло е добре, все пак зависи на каква цена за да се прецени дали си струва.

# 136
Никога не съм бил в Албена,тази година запазих за хотел Боряна 2възрастни с бебе  за 5 нощувки 1270лв.Виждам, че х.Боряна почти не се коментира.От Албена ми го препоръчаха заради детето

Правилно са ви пепоръчали х-л Боряна според мен щом сте с бебе. Много е удобно всичко да е на плажа. Две години поред бяхме гости на този хотел, като първата с наши близки с бебе ( дете ) на 2г. Не ми се мисли ако бяхме в някой хотел на втора или трета линия и трябва да се мъкнат всички "такъми".Така когато някой му се спи - стаята е зад гърба ни, гладен - зад нас е храната, бара. Плажа е пред нас, буквално стъпваш на пясъка. 

# 137
  • София
Хотел Боряна е чудесен избор, според мен не отстъпва много на намиращия се в близост 4-звезден Гергана, и определено е по-добър от съседните Мура и Нона

# 138
Благодаря на MariaNova и loewin !
Всъщност исках да е на плажа. И точно както описвате хотел Боряна си създадох такова мнение за Калиакра Маре.
Ние сме с бебе на 1г. и 8 месеца баба, мама и тати. Първо аз съм бабата и исках да ходя сама с внука. Майката и таткото решиха да ни бъдат като бонус. Дано да съм направила добър избор.
За мен и бебешора, който резервирах като 2+, платих 1000 лв.
А двойната стая излиза 1500 лв.

# 139
# 140
Миналата година бяхме в Калиакра маре. Изцяло е реновиран. На нас много ни хареса. В стаята всичко беше ново и мястото на хотела е супер - хем на първа линия, хем близо до главната улица. Стаите са малки, но обзавеждането е практично. Миналата година бях писала мнение за хотела. На нас всичко ни хареса, но в сезона ни идва скъп иначе пак бих повторила.

# 141
Val27, Благодаря ! Flowers Hibiscus
Когато резервирах и аз гледах тези неща. Да е на първа линия и да е близо до някакви развлекателни места.
Относно цената, аз закъснях. През декември стаята за ол инклузив беше 950 лв. Това за 7 дни с включено всичко и в сравнение с други курорти ми се видя доста изгодно.
Ще те попитам за храната, как ти се стори и трябва ли да имам нещо допълнително?

# 142
Здравейте, почивали сме няколко години в Албена - в Ком, Компас, Оазис, Елица, но винаги юли-август. Сега обмислям почивка от 08-09 септември. Знам, че зависи от годината, но все пак моля за мнения как е температурата на морето, обслужването в хотелите, храната, анимацията по това време. Интересуват ме хотелите на плажа - Боряна, Елица, Калиакра маре (не най-скъпите).

Моля за мнения и за Орхидея, където мои близки искат да почиват през юли.

# 143
  • София
Септември месец аз бих потърсила нещо на южното черноморие. Според мен водата няма да става за къпане, но нека някой ходил по това време сподели.

# 144
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте, почивали сме няколко години в Албена - в Ком, Компас, Оазис, Елица, но винаги юли-август. Сега обмислям почивка от 08-09 септември. Знам, че зависи от годината, но все пак моля за мнения как е температурата на морето, обслужването в хотелите, храната, анимацията по това време. Интересуват ме хотелите на плажа - Боряна, Елица, Калиакра маре (не най-скъпите).

Моля за мнения и за Орхидея, където мои близки искат да почиват през юли.
Ходили сме преди няколко години от 1ви септември и на време много уцелихме. Единствено, че по-рано се стъмнява вечер. Бяхме с дете, вечер по батутите и детските атракции имаш мокро от вече падащата роса.
Като храна ми хареса ,имаше и някаква анимация, но нашето дете беше на 2г. и не обърнах много внимание ... На следващата година отидохме в същия хотел от 1 юли и тогава ми направи впечатление, че анимацията е доста по-силна, постоянно ни канеха да участваме в нещо; като храна не намерих разлика. (Не е за изброените от вас хотели, но реших да споделя) А и като цена септември беше доста добре.

# 145
  • Варна
Септември месец за Варна и на север си е доста рисково. Може да се уцели и топло време, но си е до късмет и то голям. А за 8-9 Септември си е седмица след началото на месеца. Аз като варненка мога да кажа че се е случвало да ходя на плаж дори до края на Септември, ако се случи топло време, но по-често се случва обратния вариант, като се развали времето около края на Август след това да не става вече за нормално море. Така че си е до риск, това се отразява и в цената, разбира се.

# 146
Благодаря много!

# 147
Ходили сме и ние началото на септември (1ви-8ми, нещо такова), 2-3 дни слънчеви, но хладни, в другите беше много ветровито. На мен ми хареса, спокойно и плажът слабо населен, тогава бяхме без дете, но за "семейно" море и постоянно киснещо във водата дете, не бих, честно казано.

# 148
  • София
Ходил съм от 8-и до 15-и септември, уцелихме много хубаво време. Не горещо, но чудесно, а водата е по-топла, отколкото в началото на юни.
Имайте предвид, че пик сезон там се води юли и август,  така че през останалото време е нормално анимация и др. подобни да са малко по-различни и пестеливи.

# 149
И ние сме ходили в началото на септември в Албена - 6-10. 2017 Беше много спокойно, времето слънчево, не много горещо. Бяхме с малката, тогава на 5 години. Къпахме се в морето. Малко по-хладна беше водата, нещо подобно като края на юни, началото на юли. Хареса ми, починахме си добре.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт