Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 940
  • 431
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Обаче точно тия "Златките" пък са много смешни, защото там минава един и ги опрашва всички и накрая какво - имат деца, а нямат мъж!

# 286
  • Street of Dreams
Обаче точно тия "Златките" пък са много смешни, защото там минава един и ги опрашва всички и накрая какво - имат деца, а нямат мъж!
То това щото на другите хич не им се случва...

# 287
Че, то нямаше да имаме цигански гета, ако високосексуален беше пряко обвързан с високоинтелигентен.

Не, връзката не е пряка, нито проста. Освен това казах обратното: че истински креативните и умни са също така по-често и високо сексуални. Не съм писала никъде, че хората с висок нагон са като задължително следствие интелигентни.

Обаче ако си сухар и умряла риба, няма как да не се отрази и на цялостния образ. Някоя зубрачка може да пунтира донякъде с начетеност, но не това се търси.

Ми това е, животът не е честен. За определени неща се искат определени качества. А някои хора ги нямат, или не ги развиват, или ги подтискат. Авторката да се замисли дали сама не подтиска нещо, защо го подтиска и какво иска от живота. Нещата са прости - има благинки и награди, обаче се изискват определени неща. Не искаш да се шибаш страстно? Ми по-вероятно няма да имаш хепи фемили и готин мъж. Никой няма да те вземе, щото може да редиш с часове литературни анализи на Достоевски.

# 288
  • BG
 То хубаво секс, ама партньорите на тези с високото либидо трябва да забравят командировки и прочие отсъствия от семейното гнездо, защото после стават като елена Рудолф.  Mr. Green Mr. Green Защото лично приятелка ми е споделяла, че повече от 3 дни без мъж не може и нейният като отсъстваше-познай Simple Smile

# 289
  • над кукувичето гнездо
Е, сърбяла го е главата, вероятно повече, отколкото нея - цветенцето.
А някои просто биха посегнали на себе си. Rolling Eyes

# 290
Що да са смешни и те деца искат, ама от паралия.

# 291
От всичките коментари тотално се отчаях. Разбрах едно от вас - очевидно мъжете гледат само дали си секс богиня, дали имаш секси тяло и дали си красива. И се женят за теб основно заради това. Вече съм спокойна, че нямам и никога няма да имам мъж, защото аз в секс играчка заради някого никой няма да се превърна! Колко жалко и инфантилно от моя страна е било да вярвам, че мъжът може да се влюби в характера ти, усмивката ти, държанието ти и всичко друго в теб, освен "сочният ти задник", "пищните ти цици" и техниките ти на орална любов.... И че би бил щастлив просто да си седите, говорите и гушкате, вместо да се порите ежедневно. Отвратително и дълбоко разочарование.

Да бе, женят се те, затова Златка е от 15 години на пазара и само за кратка употреба са я ползвали. Най-много футболерото пенсионеро да ѝ направи някое дете и после да мине към следващата, или ще трябва да се задоволи с някой, когото иначе не би погледнала. Тя вече е в състояние на полуразпад, на 40-50 това чудо кой мъж ще иска да му е в къщата и да му пили нервите. Има по-хитри и по-грознички или невзрачнички, които много по-добре се ориентираха и пласираха от нея. Знаят как да се държат и как да обгрижват мъжете. А и има идоста по-хубавички от нея, които или изобщо не се са появявали в жълтите медии и предавания или се покриха, след като ги взеха милионерите, които разни като Златка и Моника ги оправят само докато са 20-годишни, тайно и за малко.

За гледане защо да не я гледат и да се обръщат след нея? И аз съм оглеждала Росен Петров и Антон Стефанов, но не заради някакви сексуални или брачни апетити към тях.

# 292
Аз преди си мислех, че бракът е чисто духовно нещо. Има нещо вярно обаче, че мъжете се влюбват през очите. Когато навремето ММ ми каза, че е влюбен в мен заради начина, по който ходя Flushed, бях дълбоко потресена и разочарована.

Нали, голям сюрприз. И аз като тебе малко трудно асимилирах на първо четене с какво съм впечатлила съпружието. Хем беше услужливо насочен от моя приятелка, колко съм умна, начетена и пр., пр., той през цялото време си мислел колко съм била приличала на младежкия му блян - Памела Андерсън. Sleepy
Обаче пък, ако беше въздишал по Валентина Терешкова, щеше да ми се стори още по-притеснително.

# 293
  • France
Барабанче, не смятам, че проблема ти идва от външния вид. Бих предположила, че даже твърде много се вторачваш в него. Според мен ти си едно младо и неуверено в себе си момиче, което усеща, че не е точно като връстничките, но не знае защо. Имаш една срамежливост, която те кара да създаваш защитни реакции, като броня м/у теб и света.
Работи върху визията, която имаш към света, към секса и към връзките по принцип. Няколко потребителки ти написахме, че излъчването и самочувствието са важни и намирам за показателно, че "не си разбрала".
Късмет.

# 294
Или както казват - fake it until you make it. И ако хванеш свестен, не стискай кълки, ами се "порете" всеки ден, пък виж дали ще остарееш сама после:)

# 295
  • France
Ох, Сирена...Rolling Eyes

# 296
E какво да й кажем - бъди себе си, сухарка и досада? Има моменти, в които не трябва да си себе си, за да си изградиш ново аз. Трябва малко гъвкавост, никой не е толкова специален, че да не може да си свали гащите, когато трябва.

# 297
Разисквали сте Златките гледам и използвам случая да споделя мислите, дето ме връхлитат като гледам Русата Златка в Биг Брадър - няма да коментирам обноски и държание, само външност. Жената явно се поддържа и плаща цена за това, но повече от себе си не може да даде. За мен няма никакъв сексапил и походката ѝ е като на момче, без значение, че се старае да поддържа фигура, екстеншъни и грим. По-горе прочетох за "начина по който ходи" - Златка не го умее никак.
И Черната Златка - Димитрова и тя е като травестит в движение, много груба жена. Ми тя Корнелия Нинова ми е по-женствена.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 12:27 от Си*

# 298
Тоест казваш по облеклото, не по външния вид на човека. Често ми казват, че на хубавото и грозното пак прекрасно му стои и вярвам в това, виждам красиви момичета /момчета колко щеш и както и да са облечени  все са хубави. Казвам и това и на теб, сигурна съм, че си прекрасна и много красива, но реалния въпрос е дали ти мислиш и вярваш, че си красива и дали ти вярваш, че можеш да привлечеш внимание, ако вярваш в тези неща просто това ще привлечеш. Няма как да си наведеш главата на доле, да вървиш и да се блъскаш по стълбовете, да гледаш жално и да привлечеш приятни погледи, разбира се, че ще те гледат с присмех.(като пример) Според мен в всеки има красиво и при мъже и при жени, винаги ще има по - красиви и по не толкова, но си зависи от човека и това какво според еди кой е хубаво и какво не.
Имам приятелка, която беше много пълна и не е оставала без мъж, просто устата ѝ знае много, знае как да ги завърти, тъй че направо да ходят след нея, но тя си вярваше и никога не се е чувствала зле заради външният си вид и за това и не оставяше в другите впечатление, че нещо не ѝ е наред и то дефакто всъщност нищо ѝ нямаше нередно де. Не, че е нямало "уф колко е дебела" и прочие, но тя си живееше много по-добре от тези, които говореха за нея така. Макар, че бяха по-слаби, с по хубави тела и т. н., мъжете се лепяха на нея, честно.Просто знаеше как.
Та това е за всеки човек, когато се чувства зле/добре, вижда се красив/грозен и т. н. общо взето с нея се обедих, че привличаме хората и ги караме да вярват за нас в това, което ние самите вярваме за себе си.

# 299
  • София
Екстеншъните не излязоха ли вече от мода Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт