Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 922
  • 431
  •   1
Отговори
# 300
Не знам дали са още модерни, но на Златка така изкуствено ѝ седи косата, че не ми се струва цялата да е нейна. Smile
А и не си я мие сама, дори във формата - чака си фризьора да ѝ я измие. Което може би е заради екстеншъните.

# 301
Впрочем явно, че не се чувстваш красива в този твой стил, ами промени го тогава тъй, че ти да се чувстваш привлекателна и сексапилна. Не ти препоръчвам да тръгваш по бельо де, това въобще не е правилния начин. Нещо по впито, ех такова, че да можеш да дишаш, нещо по стилно, но в същото време удобно и така,важното е да се чувстваш добре. Все пак няма да сме вечно млади, не сме и вечни! Експериментирай докато можеш, нищо не губиш, винаги можеш да облечеш нощницата и да си ходиш удобно вкъщи. Стила се променя с годините и това не е лошо, все пак не е привлекателно на 80г при наличието на килограми виснала кожа да си с къса пола и токчета, тъй че действай сега!

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 12:07 от Анонимен

# 302
  • Най-красивата страна
Явно само външния вид не е достатъчен.
Познавам една изключителна красавица,която обаче не може да задържи мъж.Не знам защо.
Тя е висока и слаба,перфектно тяло,с дълга,гъста естествено руса коса и големи сини очи.Обаче все я зарязват.

# 303
Явно само външния вид не е достатъчен.

Той ако беше достатъчен, мъжете щяха да избират жени само по каталог. Ама поне тези, които познавам, не биха.
И пак каталозите щяха различни. Едни вид биха били те за футболиста, друг - за научния работник, трети за адвоката, четвърти за тираджията, пети за водопроводчика. Е, ще има, разбира се, надничане в чуждите каталози дори от едното голо любопитство, но ще има специалисти по изследване на вкуса и по претворяването му в електронен вариант на "Авто билд". Ще има в каталога, разбира се, идеи за продажба втора употреба, за отдаване под наем, понеже не пък всеки ще може да си позволи чистак новата, па дори и на лизинг.И не всеки иска да е горд собственик, някои ще са само наематели. Ще се настроят и банките за отпускане на съответен тип кредити, като оценителите им ще правят оценка по каталога относно обекта от фотоса, на който се е спрял мъжа - кандидат за кредит.
...
Всъщност то не че и сега няма такъв бизнес, но е по-скоро изключение, за един специален тип клиенти. Която дама смята, че това е начинът, по който някой би я бил избрал, може да се включи и тя.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 12:08 от Judy

# 304
А за снимките, дето е мацката с високите ботуши,ами намират се и такива за 100тина лева.
Бих си взела такива, но не и с 15см ток или повече, че съм толкова смешна когато съм на висок ток, сама си вървя и си се смея.
Определено наскоро привлякох голямо внимание към мен, бях с едни 15см,може и повече да са били, вървях(едвам вървях всъщност) като необуздана кобила надигах краката и се припъвах, ама в името на приятелството, какво ли не се прави. 😁
Всички погледи в мен бяха забити и да кажа честно предпочитам да не привличам внимание😁

# 305
Една карирана риза може да изглежда секси, ако се носи със самочувствие. Винаги можете да превърнете семпло облекло във Ваш собствен стил, стига да имате малко въображение.

И мъжете, и жените избират на база външени вид. От там тръгваш и впоследствие надграждаш или отхвърляш.

# 306
С уговорката, че критериите ни за "добър" външен вид са различни. Ето - в темата "Красиви женски лица" някои потребителки показват "красавици", които на мен ми изглеждат напълно шаблонни. Честно казано, ако ми изпречат един до друг Уилям Дефо и - примерно - Наум Шопов - младши, моментално бих избрала първия.

# 307
Критериите са субективни, не шаблонни, въпреки че има шаблон, който се търси и толерира, но това зависи от средата.

# 308
  • над кукувичето гнездо
...ако ми изпречат един до друг Уилям Дефо и - примерно - Наум Шопов - младши, моментално бих избрала първия.
Ааа, тук съм пасс.

# 309
Улиям Дефо е адски секси. Нищо, че сигурно за някои жени би минал за по-скоро грозен Simple Smile
И бащата на Наум Шопов беше секси. Жалко, че синчето го няма това излъчване. Па макар да си има релеф, модна прическа, хубави бели зъбИ и цял еротичен клип с годеницата си.

# 310
Разисквали сте Златките гледам и използвам случая да споделя мислите, дето ме връхлитат като гледам Русата Златка в Биг Брадър - няма да коментирам обноски и държание, само външност. Жената явно се поддържа и плаща цена за това, но повече от себе си не може да даде. За мен няма никакъв сексапил и походката ѝ е като на момче, без значение, че се старае да поддържа фигура, екстеншъни и грим. По-горе прочетох за "начина по който ходи" - Златка не го умее никак.
И Черната Златка - Димитрова и тя е като травестит в движение, много груба жена. Ми тя Корнелия Нинова ми е по-женствена.
Да, добре. Защо не питаш някой мъж, на 1000% процента съм убедена, че няма да намериш нормален такъв, който да сподели мнението, че Корнелия е по -секси от която и да е от Златките.
Въпреки, че черната и аз не я харесвам, но ако съм мъж и се налага да избирам да имам  секс  с нея или Корнелия, ще ми отнеме точно секунда да  направим своя избор и той няма да е в полза на г-жа Нинова,  for sure. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 311
  • над кукувичето гнездо
....И бащата на Наум Шопов беше секси. Жалко, че синчето го няма това излъчване. Па макар да си има релеф, модна прическа, хубави бели зъбИ и цял еротичен клип с годеницата си.
+1

# 312
Ша, успокой се Smile За Нинова беше метафорично и основното в поста ми не е това, нима не е прозрачно?

# 313
Що бе?

Скрит текст:

Мъж има, син си има. Очевидно някой я е избрал.
Другото от шлайф и допълнителни оформления не мога да го разбера какво е. Може и хубаво да е било, не знам. Не се наемам да обсъждам.
А и сравнение между жени с 20 години разлика е меко казано некоректно. Даже тукашния клюкарник е неподходящо.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 12:56 от Judy

# 314
Е, то е ясно, че са важни сексът ии привличането. Ама, после да можеш и да си кажеш нещо с човека.
Ако е само до секса, когато поотмине този период, или при фактори, които в даден период са пречка за редовно изпълняване на съпружеските дългове от едната страна, за какво ще си говорите, ако в началото сте били на различно интелектуално ниво - за времето и за „ехеей, какъв секс правехме...”?
Баланс трябва да има.
Умряла ти циганката. Хахаха. Сладурана.
Ти брак имаш ли всъщност? И какво е небрачния съзюз? Обърках се и аз!

Общи условия

Активация на акаунт