За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 41 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
  • Мнения: 12 696
здравейте, моля за изпробван сладкиш с кондензирано мляко, заквасена и течна сметана, може да не е и с трите наведнъж. Останаха ми от една торта и трябва да ги оползотворя, нали не са се развалили за 4-5 дни отворени?

Медена торта (Торт *Пчелкин дом*)

# 496
  • Мнения: 1 765
Здравейте , моля, за рецепта за щука , цяла риба пътува към мен.

# 497
  • Мнения: 4 299
Вкъщи най-много я харесваме пържена и след това обилно полята с лимон

# 498
  • русе
  • Мнения: 1 362
Домашна салата Снежанка само с кисело мляко и краставички ли приготвяте или добавяте сметана?

# 499
  • Мнения: 22 867
Домашна салата Снежанка само с кисело мляко и краставички ли приготвяте или добавяте сметана?

С изцедено кисело мляко, не добавям сметана.

# 500
  • Г. О.
  • Мнения: 1 984
За първи път ще правя домашна руска салата. Има ли някои тънкости, които трябва да знам, за да се получи по-вкусна от купената?

# 501
  • Мнения: 1 765
За хубава руска салата трябват качествени продукти, аз ползвам майонеза лежур и хубава шунка,не колбас, замразен грах,не от консерва.

# 502
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Аз пък много обичам руската салата да е с домашна майонеза,  жалко че сега не мога да ям такава.

# 503
  • София
  • Мнения: 12 696
За първи път ще правя домашна руска салата. Има ли някои тънкости, които трябва да знам, за да се получи по-вкусна от купената?

Към майонезата добавям малко кисело мляко, лимонов сок и горчица.

# 504
  • Мнения: 8 429
За първи път ще правя домашна руска салата. Има ли някои тънкости, които трябва да знам, за да се получи по-вкусна от купената?
Аз правя руска салата по рецепта от блога на Пепчо. Страхотна! Правя цялата доза веднъж годишно (за Нова година) и си отяждам.  Peace

# 505
  • Мнения: 24 624
За първи път ще правя домашна руска салата. Има ли някои тънкости, които трябва да знам, за да се получи по-вкусна от купената?
Ако не сте правили домашна руска салата до сега - не я правете в последния момент, по-вкусна е когато престои, примерно от предния ден. Точно това й харесвам за събирания - хем всички я обичат, хем част от работата е отхвърлена предварително, защото не се прави на деня когато ще се яде.

# 506
  • WonderLand
  • Мнения: 3 896
Момичета, ММ купил маринована сельодка, насипна, в повече. Мога ли да замразя каквото ми остане и са ползвам за салата по-късно?

# 507
  • Мнения: 15 660
Аз пък правя мързелива руска салата с един микс за такава. На Сторко е и после добавям само яйцата,майонезата и колбаса. Много я харесвам и става супер бързо.

# 508
  • Г. О.
  • Мнения: 1 984
Благодаря на всички за съветите, утре ще пробвам да я направя:) Лека вечер.

# 509
  • Мнения: 12 216
Момичета, ММ купил маринована сельодка, насипна, в повече. Мога ли да замразя каквото ми остане и са ползвам за салата по-късно?

Сельодката мисля, че може да стои доста време. Майка ми я правеше с лимонов сок, олио и доста обилно количество нарязан лук, ставаше много приятна и я ядяхме поне по седмица-две

Общи условия

Активация на акаунт