ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Вергов имаше лайф от пътуването им към Стара загора - на молба пуснете тока, каза да се обръщат към Исус Христос 😂
Joy Joy
Тъкмо на това се хилех досега.
+1 от надяващите се за следващ сезон.

Честито на Димо!  Любимия ми актьор в ОЖ.Липсваше ми когато напусна,но му намерих заместител Wink ,даже с бонус.

# 556
  • Пловдив
Много лигава ми идва историята с Вики и Вики и тези драматични погледи на фона на изтърканата балада. Чист флуид на сериала, че да го запълнят и проточат. И Виктория веднага обвини, че я съжаляват. Всички са толкова горди, сабични и самодостатъчни. Всички като им се случи нещо неприятно, започва да им се привижда съжаление там, където има просто доброжелателство! Няма ли един, който да си признае, че е зависим от помощта и съдействието на ближния.

# 557
  • Разпиляна във въображението
Какъв й е проблема? Вчера си седяха на пейка и си четоха книжка. Тогава защо не му се сопна, че я съжалява?

# 558
Вярно, че всички са сякаш прекалено горделиви и непреклонни.
Наистина не е приятно да те съжаляват, но в повечето трудни моменти човек търси подкрепата на близките си, а тук всички се озлобяват и отдалечават.

# 559
Гледам пак Вергов е отговорил на един въпрос за епизодите! Казва, че са 52. Според мен това е сигурно вече! Simple Smile

П.П: И в Уикипедия са го оправили вече на 52! Simple Smile

# 560
  • София
Не вярвам и на това дето мисли Вергов, утре ще се окажат 56,

# 561
Абсолютно! В началото обявиха официално, че са 54 епизода. Ако не излязат да кажат нещо различно, ще чакам да са толкова. А кой какво е разбрал от актьорите е отделен въпрос Grinning

# 562
Абсолютно! В началото обявиха официално, че са 54 епизода. Ако не излязат да кажат нещо различно, ще чакам да са толкова. А кой какво е разбрал от актьорите е отделен въпрос Grinning

Незнам ама и Емил Марков във Facebook е писал, че са 52! Grinning

# 563
Вергов имаше лайф от пътуването им към Стара загора - на молба пуснете тока, каза да се обръщат към Исус Христос 😂

П.П. на няколко пъти вече забелязвам, че го питат за Диляна Попова, това в каква връзка?

Някои заблудени женици да не се бъркат с Блатечки? Grinning

# 564
Предполагам, че Диляна Попова я набъркват заради това, че играеха двойка в Революция Z. Като цяло прави впечатление, че го свързват с онези актриси, с които вече са го виждали - Диляна, Яна Маринова.
Аз съм сигурна, че с Теодора могат да направят запомняща се двойка, но за целта трябва да им се даде време и шанс, все пак.

# 565
Моски, и най-важното - добър сценарий!!!!

# 566
Моски, и най-важното - добър сценарий!!!!

+1

Много често срещам коментари, че този сезон са привлеки все известни актьори, пък сезона бил боза - сякаш те са виновни за слабия сценарий.
Един актьор колкото и да е талантлив, няма какво да направи при кофти замисъл.
Както и обратното - колкото и интересни сцени да има, когато актьора е дърво проваля всичко.

# 567
  • София
Много добри актьори има в сериала, няма да им изброявам имената.  Много от тях играят в Народния Театър доказани ...
Аз съм си оптимист, ще се оправят нещата.

# 568
Цитат на: Ванилия 🌸
П.П. на няколко пъти вече забелязвам, че го питат за Диляна Попова, това в каква връзка?
[/quote
Някой като мен е гледал днес повторението на "Революцията"и са се сетили за нея.Как може да ги занимават актьорите с такива тъпизми,недоумявам.
Колкото -толкова епизоди и . .сезони,аз ще гледам докато ми харесва.Е може да си мрънкаме чат-пат,но сериала има много позитиви .

# 569
Викитата са ми много симпатични Heart

Общи условия

Активация на акаунт