ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Щом Вергов ще участва се радвам, че ще има нов сезон. Надявам се и Фотев да участва, дано не го гръмнат или затворят.

# 541
  • ту тук, ту там
Аз пък си мисля, че това за новите попълнения е шега, провокация... Вярвам, че ще има нов сезон, но не вярвам ей така хоп! и да си покажат по никое време три от новите лица! 🤔

# 542
О,мисля че това са фенки Simple Smile

# 543
О,мисля че това са фенки Simple Smile
Амбър, според мен работят в тази агенция. Агенцията е имала някаква работа с Вергов и те, като фенки, са решили да се снимат. Няма лошо.
Замислих се, че искам да го върнат като директор. Ходи му костюм.

# 544
  • ту тук, ту там
И аз, ама в текста към снимката пише "попълнения".

# 545
Ааа, не, аз таман се привързах към Дядо Мраз, не искам да го махат. Искам до края на сезона лекарите да му помогнат да преборят онази министерската гадина. Въпреки че там Захариев ми е голяма въпросителна как ще постъпи, хич му нямам доверие, че няма да се огъне.

# 546
Ааа, не, аз таман се привързах към Дядо Мраз, не искам да го махат. Искам до края на сезона лекарите да му помогнат да преборят онази министерската гадина. Въпреки че там Захариев ми е голяма въпросителна как ще постъпи, хич му нямам доверие, че няма да се огъне.
Той ще е председател на борда на директорите на новата супер болница Свети Кирил и ще влудява директор Вики всеки ден Wink

Въх, Захариев не стига, че в личния живот се дъни, ами и това?

# 547
И аз почнах да симпатизирам на Цонев. Банков добре се справи като директор, но не ми се иска отново да го натоварят с този пост.
Засега с Цонев са ок като тандем.

За Захариев и аз смятам, че ще поддаде. Той даже в този епизод се пробва да опипа почвата.

Снимката от Инстаграм и според мен е шега и това са служители на компанията.

# 548
Това, че Виктория не ме грабна по никакъв начин си го обяснявам със студеното отношение, което имаше през цялото време. Не забелязах доброта, човешка топлина, нормално отношение към лекуващ лекар, изразяване на благодарност... Държеше се повече като бизнес дама на която всички са и длъжни с нещо. Засега частичното извинение е, че е неврохирург и се е самооперирала с годините от нормални чувства, емоции и по-мило поведение. Дано причината за да ни я представят като неврохирург е основателна.

# 549
  • София
Димо Алексиев е станал баща отново:
https://life.dir.bg/zvezdi/dimo-aleksiev-stana-bashta-za-vtori-pat

Живо и здраво да е бебето!

# 550
Да им е живо и здраво детенцето!

Аз не знам защо бях останала с впечатление, че се е родило вече.

# 551
  • София
Пак госпожица, голям художник се оказа Димо.
Да са му здрави и двете щерки Heartpulse

# 552
  • София
И според мен тази снимка е шега Simple Smile +1 да го върнат като директор, много го харесвах.

# 553
Честито на Димо за дъщеричката Simple Smile

Нямам против да върнат Банков на директорския пост, отиваше му.

# 554
Вергов имаше лайф от пътуването им към Стара загора - на молба пуснете тока, каза да се обръщат към Исус Христос 😂

П.П. на няколко пъти вече забелязвам, че го питат за Диляна Попова, това в каква връзка?

Общи условия

Активация на акаунт