ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • in Wonderland
Снощи и това коментира Вергов, категорично го отрече, с голяма насмешка.

Жената е Красена Ангелова, фотографката на продукцията. Много я харесвам. Видях и чух за нея от клипа към песента на Миро, Гълъбо и мн се зарадвах, че беше с тях на срещата.

# 631
Великолепни са Велислав и Диана. Страхотно изиграна сцена. За Павлов не съм изненедана, той е прекрасен актьор, но и Диана се представи отлично. Обичам ги тези двамата и те са причината да гледам сериала. От тук нтатък, след като Зорница започна да се „събира“ искам да ги виждам спокойни, обичащи се, подкрепящи един друг и много щастливи. Чакам го от 5-ти сезон и за миг не съм се съмнявала, че няма да са заедно.

Прегръщам момичетата преживели тази трагедия.
Нито едно зло не остава ненаказано.

Жената на Христо, как е влязла в апартамента му?

# 632
Имаше постнати и тука линкове от разни жълти сайтове, брадви, секири и т.н.
Няма да ги търся, не желая да им правя трафик на тези.
Та там пишеше, че Вергов и Карамазов били двойка Joy Joy Joy

Ама после беше двойка с Диана, сега с Теодора... объркАх се вече 🤣

# 633
Ванилия, вървежен е пичът. С когото и да играе, веднага стават двойка Joy

# 634
  • Там,където се събуждам щастлива.
Снощи и това коментира Вергов, категорично го отрече, с голяма насмешка.

Всеки на негово място ще отрича. Цената е твърде толяма.

Вергов е интелигентен и знае какво и къде да каже, така че дали е 100% честен остава лично мнение.

# 635
Сигурно Генадиева е отворила на жената на Христо, за да влезе в апартамента с детето.

# 636
  • София
Айде сега, Вергов бил такъв, бил онакъв. Човек да няма добри приятели от същия пол, веднага му измислят пикантна история.

Страхотен беше снощният епизод.
Харесаха ми Банков и Виктория. Той омеква, отваря се, сякаш никога не сме го виждали такъв - със сигурност не е бил със Зорница, дори и с Ева не ми беше убедителен. С Дамянова сякаш му се връща желанието за живот, няма напрежение, а някаква лекота в общуването им.

Марио и Зорница - това са моите хора. Бяха прекрасни Kissing Heart

# 637
Розовият цвят символизира борбата с рак на млечната жлеза. Мамоложката, при която ходя използва розови листа за писане, с розова престилка е и получавам розово подаръче всеки път. 

Възможно е и Банков от солидарност към Вики да се е докарал така.

# 638
Дий, благодаря за разказа Simple Smile
Нищо чудно, че има разминавания, за първи път чувам сценаристи да работят отделно и един да решава накрая, не знаят ли колко по-лесно ще им е ако работят заедно Grinning. Предполагам, че са си разпределили героите или нещо подобно, че иначе едните да пишат за 2-3-ма герои, а след две седмици вторият екип да пише за тях ще ги обхване шизофрeнията героите, което сякаш се случва на моменти Joy

# 639
 Банков точно от солидарност с Вики е в розово . Мен ми е чудно колко дубъла са снимали да целува Пенев Joy

А Генадиева не можа ли да покани сина на Христо и майка му да изчакат при нея, как не съобрази, че може да стане неловко. Ама пък и какво и пука на жената , та да ги мисли.Smirk

# 640
Майче, със сигурност всеки си е подхванал определени герои и според мен затова при някои изграждането на образите е по-добро от на други.

# 641
Аз си мисля, че просто пишат отделни сцени, а не са разпределени по герои.
То и много очевидно се забелязва как един персонаж понякога се държи напълно нелогично и нехарактерно за него си, без да следва някаква черта в характера си.

# 642
Интересно те тези сценаристи не си ли говорят понякога за героите, едните не четат ли сценария на другите... Сега ми се изясниха много неща защо някои персонажи наистина имат шизофренични наклонности и защо има периоди само на драма, посл няколко рязведряващи епизода.. Явно единия екип е доста депресарски настроен..

# 643
Относно Вергов, горкият, то жени, мъже, няма значение - все го сватосват, да се готви Мутафов Joy

Моски, не знам, ама наистина за първи път чувам подобен начин на работа. Поне като работят отделно да си разпределили героите, а не да си разменят или нещо подобно, защото има моменти, в които си "Какво му става на този????" Grinning
Трябва да се изписват точно хората, които са писали епизодите, че да знаем кой да "благославяме" Joy

# 644
Розовият цвят символизира борбата с рак на млечната жлеза. Мамоложката, при която ходя използва розови листа за писане, с розова престилка е и получавам розово подаръче всеки път. 

Възможно е и Банков от солидарност към Вики да се е докарал така.
Аз веднага направих тази асоциация. За това казах, че е много хубава препратка.

Общи условия

Активация на акаунт