ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Е, очеизвадно моите Банков и Огнянова бяха до тук. След снощи би било абсурдно и неадекватно да тръгнат да ги събитат или да показват интерес на двамата един към друг. Виктория определено не ми харесва, но не е и нужно. Аз по принцип изобщо не гледам сериали и сега с тази развръзка спокойно мога да спра да гледам и този( и без това бях преминала от едната крайност да не гледам сериали, до другата да съм хипер, мега зарибена по точно този сериал 😀), но пък се радвам, че моята любимка д- р Огнянова ще бъде добре. ☺ Приятно гледане на всички, беше ми изключително интересно да видя прочита на различни хора върху едни и същи ситуации!

# 661
Dee, разбира се, че четат и мисля на всички ни е ясно, че го правят. И И за това е грозно и обидно. Не знам как е възможно да се стига до там, че Вергов трябва да подканя "фенките си" да спрат с хейта. Но чест му прави, че е взел отношение и е показал, колко безумна е цялата истерия, която се създаде.
Роси, някои от хейтърите си пренасочиха гнева и срещу него самия, едва ли не сценария се пишел за негово удобство и той диктувал правилата. Aми не е виновен за съществуването им, но аз през цялото време се чудя къде са администраторите на официалната страница и фейсбук групите. Hе трябва да има никаква толерантност към подобни хора, под всеки обиден коментар трябва да бъдат предупреждавани от екипа и ако се налага и блокирани.

# 662
Даже мен ме хваща срам като знам какви коментари съм чела, все едно актьорите са виновни за развитието на историите.

Злати, така е, работа на администраторите на официалната страница е да контролират омразните коментари към актьорите и да не дават да излизат извън контрол нещата, като не става дума да не дават да се критикува, всеки си има правото да го прави, но да се прави интелигентно и възпитано.

# 663
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много ми е интересно как хора биха спряли да гледат / четат нещо, защото сюжета не се развива, както те си мислят, че трябва да се развие. Едно е да го направиш, защото стил / изпълнение не ти харесват, но разочарование от сюжет?! Странна работа!

Същото изпитвам, когато чета за развитие на истории. Ако ние пишехме тези истории те щяха да бъдат, както ги искаме. Сега гледаме историите, които са в главите на 8 други човека.

# 664
Много ми е интересно как хора биха спряли да гледат / четат нещо, защото сюжета не се развива, както те си мислят, че трябва да се развие. Едно е да го направиш, защото стил / изпълнение не ти харесват, но разочарование от сюжет?! Странна работа!

Същото изпитвам, когато чета за развитие на истории. Ако ние пишехме тези истории те щяха да бъдат, както ги искаме. Сега гледаме историите, които са в главите на 8 други човека.

Това явно е към мен, или поне е провокирано от моя коментар. Аз лично ще спра да гледам, защото филма отдавна не ми е интересен като цяло, но конкретната сюжетна линия ме беше заинтригувала много наистина и исках да видя какво ще стане. При положение, че такава вече няма да има, то е повече от логично да не го и гледам.. или поне за мен явно е логично.
Е, ако бях фен на сериала като цяло не мисля, че бих спряла да гледам, само защото не е станало както аз искам, но в случая е друго 😉

# 665
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не е само към теб. Чета го вече няколко пъти.
Не знам....аз гледам цялостно, а не заради определени актьори или сюжетни линии. И книги не мога да чета така. Иначе щях много малко да чета или да гледам. Wink

# 666
Да, разбирам. Просто по различни причини сме го гледали. Да ти кажа, надявам се повечето хора, на които вече няма да им е интересно като на мен просто да спрат да гледат, а не да се сипят коментари колко тъп е станал филма, как удрял дъното и трябвало да го спрат. Еми има лесно, просто не гледаш. Аз съм сигурна, че за много хора сега става даже още по- интересно. Нека има бг филми, аз съм много за.

# 667
# 668
Аз, като водеща гей-статистиката на Холивуд и Останалия свят от 25 години, мога да ви кажа само едно: нямате си и на идея колко много актьори са гей, за които никога не бихте предложили😁🤪

# 669
Може би всички сте го гледали,но все пак ако има такива ,които не са Simple Smile Не е за изпускане и стихотворението и изпълнението!
https://www.facebook.com/1522946647956367/videos/199432584081844 … MjI1MDk3MjcwODc0/

# 670
Страхотно е!
И това за Фибанк е много хубаво!

Напомни ми за сцените с Вапцаров от 4-ти сезон ❤

# 671
Човекът с анонсите тези дни е доста лаконичен 😃
https://nova.bg/accents/view/2018/11/22/232651/банков-с-интересн … натомия-на-гнева/

Банков ще докаже тезата си по забавен начин в премиерния епизод на хитовия сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Той ще се появи на работа с розов екип на цветя, който ще доведе до изненаданите погледи на колегите му в болницата. Защо се е облякъл така и какво иска да постигне?

Междувременно Кая и Христо се прибират целувайки се и виждат Пепе и Дарина, които ги чакат в апартамента. Ще успеят ли да се справят с неловката ситуация и да се държат като възрастни хора?

Не пропускайте премиерния епизод 43 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 672
  • in Wonderland
Ех, този Вергов бе, качил е снимки с фенове от снощи в сторита в инста. Сладур.
Междудругото, спомена снощи за реалити форматите и бързата известност,, която придобиват разни заслужили и не чак толкова лица, та го попитах дали би участвал в риалити и той каза- категорично не, за нищо на света 😆

Ралица Паскалева явно снима.
https://www.instagram.com/p/Bqe0tC6AUOD/?utm_source=ig_share_she … hid=1d5a618h4jdcr

Питаха Марков дали в следващия сезон ще се върнат Калин и Наталия и той каза, че не знае, но по- скоро не.
За Ралица каза, че ще се върне и имаше апостроф от залата- когато забремените Илиева ли 😂

# 673
Ейй, супер за Ралица! 😊

Само да не я вкарат като ревнивата, скиснала съпруга!

# 674
  • Пловдив
Ейй, супер за Ралица! 😊

Само да не я вкарат като ревнивата, скиснала съпруга!
100% инак като каква?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт