На море в Турция - тема 56

• 77 370
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Честита Коледа!

# 586
Не остана! Вече пълним куфарите.

Весела Коледа на всички!

# 587
  • Някъде в Европа...
Весела Коледа на всички!
На тези, които ще празнуват в Турция НГ- несравними изживявания и голям купон пожелавам 😃, завиждам ви благородно!
BsrnX, викаш надежда всякаква да оставим за индирими..Да взема да купя някоя и друга лира тогава?!
Весели празници на всички!

# 588
  • София
Да взема да купя някоя и друга лира тогава?
Не е ли обратното? В смисъл, това означава инфлация и за да запазят покупателната способност на населението лирата едва ли ще се вдигне много спрямо останалите валути. Не знам, просто си разсъжавам.

# 589
Момичета, честита Коледа Simple Smile много стриктно ви чета от близо месец с надеждата да си открадна някаква идея за почивка през септември. Ние вече 5та година почиваме в Турция, но тази година сме вече в графа 2+2 и цените ни идват убийствени. Досега сме били 3 пъти в Анталия и последните 2 г в Aqua fantasy и  Club Yali в Кушадъсъ. Тази година много ми се иска да сме някъде на различно,но отново с хубав Аквапарк. Гледах за Анталия и Сиде в частност Von и Камелия club , но бюджета ни е около 3000 лв с транспорта за 2 + 2 ( на 10 и на 4г ) за 1-8.09.2019. В тези пари влизаме само в atlantic club   Кушадъсъ. Не сме били там, а гледам че е 3+ звезди и незнам дали си струва, целия път за него. Иначе не сме притенциозни от към храна, ходим основно заради забавленията. Aqua fantasy беше страхотен , но тази   година ни е 4200 Sad. Ще съм благодарна за всеки съвет, знам че задачата е почти невъзможна Simple Smile

# 590
Честито Рождество Христово! Здраве и щастие за Вас и обичните Ви хора!

Tweeety_M, не разбарх какъв транспорт сте избрали. Ако пътувате с автобус или собствен транспорт, има хотели с аквапарк, които се вместват в бюджета Ви. Явно гледате със самолет.

# 591
Момичета, честита Коледа Simple Smile много стриктно ви чета от близо месец с надеждата да си открадна някаква идея за почивка през септември. Ние вече 5та година почиваме в Турция, но тази година сме вече в графа 2+2 и цените ни идват убийствени. Досега сме били 3 пъти в Анталия и последните 2 г в Aqua fantasy и  Club Yali в Кушадъсъ. Тази година много ми се иска да сме някъде на различно,но отново с хубав Аквапарк. Гледах за Анталия и Сиде в частност Von и Камелия club , но бюджета ни е около 3000 лв с транспорта за 2 + 2 ( на 10 и на 4г ) за 1-8.09.2019. В тези пари влизаме само в atlantic club   Кушадъсъ. Не сме били там, а гледам че е 3+ звезди и незнам дали си струва, целия път за него. Иначе не сме притенциозни от към храна, ходим основно заради забавленията. Aqua fantasy беше страхотен , но тази   година ни е 4200 Sad. Ще съм благодарна за всеки съвет, знам че задачата е почти невъзможна Simple Smile

Суено сиде около 2950 лв.
Kayha resort - стандартна стая 2250лв.  , family room - 2660 - със свобствен транспорт

варианти много..

# 592
Момичета, здравейте!Нямам време да чета, защото времето ме притиска.
Турски агент много ме навива за Ifinity by Yelken в Кушадасъ.
Наясно съм, че е строен 1968ги в момента изцяло реновинаран с предстоящо откриване април 2019.
Но все пак....някой нещо?
Дали е добър избор?
Дава ми цена около 2000 хиляди за четирима, 7 нощувки, от 25.08

# 593
Честито Рождество Христово! Здраве и щастие за Вас и обичните Ви хора!

Tweeety_M, не разбарх какъв транспорт сте избрали. Ако пътувате с автобус или собствен транспорт, има хотели с аквапарк, които се вместват в бюджета Ви. Явно гледате със самолет.
Благодаря за отговорите! Това е бюджет с вкл. Транспорт. Тк самолета ни се връзва от истанбул 240 евра и после имаме 110 евро трансфер ( в двете посоки ) с автобус до хотела от летището, се отказах от Анталия. Там за да се вместя в бюджета хотела не трябва да е повече от 2400. Имате ли отзиви за този Atlantic club ,  дали си струва в момента само хотела за тези дати ни е 2560лв.

# 594
Карамел, едва ли някой може да ти даде мнение какво ще бъде. До сега хотелът е бил с един собственик, вече е с нов. Можем само да правим догадки дали ще управлява добре хотела. Мисля, че компанията, която го е купила, няма други хотели, но пък се занимават с друг вид туризъм. Въпреки, че в сайта има оскъдна информация, все пак звучи обещаващо.

# 595
Tweeety_M, Atlantic club е добър вариант за почивка и аз съм го препоръчвала за икономична почивка с аквапарк.
Това, което ме притеснява е базата Ви за сравнение. Опасявам се, че след Аквафентъзи, може би ще имате по-високи очаквания. Трябва да имате предвид, че отивате в хотел, които има много хубави страни, но все пак е най-икономичния вариант, така че ако не искате да си развалите почивката, не трябва да се вторачвате във всичко и да правите сравнения.

# 596
Благодаря много, Марги! Ще поровя още малко из нета и ако не изпадне нещо по добро може и да запазя там. Иначе хотелите по на юг определено са класи над тези в Кушадъсъ.

# 597
Tweeety_M, можете да взаимствате идеята на Карамел Simple Smile Погледнете http://www.infinitybyyelken.com/?page_id=945. Аквапаркът изглежда доста добре, а и се вмества в бюджета ви.

# 598
Момичета, здравейте!Нямам време да чета, защото времето ме притиска.
Турски агент много ме навива за Ifinity by Yelken в Кушадасъ.
Наясно съм, че е строен 1968ги в момента изцяло реновинаран с предстоящо откриване април 2019.
Но все пак....някой нещо?
Дали е добър избор?
Дава ми цена около 2000 хиляди за четирима, 7 нощувки, от 25.08

Здравей!
Моето мнение е, че е много добро предложение.
Все пак е напълно реновиран, тоест....нов хотел.
Не разбрах Вие за какъв транспорт говорите?
Виж цената на Турс клуб, като махнеш транспорта, става почти като на турската агенция.
Вече си преценявайте за процента на аванса и за възможността за анулиране.
Иначе е доста обещаващ!
Аз бих рискувала!
Лично мнение!

# 599
Всъщност, може да бъркам!
Ако става въпрос за четирима възрастни......., различава се цената!

Общи условия

Активация на акаунт