На море в Турция - тема 56

• 77 420
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
Коригирам се, миналата година платихме 2000 лв., не 2600.

# 571
Да, ясно е това. Аз конкретно за нашата конфигурация и хотел казвам.
Ние сме с малко дете, затова търсех най-удобните полети, които съответно са и най-скъпи.
Не ми се рови сега по старите постове, а нямам спомен за точни цени, но разликата не си струваше цялата галимация и тътрене по пътища и летища.
А ако не бъркам с Тюркиш дори ни излизаше по-скъпо, отколкото с чартър.

# 572

От вчера Simple Smile)

# 573
И аз съм на мненията на Марги и Ванилия. За нас също е най-важно да пътуваме кратко и комфортно. Следващият по приоритет критерий обаче ни е цената. Преценили сме си, че максимума, който сме готови да заделим е 2500 лева. Пък ако ще и хотелът да не е от топ хотелите. Разбира се, опитваме се да получим максимума срещу тази сума, но всичко над тази сума за нас не си заслужава парите за някакви си 7 дена Simple Smile Та, така, всеки с приоритетите си.

По мои впечатления, от малкото ми проучвания и по-скоро базирано на прочетеното в темата, самостоятелното организиране излиза по-евтино, когато се сравняват с атвобусни оферти. Но да си причиня 17-20 часово пътуване, не е за мен, при условие, че ми е трудно да избутам и 3-4 часово пътуване.

# 574
  • Варна
Марги, поздравления за избора на хотел. Ще се размажете от кеф, а миризмата на бор, ооох, толкова ми беше приятно там.

И квото и да си говорим разликата си заслужава, пред комфорта да си там за един час и не само. Изяждането на дни ужасно ме дразни, но сте прави, с малки деца не е ок.

# 575
Пепина,Марги,много се радвам за резервациите ви. И двата хотела са ми от най-желаните,така че с нетърпение ще чакам отзиви!

# 576
  • Някъде в Европа...
Пепина, Марги, поздравления за резерваците! Мечтани хотели, дано ги посетя някога.
Сериозно се замислям за самостоятелна организация за лято 2020 ако цените продължават тенденцията, която са подхванали 😃
Така..и аз след много сравняване и мислене върху хотели тип Вон Голден Бийч ( Мега Сарай, Али Бей Клуб и Кклуб, на който му се покачи цената); преценяване на плюсове и минуси на всеки според нашите критерии и след като нямаше да сме Адалия Елит (която ми беше първо желание, преди да видя цената й),  реших да заложа на количеството за възможно най-късна дата...За ценовия диапазон, който бях поставила, Клуб Мега Сарай и Али Бей Клуб ми бяха за 7 нощувки и по-ранни дати, а Вон за 9 нощувки и по- късна дата. В крайна сметка реших, че 9 нощувки са си 9 нощувки Grinning и затова ще повтаряме Вон от 21.06 😃 с автобус (нямаме проблем с пътуването нито ние, нито децата) В това лошо време сега си мечтая за 40-те градуса, които ни очакват сигурно по това време 😃, досега все сме ходили в началото на юни...

# 577
Ха-ха, AIR, аз пък правя обратното - от година на година все по-рано през юни почнах да резервирам и винаги е супер времето. Първия път, когато ходихме на почивка в Анталия, отидохме в края на юни и май дори застъпихме 1-2 дни от юли. Леле, много горещо беше. Въобще не очаквахме такива жеги. Нищо не знаех за Анталия - нито температури, нито хотели, нито райони. В последния момент ни хрумна да пробваме какво пък толкова я хвалят почивката в Турция. През май резервирахме за юни Simple Smile Ама цените бяха съвсем други. И от тогава всяка година избирам по-ранна дата и винаги температурите надхварлят 40 ºC.

# 578
Здравейте! Може ли да ми кажете през януари кои хотели работят Анталия И е хубаво да отидеш?

# 579
Принципно по-луксозните и големи вериги работят целогодишно.
Виж на първа страница списъка на хотели с отопляеми басейни, ще ти послужи за ориентир.

И вече ако се спреш на конкретни хотели, провери дали ще работят, с каква концепция и т.н., защото някои правят реновации за летния сезон и пр

# 580
  • Някъде в Европа...
Ха-ха, AIR, аз пък правя обратното - от година на година все по-рано през юни почнах да резервирам и винаги е супер времето.
Марги, да, досега сме били или 10-20 юни, а две години и 2-12 юни, Сиде и Алания..И температурите дори са надхвърляли 40 градуса (това лято например около 5.06 термометъра във Вон на аквапарка показваше 43 гр). Ясно ми е, че ще е много топло Smiley. Друго ми е интересно на мен, защото говорейки с познати за предлагането в един и същи хотел, но различни периоди, съм стигнала до извода, че има разминаване в храната..т.е за по-късен период, когато е по-висока цената имало глезотийки и примерно разнообразие на плодове, което си е логично.. Та ще видим Smiley

# 581
Весела Коледа и щастлива Нова Година на Всички

# 582
Благодаря!
Весела и щастлива за всички!
И много усмивки!

# 583

Преди малко обявиха мин.заплата 2020тл това е %26 повече оt предишната 1603тл..
значи след нова година ще има яки подсъпвания у наc,

Който очаква индирими за хотелите или за вътрешните полети в турските сайтове май май няма да стани..

Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 584
Честита Коледа на всички! 🎅🏻🎄☃

Общи условия

Активация на акаунт