На море в Турция - тема 56

• 77 190
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • В.Търново
Ти не леж на тая нога...я смъкнат, я не. По скоро не. Те оняден ги изкараха ти искаш вече намаление. Чекай малко.
Знам ли...., може някое чудо да стане. LaughingSweat SmileSweat Smile

# 61
  • София, България
Благодаря за темата! Надявам се в нея вече да намерим своята почивка в Турция. Моля за съвет -досега сме били в Атлантик и в Ефесия Холидей, двама души сме с дете на 8 ч. Бяхме решили да сменим Кушадасъ, с Бодрум, но предвид ,че ще пътуваме с автобус ни се вижда доста далечко. Та пак се върнахме на вариант Кушадасъ. Бюджета ни е 2000лв.(  желание- 9 нощувки, началото на юни или края на май). Двуомим се между Батихан и Костур клуб. Предпочитаме добър плаж, да не е голяма навалица, да има хубава анимация.... Не знам дали за тези пари се вместваме в изискаванията?
На Кущур плажът е гаден ,отделно минава всякаква паплач, не е отделен от обществения. Успяха да ни откраднат чантата за 10 минути в морето, добре че нямаше нищо, освен роклята ми в нея. Такова чудо никъде в Турция не ми се е случвало.

# 62
Момичета, имам хубава оферта за Алания, Роял Роман хотел края на септември. Обаче, искам да взема и децата, но се притеснявам дали децата ще издържат пътуването с автобуса, което е почти 24 часа с почивките.
някой може ли да сподели как минава пътуването с малки деца( моите догодина ще са на 6 и 8г.)
Също някакви отзиви за хотела, плажа?

# 63
  • София
Имам нужда от мнение за Лонисера резорт и Камелия Фулия.
Миналата година бяхме в Лонисера, и много ни хареса. За 2019-та мислим да е пак там, но като гледах цените в Емералд и Тез тур, Камелия Фулия е само със 100 евро по-скъп. Обаче, часовете на полетите са по-кофти.
Камелиите са доста хвалени тук, но се чудя, да "завиваме" ли в тази посока, или има някаква уловка - амортизирана база или нещо подобно.
Две семейства с 3 деца до 8 години сме, така че детските забавления са ни приоритет.

# 64
  • Димитровград
Камелия Фулия е прекрасен хотел,приказка без край.Няма база за сравнение с тази лудница Лонисера. Прекрасен плаж,плавен подход в морето.Организират много партита.Базата не е нова ,но е прилично чисто и поддържано. Персонала работи за клиента.Страхотен рибен ала-карт ресторант. Аква парка не е много екстремен,но за деца на 8 години е добре.Прекарахме една страхотна почивка.Само да вметна че  ресторанта на хотела няма открита тераса за пушачи.

# 65
АкваТур са обявили Черен петък, ако някой се интересува.

Скрит текст:

# 66
  • Пловдив
Може ли да ми кажете тези които пътуват със самолет директно със Тез Тур ли резервирате или с техни представители.И цената може ли да варира според представителя или колкото е в сайта на Тез тур обявена?

# 67
Славейче, Тез тур не работят с крайни клиенти.

От сайта им можеш да разгледаш пакетите, но за резервация те пренасочват да се обърнеш към някоя агенция.
А цената би трябвало да е една и съща.

# 68
Аз вече реших и платих капаро. Батихан, 5 юли, стая с изглед море, двама възрастни и дете за 1548 лв, Турс клуб. За  същата дата миналата година платихме май месец 2100 лв. Да сме живи и здрави , другото е късмет Wink

И аз направих резервация, но за Palm Wing Epfesus 5* - то от много чудене, смисъл никакъв Yum.
Трима възрастни (детето е на 14) за 7 дни , втората половина на май - 1450 лв. със собствен транспорт.
За хотела не съм се колебала много - добри отзиви открих в нета, включително и тук.
Това, че ще пътуваме с колата за първи път в Турция, обаче ме стресира стабилно (още от сега Sweat Smile).
Резервирах през Booking хотел в Чанаккале (на отиване) и в Одрин (на връщане) - да не пътуваме целия път наведнъж (само мъжът ми шофира).
От както се снабдих с всичките тези резервации събирам информация в интернет пространството - минаване на граница, маршрут, фериботи и т.н. (ако продължавам в тази насока ще събера за издаване на наръчник Smiley ). Въпреки това ми се зараждат някой въпроси, на които не намирам отговори. Може би защото част от информацията в нета е стара. В тази връзка искам да помоля, ако някой е пътувал скоро по този маршрут да ми пише на лични. Ще бъда благодарна на всеки отзовал се.

# 69
За всички, които са решили да самоорганизират почивката си: https://www.travelrepublic.ie/
Ще има Черен петък на 23.11.

# 70
Славейче, Тез тур не работят с крайни клиенти.

От сайта им можеш да разгледаш пакетите, но за резервация те пренасочват да се обърнеш към някоя агенция.
А цената би трябвало да е една и съща.

Ванилия, през месец юни комуникирахме и платихме директно на тях.
Имат и офис на Мария Луиза, по спомен имахме и опция да платим там на място, тъй като резервирахме last minute.

# 71
Emma, заблудила съм се явно. Аз гледам, че от сайта препращат към агенции и затова така предположих. Тук в темата също сме го коментирали доколкото помня.

# 72
Emma, това е била някаква необичайна ситуация. Тез тур не работят с крайни клиенти, а само чрез агенти. В сайта им също няма възможност за резервация - препраща към списък с агенции, с които имат договори. Разлика в цената няма. Който предлага пакетите на Тез тур, ги предлага на цените обявени в сайта им. Агентите имат търговска отстъпка и това е пачалбата им.

# 73
Роже, агенцията, която ползваш за трансфера, дали прави по-кратки курсове, например Лара-Белек или Белек-Белек, или да предвидя такси ако резервирам два различни хотела?
Знам, че трябва тях да си ги питам, но не ми остава време и това да проучвам. Тия дни направо се побърках, в момента съм като дете в сладкарница - хотели, изкушения, разнообразие, красоти, направо не знам на къде да гледам и какво да резервирам. Нито мога да реша кои да са хотелите, нито за колко дни, нито от кога Joy Ей, много е трудно, когато имаш право на избор Simple Smile

# 74
Emma, това е била някаква необичайна ситуация. Тез тур не работят с крайни клиенти, а само чрез агенти. В сайта им също няма възможност за резервация - препраща към списък с агенции, с които имат договори. Разлика в цената няма. Който предлага пакетите на Тез тур, ги предлага на цените обявени в сайта им. Агентите имат търговска отстъпка и това е пачалбата им.

Относно цените да, през месец Май бяхме запазили през агент техен пакет и цената беше същата.
Странно ми е, че не запазват с краен клиент, защото сега прегледах кореспонденцията по имейл с Тез и на въпрос дали можем да запазим почивката директно през тях, отговорът е “да”.
Но все пак смятам, че Марги е светило и може би наистина ние сме станали някакво изключение.

Общи условия

Активация на акаунт