На море в Турция - тема 56

• 77 412
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Не, не съм светило Joy Моята информация е малко повече, защото съм говорила с много хора от бранша, обсъждали сме различни въпроси, разяснявали са ми някои неща, а и от 14 години си вра носа в туристическите работи Wink. Но това в никакъв случай не значи, че моето мнение е последно и не подлежи на съмнение.
Всеки е в правото си да ме оборва, да дава друга информация, да спори, да се съмнява - истината все ще излезе отнякъде Simple Smile
Обаче за Тез тур бях абсолютно сигурна, че не работят с крайни клиенти и ти сега ме караш да се зачудя.

# 76
Не, не съм светило Joy Моята информация е малко повече, защото съм говорила с много хора от бранша, обсъждали сме различни въпроси, разяснявали са ми някои неща, а и от 14 години си вра носа в туристическите работи Wink. Но това в никакъв случай не значи, че моето мнение е последно и не подлежи на съмнение.
Всеки е в правото си да ме оборва, да дава друга информация, да спори, да се съмнява - истината все ще излезе отнякъде Simple Smile
Обаче за Тез тур бях абсолютно сигурна, че не работят с крайни клиенти и ти сега ме караш да се зачудя.
Ето, тук ти оспорвам мнението, че не си светило. Светило си , Марги, светило

# 77
  • София
Роже, агенцията, която ползваш за трансфера, дали прави по-кратки курсове, например Лара-Белек или Белек-Белек, или да предвидя такси ако резервирам два различни хотела?
Знам, че трябва тях да си ги питам, но не ми остава време и това да проучвам. Тия дни направо се побърках, в момента съм като дете в сладкарница - хотели, изкушения, разнообразие, красоти, направо не знам на къде да гледам и какво да резервирам. Нито мога да реша кои да са хотелите, нито за колко дни, нито от кога Joy Ей, много е трудно, когато имаш право на избор Simple Smile
Марги, за съжаление HolidayTaxis  са специализирани в летищни трансфери.
Те действат в над 150 страни в целия свят.
Лесен вариант е да ползвате такси при преместването. При нас разстоянието между хотелите е 5км., затова няма да търся други трансфери за преместването. При Вас ако е повече ще трябва да търсиш, за да не Ви изяде таксито бюджета.... Simple Smile

# 78
  • София
И аз благодаря за новата тема,която следя с огромен интерес.  Повечето хотели,които обсъждате са все в района на Анталия. За жалост ние можем да почиваме само юли или август и цените за там не са ни по джоба, а и жегата не е за пренебрегване. Така, че пак ще е Кушадасъ.  Утре отивам да резервирам пак Батихан (бяхме там миналата година) или Рамада.  Мненията за Рамада са много по-хубави, но тази липса на плаж ми е много притеснителна Frowning1
Бихте ли ме насочили къде да погледна повече за липсата на плаж в Рамада Simple Smile И аз се ослушвам за този хотел, четох, гледах снимки, явно пропускам важен момент, и на нас плажът ни е важен. Миналата година бяхме в Kusadasi Golf and SPA Club La Costa, хареса ни много, но сега цената е с над 200 лв. отгоре, пак началото на юни, към 1550 за двама души с дете на 9 (Ориент 99). Рамада струва 1200 лева за същия период и като гледах снимките и описанието, много ми харесва. Но за плажа не знаех, че няма/не е хубав... Така че ще съм благодарна, ако споделите мнение, благодаря Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Плажа на Рамада се намира на 2 км от хотела,малък и с камъни в началото.  Извозват с бусче от хотела до плажа на всеки час до 17 ч.

# 80
  • Варна
Плажа на Рамада е същия като на Палм Уингс и Батихан - като искате хотел на Плажа резервирайте там .Иначе на Рамада бол територия и басейни Simple Smile

# 81
Добро утро!

Благодаря на всички, които споделят информация в темата! bouquet

Аз искам да Ви попитам за курорта Фeтие и за хотел CLUB TUANA.
На първа страница от темата не намерих информация. Всичко, което знаете ще ми бъде от полза.

https://trafficnews.bg/broker/vleze-sila-nova-evropeiska-direkti … -pochivki-108726/

# 82
Някой с отзиви за Grand Park Lara и  Sunis Elita  Beach Сиде .

# 83
Относно Тез тур,от опит знам, че може да се резервира директно чрез тях.Преди ползвахме техни пакети през Алфатур,но след фалита им ,последните две години резервирахме почивките си директно в офиса им срещу бившия ЦУМ.

# 84
Запис да следя темата. В очакване съм на кратка януарска почивка в Сиде 9 дена/8нощувки, в Роял Драгон. И в очакване на предстояща лятна, все още в чуденка къде, кога и колко🤔

# 85
Добро утро!

Благодаря на всички, които споделят информация в темата! bouquet

Аз искам да Ви попитам за курорта Фeтие и за хотел CLUB TUANA.
На първа страница от темата не намерих информация. Всичко, което знаете ще ми бъде от полза.

https://trafficnews.bg/broker/vleze-sila-nova-evropeiska-direkti … -pochivki-108726/
Линк към моя коментар от 2014г. Вече собственикът не е Majesty и за по-пресни отзиви в Трипадвайзър - хората са доволни. И моите спомени са хубави.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=798077.msg … 06706#msg29106706
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298031-d553651-Reviews … Aegean_Coast.html

# 86
kork , много ти благодаря! bouquet

# 87
След като излязоха доста от цените на турските туристически агенции, продължавам да съм в шок. Как може Sueno Hotels Beach Side да бъде на по-ниска цена от Club Hotel Turan Prince World. Нещо по-шокиращо, цената на Club Hotel Turan Prince World на моменти в дадени периоди доближава тази на Sueno Golf !!!! Не мога да си го обясня.

Та по същество, прочетох мненията от началната страница  за Sueno Hotels Beach Side. Може ли само, някой да каже, как е алкохола, отговаря ли на ултра ол инклузив или е предимно местно производство?

# 88
  • София
След като излязоха доста от цените на турските туристически агенции, продължавам да съм в шок. Как може Sueno Hotels Beach Side да бъде на по-ниска цена от Club Hotel Turan Prince World. Нещо по-шокиращо, цената на Club Hotel Turan Prince World на моменти в дадени периоди доближава тази на Sueno Golf !!!! Не мога да си го обясня.

Та по същество, прочетох мненията от началната страница  за Sueno Hotels Beach Side. Може ли само, някой да каже, как е алкохола, отговаря ли на ултра ол инклузив или е предимно местно производство?
Вилианка, не сме били в Суено бийч сиде, но съм бил в останалите две Суено.
Затова и мога да гарантирам, че според стандартите на Суено след като в концепцията на Суено Сиде пише, че в ултра ол инклузива има оригинални чуждестранни марки, наистина е така.  Simple Smile
Просто за разлика от другите два Суено, където импортният алкохол е на всички барове, в Суено Сиде е в определени барове /пак според концепцията за 2018г./.
Според отзиви на руски почиващи до 30 септември във всички барове може да се поръчва  чивас 12 год., и блек лейбъл. От 1 октомври има само ред лейбъл, балантайнз, джим бим и бейлиз, а така също текила  и  италианско шампанско. Simple Smile

# 89
  • софия
Относно Тез тур, и аз съм резервирала в техен офис, срещу ЦУМ, преди две години беше!!

Общи условия

Активация на акаунт