На море в Турция - тема 56

• 77 945
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
След като излязоха доста от цените на турските туристически агенции, продължавам да съм в шок. Как може Sueno Hotels Beach Side да бъде на по-ниска цена от Club Hotel Turan Prince World. Нещо по-шокиращо, цената на Club Hotel Turan Prince World на моменти в дадени периоди доближава тази на Sueno Golf !!!! Не мога да си го обясня.

Та по същество, прочетох мненията от началната страница  за Sueno Hotels Beach Side. Може ли само, някой да каже, как е алкохола, отговаря ли на ултра ол инклузив или е предимно местно производство?
Вилианка, не сме били в Суено бийч сиде, но съм бил в останалите две Суено.
Затова и мога да гарантирам, че според стандартите на Суено след като в концепцията на Суено Сиде пише, че в ултра ол инклузива има оригинални чуждестранни марки, наистина е така.  Simple Smile
Скрит текст:
Просто за разлика от другите два Суено, където импортният алкохол е на всички барове, в Суено Сиде е в определени барове /пак според концепцията за 2018г./.
Според отзиви на руски почиващи до 30 септември във всички барове може да се поръчва  чивас 12 год., и блек лейбъл. От 1 октомври има само ред лейбъл, балантайнз, джим бим и бейлиз, а така също текила  и  италианско шампанско. Simple Smile
Страхотен си, благодаря! Цената е изкушаващо добра!

# 91
И аз се заглеждам по Sueno Side. В кой турски сайт да видя цени и да може да се резервира от българи.

# 92
Цените на самолетните програми са убийствено високи. Хотела,в който бяхме това лято е по-скъп с 1500лв. за същия период. А хотелите,които аз следя са минимум с 1000лв. отгоре. А най съм изумена,как може турската агенция да ми предлага Sueno Deluxe Belek за 2500лв. ,а нашите агенции за 5000лв.😲😲😲!!!
За сега съм се спряла на Royal Wings и мисля да го резервирам до края на седмицата, докато не са вдигнали цената и за него!

# 93
И аз се заглеждам по Sueno Side. В кой турски сайт да видя цени и да може да се резервира от българи.

Заповядай, това е с нашата концепция.

https://www.jollytur.com/sueno-hotels-beach-side

Халим ми съдейства с резервациите през този сайт. Миналата година пак с негова помощ също резервирахме през Jolly

# 94
    Цитат
    [/list][/spoiler]Вилианка, не сме били в Суено бийч сиде, но съм бил в останалите две Суено.
    Затова и мога да гарантирам, че според стандартите на Суено след като в концепцията на Суено Сиде пише, че в ултра ол инклузива има оригинални чуждестранни марки, наистина е така.  Simple Smile
    Просто за разлика от другите два Суено, където импортният алкохол е на всички барове, в Суено Сиде е в определени барове /пак според концепцията за 2018г./.
    Според отзиви на руски почиващи до 30 септември във всички барове може да се поръчва  чивас 12 год., и блек лейбъл. От 1 октомври има само ред лейбъл, балантайнз, джим бим и бейлиз, а така също текила  и  италианско шампанско. Simple Smile
    [/quote]
    Роже, и в Суено Белек ли повечето марков алкохол е до 30 септември?
    Имаш ли информация?

# 95
    След като излязоха доста от цените на турските туристически агенции, продължавам да съм в шок. Как може Sueno Hotels Beach Side да бъде на по-ниска цена от Club Hotel Turan Prince World. Нещо по-шокиращо, цената на Club Hotel Turan Prince World на моменти в дадени периоди доближава тази на Sueno Golf !!!! Не мога да си го обясня.

Та по същество, прочетох мненията от началната страница  за Sueno Hotels Beach Side. Може ли само, някой да каже, как е алкохола, отговаря ли на ултра ол инклузив или е предимно местно производство?

vili

Cуено вдигна примерно с %5 цените, а туран с %25 сравнимо мин.год.
    та според мен е нормално %25-30,
    //за 1 год. тока, газта поскапна с над %30 а хранителните хич да не говорим..
    това пряко влияе в цените//
    Смешно качените цени ще паднат след нова година или през сезона да кажем,  така мисля аз..
    Но това не пречи на хора които успяват да резервират чрез jolly или някоя друга Турска агенция щото те гарантират да върнат разликата ако намали цената на хотела..

а хотели като суено които отвориха вратите си почти с миналогодишни цени мисла че ще трънат на горе след някое време..

# 96
    • София
      Цитат
      [/list][/spoiler]Вилианка, не сме били в Суено бийч сиде, но съм бил в останалите две Суено.
      Роже, и в Суено Белек ли повечето марков алкохол е до 30 септември?
      Имаш ли информация?

[/quote]

В Суено Белек няма сезони. Там зимната и лятната концепция по отношение на алкохола не се отличават Simple Smile
      А разнообразието от марков алкохол е просто умопомрачително.
      Погледни за какво става въпрос. Пък нека някой да казва, че това не е важно...
      За 90% от ходещите там това е абсолютно важно, защото баровете денонощно са пълни и работят на пълни обороти, а пък са доста на брой Simple Smile.

# 97
      • в града на вечния купон
      Здравейте,
      Някой с впечатление от сезон 2018 за хотел Хотел Batihan Beach Resort & Spa 

# 98
      Между другото, хубаво е да се знае (от тези, които търсят други неща), в кои хотели посетителите държат особено на алкохола и баровете са пълни Simple Smile

# 99
      • София
      Между другото, хубаво е да се знае (от тези, които търсят други неща), в кои хотели посетителите държат особено на алкохола и баровете са пълни Simple Smile
      Iza_ , какво ти пречат пълните барове на другите неща, които търсиш Simple Smile Мисля, че във всички хотели баровете са пълни, без значение дали хотелът е с 2 или с 5 звезди.
      Качественият алкохол в нормални количества мисля, че е добро допълнение към една хубава вечер в красива обстановка Simple Smile
      Доколкото си спомням от предишен твой пост ти бе споменала, че си изгубила интерес към дестинацията и смяташ да я замениш с Тунис. Извини ме ако бъркам...
      Но Тунис като морска дестинация е няколко нива под Турция, и там вероятността да се разочароваш много бързо е огромна Simple Smile
      Сега можеш да напишеш какво точно търсиш от турските хотели, за да може Марги или някой друг от запознатите с хотелите да помогне в избора ти Simple Smile

# 100
      Роже, благодаря за предложението! Ако имам нужда, ще се възползвам, разбира се!

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 23:25 от Iza_

# 101
      Здравейте!
      Ние ще почиваме за първи път в Турция и настана голямо четене и гледане Grinning
      Голама компания сме и търсим нещо бюджетно, особено за семействата с две деца. За сега сме се спряли на Golden age , Бодрум.
      Ако можете да предложите нещо в този ценови диапазон ( около 2000лв. за 9н. със автобус, началото на юни) ще съм благодарна.

# 102
      Здравейте, не мога да разбера защо агенциите не качват оферти за Турция със собствен транспорт? Не им е изгодно или.... Помогнете ми, искам да резервирам почивка за лятото, вие кои сайтове използвате? Предпочитаме в Анталия. Благодаря!

# 103
      Здравейте, не мога да разбера защо агенциите не качват оферти за Турция със собствен транспорт? Не им е изгодно или.... Помогнете ми, искам да резервирам почивка за лятото, вие кои сайтове използвате? Предпочитаме в Анталия. Благодаря!

Ако не държите на организиран транспорт, НЕ препоръчвам БГ агенция. Назад в темата, както и в първата страница има пре достатъчно информация за резервация на море в Турция чрез други сайтове. Имаме си и Халим, който съдейства за някои от резервациите, ако не се справите сама.

# 104
      Повечето агенции пускат оферти и със собствен транспорт, просто тепърва започват резервациите и все още не са качени всички хотели и програми.

Както са казали - за резервация на хотел варианти има всякакви и на добри цени през чужди агенции.

Ако държите на Бг - пратете им запитване и ще ви предложат оферта, дори и да няма публикувана на сайта им.
      Като ориентир за цени - от автобусните програми вадите 80-100лв на човек

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 14:57 от Ванилия 🌸

Общи условия

Активация на акаунт