На море в Турция - тема 56

• 77 111
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Onex Tour знаете ли дали самолетните програми  са техни или препродават?Някой пътувал ли е с тях?

Техни са. Тази година почивахме с тях. Самолет от Варна. Цените бяха много добри. И други агенции продават пакетите им.

# 106
  • В.Търново
Моля ви, кажете ми, понеже тази цена била до 30 ноември.Струва ли си да резервирам за 11 ноември 2019г. за Лонисера 4*.Хотела ще работи ли на 100%, дали пързалките ще работят, баровете, морето топло ли ще е, поне 28 градуса.От Турс Клуб ме увериха, че морето в Алания е топло до ноември, но не съм убедена в това.Страх ме е и с тези болести есенно време.Ето сега малкия направи пак ларингит и отит, а е на 9год.Слаби места са му.Как да процедирам?Или и тази година да отложа така желаната почивка в Турция. Sad
Този хотел, до колкото четох има хубав плаж, плитък.Обслужването на ниво ли е, не разбрах дали има сладкарница в хотела, дюнери, май някакъв търговски център.....

https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/lonicera-world-4*/78/1520/

https://www.booking.com/hotel/tr/lonicera-world.bg.html?aid=3186 … =1&#hotelTmpl

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 14:27 от rusalka1

# 107
С дете през ноември на море, за мен си е чиста авантюра, при това рискована. Началото на октомври - да, въпреки че водата в басейните е хладна, но за сметка на това, морето е приятно - 24-25 °C. Но през ноемви почивката няма как да е пълноценна - деня е къс, има голяма вероятност за дъждовни дни, може да не работят някои от съоръженията на открито, а и да работят едва ли ще е за толкова много часове, както е в разгара на лятото. Да не говорим, че в края на сезона в някои хотели, които не работят целогодишно, нивото пада. Абе, трябва да разчитате на късмет.

P.S.
Ама Турс клуб нямат цени за ноември 2019. Да не би да имаш предвид 11 октомври?

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 20:45 от Мaрги

# 108
  • В.Търново
Извинявам се, объркала съм вместо октомври (10) съм написала 11 ноември.
Другата вероятна дата е 29 септември.Обаче почнах пак да се разколебавам, заради същите причини от предни години.Малкия, както писах горе изведнъж за 2 дена пак се разболя.Точно най-често след септември започва да прави ларингити и отити.

# 109
Здравейте, досега не сме почивали в Турция. Бюджетът ни е 2000-2200лв за двама възрастни и дете на годинка със самолет.Ориентирали сме се за края на май или началото на юни в района на Анталия. Изискванията ни са хотелът да има голяма територия с много зеленина, да е подходящ за малки деца, храната да не е еднообразна, не държим на марков алкохол. Харесали сме на пръв прочит Club Hotel Turan Prince World. Ако може да дадете мнение за него от първа ръка или да препоръчате друг хотел в рамките на бюджета, ще съм много благодарна!

# 110
Роже, много благодаря за отговора за Суено Белек!
Не сме от големите пиячи, но нямам нищо против да имам избор от добри питиета, между другите удоволствия, заради които пътуваме над 2000 км. за да почиваме като "бели хора"!
И след като цяла година се борим като пчелички, да съберем малко мед, мисля че е прекрасно 10-на дни да се изкефим на макс, или колкото можем да си позволим!
В тоя ред на мисли....... всичко има значение!

# 111
Привет на всички плануващи почивка в Турция Simple Smile Много ще съм благодарна, ако ми дадете малко насоки за нашата лятна почивла , която ще е и нещо като меден месец, защото в нета и форумите е буквално море от имформация, в което не мога да се ориентирам в момента. А виждам, че има доста големи отстъпки за ранни записвания.
Та .. двамата с мъжа ще сме , без бебчо; държим на хубавия плаж, разходки по крайбрежна ивица или изобщо някъде наоколо, да има какво да се види; относно храната-предпочитаме закуска и вечеря с включени напитки ( не знам дали изобщо е възможно:) . Аква парк би бил голям бонус Simple Smile) Преди много години съм била в Кушадасъ и Мармарис и от двете дестинации съм твърдо за Мармарис. Пак бих отишла там, но ако ми препоръчате нещо в Бодрум или Анталия ..ще се замисля Simple Smile)

# 112
rusalka1, на хубаво слънце, в морската вода най-много да го калиш Simple Smile Разбира се, винаги съществува риск едно дете да се разболее, но здравното обслужване в Турция е на много добро ниво, лекарствата са евтини и застраховката покрива прегледа и визитата на лекаря.

Stelianna, Turan Prince World е добър вариант. Погледнете и Vonresort Golden Beach, Limak Limra, Simena Sun Club, може би бюджета ще ви стигне и за Kamelya K Club.

Polikseni, дайте някакво ценово ограничение и период на почивката. Има много хотели, трябва да ги отсеем по някакъв начин.

# 113
rusalka1, на хубаво слънце, в морската вода най-много да го калиш Simple Smile Разбира се, винаги съществува риск едно дете да се разболее, но здравното обслужване в Турция е на много добро ниво, лекарствата са евтини и застраховката покрива прегледа и визитата на лекаря.

Stelianna, Turan Prince World е добър вариант. Погледнете и Vonresort Golden Beach, Limak Limra, Simena Sun Club, може би бюджета ще ви стигне и за Kamelya K Club.

Polikseni, дайте някакво ценово ограничение и период на почивката. Има много хотели, трябва да ги отсеем по някакъв начин.

Марги, виждам, че си запозната. Можеш ли да препоръчаш нещо сносно с автобус 9 нощувки за 2 възр и 2 деца , 5 и 8 г. Около 2000лв?

# 114
Периодът е краят на юни, бюджет - макс 2000 лева за хотел и път-искаме да е със самолет и ще се насочим към агенция. Не държим на лукс, изобилие от храна и анимация, а препочитаме да обикаляме по екскурзии и разходки или просто да си киснем на плажа. За Мармарис знам , че не е много хубав пясъкът- нещо като пръст И това най-вече ме разколебава за там. Нямам спомен как беше водата.

# 115
Периодът е краят на юни, бюджет - макс 2000 лева за хотел и път-искаме да е със самолет и ще се насочим към агенция. Не държим на лукс, изобилие от храна и анимация, а препочитаме да обикаляме по екскурзии и разходки или просто да си киснем на плажа. За Мармарис знам , че не е много хубав пясъкът- нещо като пръст И това най-вече ме разколебава за там. Нямам спомен как беше водата.

Tрансфер от летище Даламан до Мармарис града е около час и половина (ако сте с такси) ако сте с бусчета около два часа може и повече..
ако ще търпите този транфер посочетесе към FETHİYE ÖLÜDENİZ - Мъртво море там има повече хотели с 4* за бюджета ви (за 2000 lv  5*+самолет едвали¿)  с мнг по хубави плажове и места за обикаляне..

# 116
  • Пловдив
Знаете ли дали оперира ферибота Дикили-Митилини, евентуално разписание и цена? Или единствената опция е от Айвалък?

# 117
Polikseni, щом искате да разглеждате и да се разхождате, най-подходящи са Мармарис и Кушадасъ. Анталия предлага друг тип почивка - там идеята там е да не изпитваш никаква нужда да излизаш от хотела. Изключение правят градските хотели в Алания или някои хотели в Кемер.
В Мармарис 4 и 5-звездния EMRE (дели ги едно шосе) са на хубаво място, близо до центъра, има къде да се разхождате. Poseidon 4* е по-близо до центъра, но пък обслужването и храната са по-слаби.
В Бодрум хотелите, които си заслужават, надвишават бюджета ви.
В Кушадасъ има избор, но за там ще оставя по-запознатите от мен да се включат.
В Кемер FAME RESIDENCE GOYNUK е съвсем близо до търговска зона, а и до центъра на селото Гьойнук не е далече. Хотелът обаче е на втора линия, а в Кемер плажът е изцяло чакъл.
В Алания е супер за разходки. Kahya Hotel е много подходящ, защото е на метри от хубав плаж и забалежителности. Обаче не знам дали има оферти за него и каква е цената му.

# 118
Марги, благодаря. Точно Emre и Посейдон гледах, но отзивите с нета са малко по-добри за Посейдон-цените са еднакви. А дали е много шумно на главната улица? Плажът много ли е зле?

# 119
Марги, виждам, че си запозната. Можеш ли да препоръчаш нещо сносно с автобус 9 нощувки за 2 възр и 2 деца , 5 и 8 г. Около 2000лв?

Не сте определили период и курорт, а това е много важно по отношение на цената.
За около 2000 лв. можете да намерите оферта за Анталия, район Алания, за края на май или началото на юни - хотели Eftaliа. Изпитан вариант за икономична почивка. Имат голам аквапарк.
Ако изберете период в началото на май или началото на октомври или 7, вместо 9 нощувки, възможностите за хотели ще са повече.
В Кушадасъ има добри хотели на тази цена, но само през месец май, а тогава е неподходящо за море в този район. Ако изберете 7 нощувки, могат да се намерят няколко приятни хотели.

Общи условия

Активация на акаунт