На море в Турция - тема 56

• 77 290
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А чрез коя агенция направихте резервацията?
Чрез турска агенция с помощта на Халим,  който ни помага тук със съвети и посредничество. Телефонът му е в първия пост, на първа страница, но може да му пишете и на лични. Много е отзивчив.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 15:15 от босоногата херцогиня

# 316
Нашата резервация е с Турс клуб, Ориент 99 ни дадоха почти същата цена, но имат малко по лоши анулационни условия.Хубавото на чуждите агенции са гъвкавите условия за плащане и анулиране, може да се разсрочи на няколко вноски, нашите приятели от Англия резервираха през loveholidays, сега платиха 100 лири,  ние 50%.

# 317
  • София
Здравейте!
Преди години много ми помогнахте от форума за един хотел в Йоздере, който вече е невъзможно скъп.
Сега и нещата при нас са различни и отново ще ви помоля за отговори.
Пътуването трябва да е със самолет, а трансферът летище-хотел кратък.
От четеното разбрах, че следва дестинацията да е Анталия.
Но не се ориентирах Белек, Лара или кое е най-близо, но задължително с подобен на нашия плаж.
Трябва ни качествена храна, зеленина и близост до плажа.
Ще сме и с дете на 13, ако има и пързалки няколко...
И последно възможно ли е всичко това с бюджет до 3500?
Много благодаря

# 318
  • Варна
Здравейте!
Преди години много ми помогнахте от форума за един хотел в Йоздере, който вече е невъзможно скъп.
Сега и нещата при нас са различни и отново ще ви помоля за отговори.
Пътуването трябва да е със самолет, а трансферът летище-хотел кратък.
От четеното разбрах, че следва дестинацията да е Анталия.
Но не се ориентирах Белек, Лара или кое е най-близо, но задължително с подобен на нашия плаж.
Трябва ни качествена храна, зеленина и близост до плажа.
Ще сме и с дете на 13, ако има и пързалки няколко...
И последно възможно ли е всичко това с бюджет до 3500?
Много благодаря

Да , имаш и то голям .

# 319
pileto, кой месец искате да почивате?
Лара и Белек са близо до летището, плажът е пясъчен, но почти навсякъде има чакъл на влизане в морето. В Сиде има най-много хотели с наистина хубав плаж. Разстоянието от летището до Сиде е между 55 и 70 км.

# 320
  • София
Ами средата на юни, тогава е добре водата, нали?
Ако не е нещо прекалено, малко камъчета не ни притесняват.
Все пак и не е неограничен бюджетът.

# 321
Pileto, за съжаление тази година самолетните почивки са доста скъпи,и ако миналата година с бюджет 3500лв.можеха да се резервират доста качествети хотели,сега като гледам офертите на бг агенциите ще е доста трудно. А и вашето дете в повечето хотели се води възрастен.
Аз ви препоръчам да видите офертите на Тез тур за Cristal Tat Beach и Cristal Family Resort в Белек. Техните цени със самолет за средата на юни ми изглеждат най приемливи. Кристалите са известни с това,че получаваш повече за парите си. Имат зеленина, добра храна и са на плажа. А имат и по някоя пързалка.
Дано съм ви била полезна!🙂

# 322
  • София
Благодаря много, ще ги разгледам.
А освен този хотел от предишните страници, за който прочетох, има ли други, в които децата се водят такива до 13.99?

# 323
Има няколко хотела, които правят намаление за деца на 13 г., но самите хотели са скъпи, така че и с намалението цената надхвърля бюджета. Хотелите Crystal нямат намаление, но пък се вместват във Вашата сума, въпреки че смятат детето като възрастен.
Хотелите Limak правят намаления за големи деца. Limak Arcadia в Белек е много добър хотел за цената си. Може да се намери за 3650 лв. в началото на юни.
Sea World Resort в Сиде също правят намаления за деца и се вместват в бюджета. Не е лош вариант за почивка, но плажът е по-лош отколкото този на Limak Arcadia.
Отличен плаж има Kamelya Collection K Club в Сиде. Там няма намаление за деца, но можете да резервирате за началото на юни в рамките на определения бюджет.
Maritim Pine Beach е отличен вариант, отново за началото на юни.
Разбира се, има и други добри хотели, които са до 3500 лв., но са на кофти плаж.

# 324
  • София
Здравейте,

Започна и нашето чудене къде да резервираме хотел в Анталия за началото на юни месец. Искаме да е самолетна програма от София, хотела да е хубав с хубав плаж по възможност на първа линия и най-вече държим да има Аквапарк и лунапарк, за забавление тъй като сме двама възрастни с две деца на 9 и 6 години. Това лято пак началото на юни бяхме в Сиде и хотел Камелия Фулия и Камелия Селин. Като бюджет 4000-4500 лева максимум.
Препоръчаха ми Long Beach Resort в Алания. Четох двата коментара от сайта, но някакси са недостатъчни. А в tripadvisor са предимно от англичани, които са останали разочаровани, че на почит били народите от източна Европа....
Сещате се кои хора визирам.
Благодаря Ви предварително за предложенията, които ще ми дадете.

# 325
Здравейте,моля някой да ми каже ориентировъчно колко време минава от кацането на самолета в Анталия до реалното излизане от летището.Малко неясно се изразих,но дано сте ме разбрали.Искам да се организираме самостоятелно за почивка през зимната ваканция и тъй като ще заявя трансфер до хотела се чудя за колко часа да го заявя.

# 326
stassyjud, трябва да направите някакъв компромис с предпочитанията или с бюджета. Не се сещам за хотел, който да има лунапарк, аквапарк, хубав плаж и да се вмества в бюджета. Мога да ви предложа Sueno Beach Side, който надвишава съвсем малко определената цена, има отличен плаж, има достатъчно водни пързалки, но лунапаркът е срещу допълнително заплащане. Ако направите компромис с плажа има няколко варианта за хубави хотели с лунапарк. Ако се откажете от лунапарка, могат да се намерят добри хотели с прекрасен плаж.

ive1981, обикновено чакаме 10-15 минути за паспортна проверка, 10 за багажа и може би още 10 от самолета до терминала ако не е закачен на ръкав.
Редактирам се - щом става въпрос за зимен период вероятно няма да има чак толкова полети и всичко ще става по-бързо.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 15:46 от Мaрги

# 327
  • София
stassyjud, трябва да направите някакъв компромис с предпочитанията или с бюджета. Не се сещам за хотел, който да има лунапарк, аквапарк, хубав плаж и да се вмества в бюджета. Мога да ви предложа Sueno Beach Side, който надвишава съвсем малко определената цена, има отличен плаж, има достатъчно водни пързалки, но лунапаркът е срещу допълнително заплащане. Ако направите компромис с плажа има няколко варианта за хубави хотели с лунапарк. Ако се откажете от лунапарка, могат да се намерят добри хотели с прекрасен плаж.

Благодаря Марги, като казвам хубав плаж имам предвид да не е камъняк. Чакъл+пясък е поносимо. Като се замисля май аквапарка ще е водещия критерий. Нещо да кажеш за Лонг Бийч?
Заслужава ли си почивката там?

# 328
Марги,много благодаря за отговора.Според теб и за връщането ли да предвидя същото време?

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 17:42 от ive1981

# 329
  • София
Здравейте,моля някой да ми каже ориентировъчно колко време минава от кацането на самолета в Анталия до реалното излизане от летището.Малко неясно се изразих,но дано сте ме разбрали.Искам да се организираме самостоятелно за почивка през зимната ваканция и тъй като ще заявя трансфер до хотела се чудя за колко часа да го заявя.
когато заявяваш трансфер не си прави сметки на времето,  а посочи часа на кацане на полета. Те ще си направят сметката Simple Smile
същото е и на връщане, посочваш часа на излитане на полета, те си правят сметката

Общи условия

Активация на акаунт