Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз спрях сухите шампоани, скалпа ми започна да се бели (пръсках отдалече и потупвах с хавлия, според инструкциите).
От пудрата за обем на ТАФТ не съм имала проблеми Hands Plus1

Каква е тази пудра, как се ползва? Не оставя ли бели следи?

# 196
Благодаря ,ви момичета за идеите Simple Smile

# 197
PPP, пудрата за обем, придава обем в корените на косата.
Разделя се косата на секции, ръси се по малко в едната ръка и с другата втриваш. Другият вариант е да си сложиш в ръцете и с главата надолу да втриваш в корените. По вторият начин става по-обемна.
Ненанесена е бяла, щом се нанесе изчезва цвета. Цената ѝ е ~7 лева, като аз я употребих чак след половин година, въпреки че изглежда малко контейнерчето.
Прикачвам снимка:

# 198
Препоръчайте ми хубав течен сапун/гел за ръце (за много чувствителна и суха кожа)

Сапунът на Авен с колд крем е чудесен, но аз го използвах за къпане. За миене на ръце ми се струва малко луксозен предвид цената. Освен това преди се продаваха по два за 8 лв, сега са вече два за 16 лв...

Течен сапун препоръчвам на Алверде - ползвам го от доста време. Харесва ми, че се отмива лесно и го няма онзи лигав филм, който оставят течните сапуни по принцип. А и съставът е изчистен.
Също ми допада бебешкият на Event, но той не е течен.

От доста време ползвам за тяло натурални сапуни със зехтин.

Понеже имам сходни проблеми с кожата, от опит бих те посъветвала да преминеш на натурална козметика и да се интересуваш от съставките на продуктите. Много от най-използваните съставки предизвикват кожни реакции и проблеми към хора, които имат предразположеност.

# 199
Не знам дали трябва да е точно течен сапун, но аз ползвам измиващото блокче без сапун на Balea, което е 3 лева. Имам много суха кожа и се чувствам перфектно с него.

# 200
Подкрепям за измиващото блокче на Balea. Аз съм с много суха, атопична кожа и дерматологът ми каза да забравя за сапуните, тъй като те засилват изсушаването.
Има и течна версия, но на мен блокчето повече ми харесва. Като гледам състава, незнайно защо в течния има и сулфати, и алкохол, затова не бих повторила.

# 201
Как ли би стоял този за руса коса на тъмнокоси?

Зле стой ,той си е за руса коса.

# 202
  • русе
Предлагат ли спрей за тяло на Victoria's Secret- или в lili ,ivis може да има?!

# 203
Предлагат ли спрей за тяло на Victoria's Secret- или в lili ,ivis може да има?!
Виждала съм в Лили.

# 204
  • София
Взех си тоалетно мляко Балеа Ултрасензитив. Така люти на очите, че едва сколасах да стигна до банята и да се измия. Не знам какво му е сензитивното и то дори ултра, но силно НЕ препоръчвам!
Някой да е ползвал на Гарние или Лореал да даде отзиви, защото откакто спряха това на Нивеа, съм в издирване на свестен продукт.
П.П. Не харесвам мицеларни води, за мен те не вършат работа.

# 205
Аз ползвам мицеларен гел на Гарние - доволна съм защото почиства всичко - фдт, спирала, сенки.. без да се налага да използвам 10 памучни тампончета. При мен една идея изсушава кожата, но така или иначе след почистване използвам хидратиращ крем

# 206
  • София
Аз и преди съм писала, че си свалям грим само с бебешки течен сапун "без сапун". Ползвах на SANO, сега си купих някаква бебешка марка на DM в голяма синя туба с помпичка. Ползвам го и за интимен и за къпане. Особено ако тренирам и си взимам душ няколко пъти. Не изсушават, химията е сведена до минимум, не люти, целият грим пада и е супер бюджетно. А и мразя тампони, които ми се лепят по миглите и ми раздразват кожата от търкането.
Всъщност, с една туба за 7-10 лв. или зависи от марката, спестявам няколко продукта. Не го правя толкова за пари, колкото си спестявам химията, защото все се надявам, че щом е за бебета и малки деца не си позволяват да си "играят" със състава.

# 207
  • София Младост 3
Взех си тоалетно мляко Балеа Ултрасензитив. Така люти на очите, че едва сколасах да стигна до банята и да се измия. Не знам какво му е сензитивното и то дори ултра, но силно НЕ препоръчвам!
Някой да е ползвал на Гарние или Лореал да даде отзиви, защото откакто спряха това на Нивеа, съм в издирване на свестен продукт.
П.П. Не харесвам мицеларни води, за мен те не вършат работа.
От няколко години използвам тоалетното мляко на Дева за почистване на грим и съм много доволна.

# 208
  • русе
Снимай бебешкия сапун ,каква марка е?

# 209
  • Сливен
Франи предполагам,че този е имала впредвид https://www.google.bg/search?q=шампоан+бейбилов&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwic89Hjo5jfAhXBCiwKHQpCBtcQ_AUoAXoECBIQAQ&biw=962&bih=601#imgrc=b6VxqnU7gVzraM:

Общи условия

Активация на акаунт