Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе

Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2.
Това значи ли, че например мицеларната вода на Garnier, като е на промо няма да ми я намалят с още 20%? Щото ако е така, за стоките от брошурата ще си чакам отстъпката рожденик от понеделника.

# 61
Няма да намалят продукти на промоция.

# 62
  • София
Има ли в ДМ Зъбен душ на тяхната марка? Ако може цена или линк.  Embarassed

# 63
Вики, аз го разбирам че няма да се съчетава с други отстъпки върху цялата покупка. Тоест с талоните за намаление, които са в момента и отстъпка рожденник. Замислих се и аз за мицеларната вода. Моята е на привършване.

# 64
Ще се намалят с 20 % и намалените неща. Преди 2-3 седмици в града, където съм, имаха рожден ден и същите условия написани. Идеята е, че не може да се използват -20 от черния петък и -15 за рожден ден заедно например.

# 65
  • Пловдив
Не съм пробвала да ползвам талон, но тази кампания е от 15 ноември, т.е. вече е в сила.
ц...писах в края на старата тема,че вчера исках да го ползвам и не се отрази.Нито моят талон,нито служебният на касиерката  Crossing Arms
Оказа се,че всъщност ваучерът бил за декоративна козметика на Алверде...това ми отговориха.

# 66
Намаление утре само на техните марки или на всичко в магазина ?

# 67
На абсолютно всичко.

# 68
Здравейте! Къде мога да разгледам (онлайн) асортимента на бебешките храни - пюрета, кашички и така нататък?

# 69
  • София

Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2.
Не всичко ще има намаление, прочетете внимателно.

# 70
yanyan75, със сменена опаковка е, пише на него че бил веган... каквото и да значи това Grinning Взех си го, но чака ред като свърша този на Биотен, така че още не мога да кажа дали е само опаковката или и гелът е различен. Мисля че цената му преди беше по-висока в старата опаковка, ама може и да бъркам, отдавна беше а и предимно се зареждах с по няколко като го намалят.
Ако е стария гел ще съм много доволна. Много го харесвах и ме е яд все още, че го спряха. Не си спомням точната цена, но мисля че беше 3-3,50лв.

# 71
  • Пловдив
"Вече имаме и информация относно въпроса ти за участието ни в Черния петък тази година. На 23.11. и 24.11.2018 ще се проведе кампания „Черен петък“ под мотото „Black is back!“ с 20% отстъпка на цялата покупка.  В акцията ще бъдат включени всички dm филиали.

Отстъпката, няма да бъде отразена в цената на рафт и ще се получава на каса, няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка и няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2.

Поздрави и приятно пазаруване "...

# 72
  • София
Освен прах Denkmit и сапуни BAlea и антирепресант (спрей) - друго не се сещам. Вие какво ще си купите?

Искам по-меки носни кърпи, преди вземах soft нещо си - оранжев стек 15 броя х9 мисля, но на светлината нещо блести в хартията и не ми допада... Има ли още по-меки? Може с лек аромат да са.

Имат ли неутрален душгел за чувствителна кожа?

# 73
Аз ще взема от швейцарските четки за зъби и евентуално очна линия.

# 74
  • София
Взех си четката- ултра звуковата, пробвах я даже, хареса ми, сега ще чакам да пуснат накрайници за нея.
Купих и мляко за коса с манго, витамини за децата, стелки с вълна, прах капсули на Ариел беше в промоция, но и на него имам отстъпка и течен сапун .

Общи условия

Активация на акаунт