Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 950
  • 745
  •   2
Отговори
# 210
# 211
  • София
Да, същата марка е. Още малко имам от Sano, но не го намирам вече. Идеята ми е, че може да пробвате всеки бебешки течен сапун.

# 212
Най-любимо ми е краставичното тоалетно мляко на Евтерпа. Гъстичко както го обичам и никога не ми е дразнило очите. Предполагам, че не е с най-изчистеният състав за тия пари, но аз не се втелявам много на тая тема.

# 213
  • София
Благодаря, момичета! Вчера по случайност открих тоалетно мляко на Нивеа в една аптека и си взех. Но и там бяха останали само 2 бройки. Гледам, че не е свалено от сайта на Нивеа, но тук не се внася очевидно. Пробутват си новите продукти, които на мен пък не ми харесват и отказвам да им ги купувам.

# 214
На мен ми допада тоалетното мляко на Алверде - добър състав, почиства и не дразни.

Да питам - Catrice не ги намирам вече в няколко dm-а, бъркам ли се или преди ги имаше и там Rolling Eyes

# 215
  • Somewhere in Spacetime
И аз ползвам тоалетното мляко на Алверде. Много съм доволна.

# 216
  • Сливен
Катрис ги има в Лили,не в ДМ

# 217
  • Пловдив
Момичета, моля за мнения за ултразвуковата четка за зъби с марка DM.

# 218
Момичета, моля за мнения за ултразвуковата четка за зъби с марка DM.

Много е добра, ползвам я от около две седмици вече, и мога да кажа, че си заслужава всяка стотинка. Дълго време гледах моделите на Philips и им се чудех, но не съжалявам че избрах тази на ДМ.
Питай какво те интересува конкретно.

# 219
Ако си ползвала преди четка на орал-б с кръгла глава, можеш ли да обясниш простичко каква е разликата?

# 220
Ако си ползвала преди четка на орал-б с кръгла глава, можеш ли да обясниш простичко каква е разликата?

Не мога да сравня, понеже не съм ползвала на Oral-B. Като цяло моята зъболекарка не ми я препоръча и затова не съм ползвала четка с кръгла глава.

# 221
  • Пловдив

Не мога да сравня, понеже не съм ползвала на Oral-B. Като цяло моята зъболекарка не ми я препоръча и затова не съм ползвала четка с кръгла глава.

Разликата е в движенията на четката.На ОралБ са кръгови,въртеливи а на другата са нагоре-надолу,както е правилното изчеткване на зъбите.Така знам аз  Grinning

# 222
  • София
А някой дали е ползвал четките на Филипс ,да каже дали техните накрайници са съвместими с тези на новите на ДМ.
Ползвам четката ,доволна съм , единствено това не ми харесва че трябва със затворена уста да си мия зъбите. Точно на предните долни зъби ми се събира камък и това е мисия невъзможна, да ги измия със затворена уста.
Питах ги Дм кога ще има накрайници уж до 2 седмици, не че съм изхабила моя, но искам и за другите членове на семейството да взема.

# 223
  • Пловдив
А някой дали е ползвал четките на Филипс ,да каже дали техните накрайници са съвместими с тези на новите на ДМ.
Ползвам четката ,доволна съм , единствено това не ми харесва че трябва със затворена уста да си мия зъбите. Точно на предните долни зъби ми се събира камък и това е мисия невъзможна, да ги измия със затворена уста.
Питах ги Дм кога ще има накрайници уж до 2 седмици, не че съм изхабила моя, но искам и за другите членове на семейството да взема.
Защо трябва да си ги миеш със затворена уста?

# 224
  • София
Такива препоръки прочетох, иначе цялата четка почти се мокри.

Общи условия

Активация на акаунт