После метлата помете всичко, но откак подновиха канала за пореден път тази пролет съм пускала само 2-3 момента за да видя качеството, канех се повече но така си остана.
Чатай и Аксой имат и друго обединение MADD Producion под чиято шапка продават сериалите на АЯ и на МЯ по света... Последното което четох е че това обединение може да започне да прави сериали направо за външния пазар, по-скоро латино пазара докато онези още не могат да се организират, защото в момента тяхната индустрия била в колапс заради интереса в ЛА към турските сериали и латиносите експериментирали с жанровете търсейки пролука от мъртвата точка и загубата на пазари по света за латино продукциите... Та може би обединението да започне да прави сериали направо за ЛА, а ако се харесат в Турция ОК, ако не се харесат, здраве да е...
, ама филм да става. Не искаше да го бодат докато не дойде майка му , ама Филка го убеди като му обеща , че ще го запознае с Миниболите, защото той си нямал приятелчета. На другия ден цялата тумба - Филка , Кираз, Фико, Исмо, Чичека, Хикмет, Туфи и Тюлка се замъкнаха на свиждане. Скумрията си скумрееше много явно, ама какво да прави детето беше щастливо. Сашо му обеща като оздравее веднага да го заведе на гости.
Да не е тя единствената прокурорка в цял Стамбул

Ама снахата Зейна и мъжа й Хикмет все едно са одрали кожите на Сахера и Меееметя. Малкия пилехар се ежи на Сашо бетер Меметя с Емко. Ако беше малко по -ячък от Сашо 100% щеше да има и тупаница върху хладилника. Спят в хола на двата дивана, повишава тон на жена си и го удря на голяма чест. А онази не може да е по -оригинално копие на Сахерла - не се спира да крой схеми. Пращат я да бачка в ателието и изведнъж се сеща , че е бременна. Само чакам случайно да пометне и да обвини Филка в това 

А до онзи ден муаха само макарони с домати
Мееметя е бая против , ама е сам срещу всички , а и си няма Чепик да го подкрепя, та само си лае в кюшето. Туфи и той дойде и се сдобри с Тюлка.
И на мен ми се иска , ама засега не мога да преценя дали за 50 -та ще могат да го завършат. Филка и Сашо може й да ги събраха и да се награбиха сега, но според мен тази целувка беше в тази серия с цел да борят Кивовото дизи. Много бързо и ни в клин ни в ръкав ги събраха. Филка както не прощаваше , изведнъж Сашо й рекна , че се омъжил зарад нея и тя край всичко забрави. Нямаше да му прости уж , че е зарязал децата и всяко едно от тях е затънало в батака зарад него. Щеше да дава шанс на Каптана , аз си мислех , че поне две - три серии ще я задържат тази нишка, а те го бастисаха още на първата. Айде Пинокио можеха да го правят на паляк, ама Каптана умен, добър човек, за какво и него сега

Освен и тук Бел да излезе права- да скалъпят набърже някакъв финал без много обяснения и толкоз. Язък ми , аз още си чакам обяснението за Вейдър
Филка уж голяма майка Тереза , ама много бързо забрави ,че има малка племенница дето живее измежду престъпници
Аксоя най - вероятно иска да излезе докато е още високо ,че да има после с какво да се хвали.
Тя може и да възроптава де , ама ние още да не сме чули. 
Споменатото от Хазал в магазина с продавача за Чачовата ревност има ли го някъде на репортаж ?

Или пък примерно на турския Нетфликс да спрат предавания но не и да цензурират определени сцени.

Рускините като видят някой избръснат турски актьор и коментират че или се задава сватба, или нова роля, та и Енгин за известно време замяза на човек 
И Санем с апатия: радвам се за теб
Не разбрах това към Емир несподелена любов ли е или обсебване, но в моменти като този ми дожалява за нея. Няма отказване
И не само на мен. В Туитър имаше доста шеговити коментари 
Той личеше, че влага старание, но нашата по-скоро неубедителна. Ето там нямаше как да повярвам в чувствата на героите им, просто отвсякъде си личеше братската любов, която Фема споменава във връзка с друго

Чакам го с умерен интерес, уж хвръкналите глави не ме плашат, но все пак не знам ще понеса ли гледката.

Препоръчани теми