ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ето че можело тази епична любовна история да свърши с парти без край. И музикалния фон е супер.

# 136
Рори, срещала съм го при рускините- свършва точно със сватбения танц и куп красиви сцени от сериите събрани като спомени на младоженците как се е зародила любовта им. Може би да го има в ЮТ на испански, но последно като забърсаха сериите оттам не знам дали пак може да се намери. Че и не помня на колко ги бяха нарязали латиносите.

Преди малко се прибрах и хванах Отново любов към края и видях наш Халилуд, съвсем същия си беше.
С влизането и се тръшнах. Joy Joy
Ха здравейте сега.

# 137
  • Варненска клюкарка
Вярно, и испанските дублажи са два- испано традисионадо и испано латино. Срещала съм и версия оригинал със субтитри на испански. Сега се сетих че като прецъквах, едната дубльорка на Фера беше някаква креслива бабичка, пък Емко същия кат нашия Флинстоун, другия им дублаж беше по-читав Peace После метлата помете всичко, но откак подновиха канала за пореден път тази пролет съм пускала само 2-3 момента за да видя качеството, канех се повече но така си остана.

# 138
Цитат
С други думи Хазал едва ли се е чувствала комфортно в такава ситуация. А миналата серия сякаш беше по-обрана в това отношение. А и ако има нов договор на хоризонта Аксой едва ли ще повтори предишния си гаф още повече, че макар и успешен сериал НИ няма химията със зрителя която има АФК.

При тоя недостиг на идей  е така . Иска ми  се Хазал да играе  различна роля от бедно момиче  . Ча как е различен  в първата турска фантастика играе  .  Аксой няма  сгафи този път . Плюс това дизито  не е за разтърстваща любовна история   . Турците са царе на драмите и лошият край .  НИ  показва нещата от живота като убият Филка тия деца кой ще ги възпитава и гледа  пияндето Фикри ли  ?    Ще бъде с хепи енд .Обеща на скумрито да стои далеч от  нея   кво да прави като обича Филиз .

Аксой е набрал    не може да задържи Хазал . Има усет   но е строг и не забравя лесно .    Ча излетя от  АЙ Япъма   ако няма други планове  възможно е пак да роботи с тях .  Каванч от  от много време е при Керем Чатай . Те са семейни аркадаши с продуцента .
За атентатите е актуално за жалост .
Сцената с катастрофата е снимана 6 дена     .
Двамата продуценти се обединиха. Бел сложи линк фантастика се опитали да правят . Така няма да прикоткат  златната кокошка трябва наистина да е изпипано . Те първа навлизат  в такъв стил турците .

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 20:24 от femmi2

# 139
  • Варненска клюкарка
Според мен на Аксой бързо му минава но е импулсивен. Преди три години думите му бяха "аз съм и малко сърдит на Хазал" и така както и беше сърдит, след месец я видяхме на сватбата на дъщеря му Laughing
Между другото за римейк на Безсрамниците се писа още през 2015 г. и тогава за ролята на бащата се спрягаше Ферхон Шенсой, родителят на известните ни сестри. Не знам защо стопираха тогава нещата.

Двамата продуценти се събраха да правят фентъзи- изписват се имената на компаниите МедЯпъм/Фатювата/ и Ай Япъм, пък името в надписите не е Фатих Аксой, а на брат му Фарук Аксой, пък на Фарук компанията се казва МФ Япъм...  33uu Чатай и Аксой имат и друго обединение MADD Producion под чиято шапка продават сериалите на АЯ и на МЯ по света... Последното което четох е че това обединение може да започне да прави сериали направо за външния пазар, по-скоро латино пазара докато онези още не могат да се организират, защото в момента тяхната индустрия била в колапс заради интереса в ЛА към турските сериали и латиносите експериментирали с жанровете търсейки пролука от мъртвата точка и загубата на пазари по света за латино продукциите... Та може би обединението да започне да прави сериали направо за ЛА, а ако се харесат в Турция ОК, ако не се харесат, здраве да е...

# 140
  • I Love You 3000
Ох , да се поизкажа и аз малко за НИ-то, че тамън имам малко почивка Simple Smile

Гледах само накъсаните клипчета в Тубата. Имах работа вчера , а и да нямах сигурно щях да гледам Киво . Тъй че засега се изказвам на база видяното в откъсите.

1: На Сашо детето явно е оздравяло. Много бързо ако са му трансплантирали сърце newsm78, ама филм да става. Не искаше да го бодат докато не дойде майка му , ама Филка го убеди като му обеща , че ще го запознае с Миниболите, защото той си нямал приятелчета. На другия ден цялата тумба - Филка , Кираз, Фико, Исмо, Чичека, Хикмет, Туфи и Тюлка се замъкнаха на свиждане. Скумрията си скумрееше много явно, ама какво да прави детето беше щастливо. Сашо му обеща като оздравее веднага да го заведе на гости.

2:Скумрията никой не я пита. Жал ми стана за нея. Не стига , че 5 години Сашо го е нямало ми сега направо ще й го вземе да го отглежда с Филкините. Тя жената нищо кой знае какво не е направила. Верно поискала от Сашо да се ожени за нея заради Филка, ама той що се е съгласил Naughty Да не е тя единствената прокурорка в цял Стамбул newsm78 newsm78

3:Рори, викаш таз серия по - малко препратки има към АФК Thinking Ама снахата Зейна и мъжа й Хикмет  все едно са одрали кожите на Сахера и Меееметя. Малкия пилехар се ежи на Сашо бетер Меметя с Емко. Ако беше малко по -ячък от Сашо 100% щеше да има и тупаница върху хладилника. Спят в хола на двата дивана, повишава тон на жена си и го удря на голяма чест. А онази не може да е по -оригинално копие на Сахерла - не се спира да крой схеми. Пращат я да бачка в ателието и изведнъж се сеща , че е бременна. Само чакам случайно да пометне и да обвини Филка в това Naughty

4: ЖФера вършее здраво. Няма да се учудя ако СЕМА заиграе в тази серия. Ама той е второстепенка , тъй че може и да мине м/у капките. Май стана жиголо на Хандето , а ЖЕмко й се моли да го остави на мира, че да може да си следва в чужбина със стипендията ,която е спечелил.
Изнесе си багажите и живее в нещо като боксониера, която май Хандето плаща. Много го прескачам този , че направо ми е неудобно да го гледам. Не знам на колко е актьора, на колко трябва да е героя, обаче мачка чаршафи като за световно и много се ядосвам. Джан Бей е направил тяло баш за такива сцени и само му галят мустаците,  а този пилехар ...... нямам думи просто. #Cussing out #Cussing out

5: Фикрито май му дадоха колата на Мелека за компенсация, че той не оставяше майка Руя на мира. Ама пък Сахерла не е доволна на толкова малко и ще продадат колата, ще наемат адвокат и ще се борят. Май не им достигат някакви пари , та затова май обраха ателието на Филка.

6:Сашо води МиниСашо на гости, а Филка притеснена и стегнала едни софри  ooooh! ooooh! ooooh! А до онзи ден муаха само макарони с домати ooooh! ooooh! ooooh! Мееметя е бая против , ама е сам срещу всички , а и си няма Чепик да го подкрепя, та само си лае в кюшето. Туфи и той дойде и се сдобри с Тюлка.

7:Излезнали Филка и Сашо вън да се разберат веднъж завинаги. Решиха повече да не се виждат, всеки да тръгне по пътя си. Гледаха се като котаци половин час, Филка тръгна да си ходи, Сашо рече "Ни мога без вас" , Филка се засили и му скочи на жилите. После й каза , че се е скумрисял , за да я изкара от затвора и да си спаси детето. Ама сега детето му ще живее, Филка била вън и не му пукало вече с всички ще се бори. И се налапаха, ама хич не им се получи според мен. Или поне това е най - лошата целувка на Хазал досега. /Да вметна , че не съм я гледала да се целува с Бисквитко, ако е имало целувка въобще./ Дойде Скумри и Каптана свариха ги , развикаха се , направиха патардия зверска , но Пинокио им развали кефа като им съобщи , че са разбили дюкяна.

Следанализни разсъждения Laughing Laughing Laughing

8: Викате , че изглежда да върви към финализиране. newsm78 И на мен ми се иска , ама засега не мога да преценя дали за 50 -та ще могат да го завършат. Филка и Сашо може й да ги събраха и да се награбиха сега, но според мен тази целувка беше в тази серия с цел да борят Кивовото дизи. Много бързо и ни в клин ни в ръкав ги събраха. Филка както не прощаваше , изведнъж Сашо й рекна , че се омъжил зарад нея и тя край всичко забрави. Нямаше да му прости уж , че е зарязал децата и всяко едно от тях е затънало в батака зарад него. Щеше да дава шанс на Каптана , аз си мислех , че поне две - три серии ще я задържат тази нишка, а те го бастисаха още на първата. Айде Пинокио можеха да го правят на паляк, ама Каптана умен, добър човек, за какво и него сега newsm78 newsm78

9: Хем събраха Сашо и Филка , хем и Туфини, ама всички други са в батака. Как ще ги оправят за 2 серии не ми се вижда newsm78 newsm78 Освен и тук Бел да излезе права- да скалъпят набърже някакъв финал без много обяснения и толкоз. Язък ми , аз още си чакам обяснението за Вейдър #Cussing out #Cussing out  Филка уж голяма майка Тереза , ама много бързо забрави ,че има малка племенница дето живее измежду престъпници #Cussing out  Аксоя най - вероятно иска да излезе докато е още високо ,че да има после с какво да се хвали.

10: И аз съм зверски учудена как Хазал не възроптава срещу отявленото крадене на АФК, особенно 2 -ри сезон newsm78 newsm78 Тя може и да възроптава де , ама ние още да не сме чули.  Laughing Mr. Green То си е направо обидно. Момичето толкова да се старае да избяга от образа на Фера , а те зорлем да й придадат типаж.
Ако някога наистина ще ги повтарят като двойка с Чачо , трябва да е след поне 5 -6 различни образа на Хазал. През всичко трябва да мине , за да не виждат в нея само Фера. Чачо избяга успешно - беше сополив ракетоносител, после изигра добра кримка, сега и във фантасмагориите ще се пробва. Но Хазал си е чиста Фера с амнезия!

Засега това от мен:bouquet: bouquet

# 141
Ети  Хазал кво  да направи  ,като сценарият и ролята е такава .Трябва си бие шута да напусне .Едно ,че ФатЮ   ще се разсърди   много повече .Второ  при това окапване  и ниски рейти няма да напусне  . Има несполучливи опити .
И аз това казвам   да опита различна роля .
Ако един ден ги съберат ще се сравнява   зави си от сюжета Ча съм на кантар .Сега я питат непрекъснато за него  . За братската обич Joy   Споменатото от Хазал в магазина с продавача за Чачовата ревност  има ли го някъде на репортаж  ?

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 00:59 от femmi2

# 142
  • Варненска клюкарка
Не знам на колко е актьора, на колко трябва да е героя, обаче мачка чаршафи като за световно и много се ядосвам. Джан Бей е направил тяло баш за такива сцени и само му галят мустаците,  а този пилехар ...... нямам думи просто. #Cussing out #Cussing out

....Ако някога наистина ще ги повтарят като двойка с Чачо , трябва да е след поне 5 -6 различни образа на Хазал. През всичко трябва да мине , за да не виждат в нея само Фера.

Само му галели мустаците ох бе Ети rotfImbo rotfImao

За второто гаранция че няма да ги повторят Peace

Фемо помня че беше от ноември 2011, но идея си нямам къде да го търся. Беше в някакво издание, първо писаха за оплакването на обидения бакалин, после пресрещнаха Хазал на тръгване от сета, но нейните стари изказвания се откриват по-трудно и от Чачовите.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 20:01 от Беллора

# 143
На моя телефон има новини и една от тях е за ..... Протектора. И сега внимание - Хакан си има зъл близнак, гологлав, с мустаци и белези. Ще гледаме Ча и Ча. Да се изиграят близнаци с коренно различни характери е голямо предизвикателство. Ясно е и защо прическата е такава. За да може лесно да се преобразява в гологлав злодей. И се споменават постелни страсти, но без разголване. СЕМ-а дали ще се намеси?

# 144
  • Варненска клюкарка
Тц, СЕМ-а няма как да се меси на Американска платформа, може единствено да ограничи разпространението и в Турция Peace Или пък примерно на турския Нетфликс да спрат предавания но не и да цензурират определени сцени.
Според мен това няма да е близнак, а някакво хвърчане на Хакан в минали времена.

# 145
Рори   с оная смешна визия е маска  и изкуствени мустаци .В следващата  роля мустаците може са истински .Не знам вече как ще се пребразява на плитки не е бил  .
Брат му е Енгин Йозтюрк у фентъзито . Появява се втория  сезон . Каста на втория сезон дали ще бъдат на презентацията и партито ?
Дано   се разпространи свободно .На14 ще може ли да го зяпаме   он лайн или  ще чакаме ?  

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:16 от femmi2

# 146
  • Варненска клюкарка
На 14 може би не, но на другия ден сигурно  hahaha
Аз май не държа особено много да го гледам, спокойно мога да мина с гифчета и снимки с най-важното, т.е. Ча Laughing Рязането на глави и други страхотии със сигурност ще ги пропусна ooooh!

Вярно, в сериала брат му беше Енгин Йозтюрк, даже същата прическа му бяха направили и го бяха избръснали hahaha Рускините като видят някой избръснат турски актьор и коментират че или се задава сватба, или нова роля, та и Енгин за известно време замяза на човек hahaha

Фемо не знам дали тези от втория сезон ще присъстват на партито, мисля че да, но сега прочетох че Бурчин Терзиолу влиза в следващия сериал на Нетфликс, а следващия е с Берен. Двете според мен много ще си отиват- приблизително на една възраст са, имат фини тела и са почти еднакви на ръст. Красива брюнетка и секси блондинка. Дано само Берен да качи едни 5-6 кг че е ужасно слаба, направо прозрачна Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 21:40 от Беллора

# 147
  • Пришълец
Тази вечер хващам Огледален свят, когато горката Жансула не можеше да си намери място от щастие, че с Емир са на обща снимка.  Joy Joy Joy И Санем с апатия: радвам се за теб hahaha Не разбрах това към Емир несподелена любов ли е или обсебване, но в моменти като този ми дожалява за нея. Няма отказване Laughing

7:Излезнали Филка и Сашо вън да се разберат веднъж завинаги. Решиха повече да не се виждат, всеки да тръгне по пътя си. Гледаха се като котаци половин час, Филка тръгна да си ходи, Сашо рече "Ни мога без вас" , Филка се засили и му скочи на жилите. После й каза , че се е скумрисял , за да я изкара от затвора и да си спаси детето. Ама сега детето му ще живее, Филка била вън и не му пукало вече с всички ще се бори. И се налапаха, ама хич не им се получи според мен. Или поне това е най - лошата целувка на Хазал досега. /Да вметна , че не съм я гледала да се целува с Бисквитко, ако е имало целувка въобще./ Дойде Скумри и Каптана свариха ги , развикаха се , направиха патардия зверска , но Пинокио им развали кефа като им съобщи , че са разбили дюкяна.

По т. 7: Не знам как е изглеждала целувката на БарФи в епизода, понеже понякога има известна разлика спрямо фрага, но от това, което видях като кадри преди дни ми се стори странна Thinking И не само на мен. В Туитър имаше доста шеговити коментари hahaha

Ети, с Бисквитко даже беше загатната любовна сцена, отсрамиха се подобаващо с Хазал. Нейната Азра там никак не е свенлива Mr. Green Много различен образ.
От онова, което съм гледала с Хазал, за мен лично най-лошата нейна целувка досега е с Арас Tired Той личеше, че влага старание, но нашата по-скоро неубедителна. Ето там нямаше как да повярвам в чувствата на героите им, просто отвсякъде си личеше братската любов, която Фема споменава във връзка с друго Joy

Поне бяха сладки....

Когато-тогава, вярвам че все ще стигне и до нас Протектора. Wink Чакам го с умерен интерес, уж хвръкналите глави не ме плашат, но все пак не знам ще понеса ли гледката. hahaha

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:44 от Маргарита Н.

# 148
Берен се запусна външно се дано се стегне за проекта .Поведението напоследък   не се нрави .
  Гледах Тор американска продукция новата част не ми допадна . Старите са по - яки .Главните са сладки Heart Eyes
Там има любов  и борба със злите сили .

Лабумски отвори нов бар аркадаша  ще го посети или   са му омръзнали не  ви се вярва   а ?

Много ми хареса баладата с Марк Антъни  и  фемирчовците.   Ние си създаваме  Хепи енд .

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 01:06 от femmi2

# 149
Един от тези проекти е новият сериал на Netflix "The Protector" - турски прочит на историите за смели герои със супер сили и техните помощници.

И докато повечето турски сериали се завъртат най-вече върху драмата, семейните взаимоотношения и въобще по-сапунената част на телевизията, отклонявайки леко се от време на време към историческия или криминалния жанр, това е един от първите сериозни фентъзи/фантастични проекти, който идва от там.

The Protector обаче е съвсем друга бира. Тук историята разказва за Хакан - обикновен младеж в 15-милионния Истанбул, който работи като пазач в магазин и търси начин да се справя с живота. Иначе казано - едва ли би могъл да е по-далеч от супергеройството.

Нещата за него се променят, когато му е даден мистичен талисман, който отключва в него суперсили. Светът на Хакан се обръща с краката нагоре, когато той научава за съществуването на таен орден, чиято задача е опазването на Истанбул от зли сили. Нещо повече - притежанието на талисмана прави младия мъж новия водач на този орден. Така Хакан се превръща в Пазителят.

Той бързо научава, че родният му град е под заплаха от мистериозните мистични Безсмъртни, с които орденът се бори от векове насам.

Макар в началото да се противопоставя на това си ново призвание, в един момент Хакан се вижда принуден да се отдаде на новото си амплоа, да тренира неуморно, да се бори и да се превърне в един съвсем нов човек, посветен на всички тези 15 млн. непознати, които живеят в града.

Междувременно, ако Безсмъртните разберат, че Пазителят се е завърнал, ще направят всичко по силите си да го унищожат, независимо от цената, а заедно с него и всички в града.

Съответно той не е сам в борбата си. Заедно с него са една красива помощничка (и вероятна любовна тръпка), която въобще не смята Хакан за достоен да бъде Пазител; мъдър, по-възрастен наставник, който безрезервно вярва в него, и тайнствена красавица, която изглежда е привлечена от героя.

Към всичко това се прибавят много бой, драми, тайни (Хакан трябва да разкрие какви мистерии крие собственото му минало), както и един негов видимо зъл (разбирай гологлав, с мустации и с белези) близнак.

Трейлърът на сериала навява онова усещане за супергеройска история от по-стар тип - с доминиращ мъжки главен герой, но без малцинствено многообразие, без борба за женско равноправие и без излишна социална натовареност.

Тъй като става въпрос за The Protector, се вижда, че сериалът ще е и по-откровен в кадрите си. За разлика от повечето турски шоута, където почит няма чисто плътски сцени, тук може и да се очаква нещо повече (ако разчитате обаче на разголеност, вероятно ще останете доста разочаровани).

Първият сезон на сериала ще излезе на 14 декември, а в него ще има 10 епизода. В ролите са Чагатай Улусой ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите"), Хазар Ергючлю ("Север-Юг" и "Кварталът на богатите"), Айча Айшин Туран ("Черна роза"), Окан Ялабък ("Великолепният век") и Мехмет Куртулуш ("Великолепният век: Кьосем").

Алекс Сътърланд е на борда за проекта като изпълнителен продуцент, а уважаваният турски инди режисьор Джан Евренол заснема повечето епизоди от проекта.

Много съм задобряла с телефон в джоба цял ден, всеки ден щом успях да копна статията тук.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:56 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт