Идиоти, запълват си изданията. Жалко, че някои хора се хващат на измишльотините им.
Дори да вземат двата и хита които се продават навън, особено Фатмагюл, това са доста стари вече сериали и тя не изглежда вече така, не само защото е преполовила тридесетте.... От друга страна сегашните 100 бона не са като тези преди година или преди 3 а към 5 пъти по-малко, но то не е и ясно щото едните пишат за долари, другите пишат за същата цифра в ТЛ... Та никой нищо не знае, ама си пишат хората. Утре пък сами на себе си ще противоречат 

Аз не съм свикнала, дълги са епизодите...
Успоредно с участието й в НИ се е изявила и другаде... По-рано бяхте споменали...

Тъй като съм следила нещата преди години и направо имам дежа-вю от това което се вижда като отношения- Хазал взе да дебелее, нещо което не беше и се случвало повече от 5 години, а Аксой вместо обичайните хвалби за нея взе да говори повече отколкото трябва и не я спомена сред любимите си актриси нито публично я уважи на празника и- само стоя там до нея. А навремето когато се разделиха даже вкара в схемата и две маши за допълнителна ударна сила по нея... Тогава много кал се изля
През май 2015 за Астана каза че и бил малко сърдит, но по реакциите му навремето мисля че и беше много, много сърдит ... и сега пак така...
Тя всъщност не просто си изпълни договора към него, а го преизпълни, снимайки две серии допълнително.. ама това е Аксой... Добър продуцент но много импулсивен човек. Само се надявам каквото и да е, късмета на Хазал да не е като при първото и бягство от Аксой.
и ето, че на тези, които имат наблюдения от по-рано, ситуацията с Хазал доста напомня онази отпреди години 

че снимките на Несрин с грозното рокле са от премиерата на филма El Desentierro, в който изпълнява една от главните роли. 
Не пише кое от всичките, нямам и идея кога е било последното ама Марги виж като спряхме да търсим резултати и следим нещата какви интересни акценти пропускаме 

Все още има шансове за благоприятен изход....
Последната беше првз октомври, сега в началото на декември се задава нова... Отегчих се от безрезултатното търсене през последните месеци. 
Тук даже е 1 серия след отказа на Хазал да изиграе една конкретна сцена, но я каква топла прегръдка и широки усмивки- идилия 

Бях си свалила клипчето само, че замених песента с моя любима... http://www.videoclip.bg/watch/824013_no-me-amesПрепоръчани теми