ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
Не само са информирани за възнагражденията им, ами знаят и за имотите, в които инвестират знаменитостите tooth Идиоти, запълват си изданията. Жалко, че някои хора се хващат на измишльотините им.

# 121
  • Варненска клюкарка
Да, като се има предвид че навсякъде жените са по-малко платени от мъжете, особено пък в този сектор където мъжете актьори водят зрители към проектите... Берен от 3 години не е играла и веднага я наредили със 100 бона- да бе ooooh! Дори да вземат двата и хита които се продават навън, особено Фатмагюл, това са доста стари вече сериали и тя не изглежда вече така, не само защото е преполовила тридесетте.... От друга страна сегашните 100 бона не са като тези преди година или преди 3 а към 5 пъти по-малко, но то не е и ясно щото едните пишат за долари, другите пишат за същата цифра в ТЛ... Та никой нищо не знае, ама си пишат хората. Утре пък сами на себе си ще противоречат hahaha

Откъс от Кивовия сериал, Марги Севтап Йозалтун май ще си остане само с участие в първа серия, че се оказа насред един бомбен атентат...

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_803656

# 122
Да насред бомбен атентат  се оказа и загина .Това е семейството на  комисар Кадир .Той много обича жена си и детето  .  Севтап не я знам коя е ?  Кадир ще се побърка като разбере ,че са загинали .Зейнеп - Елчин  работи в банка взе торба с пари  спря я патрулка тя  избяга прегази един  .Изпуснах някой неща . Байрактар  Евалла за ефектите и  режисурата. Яко се сблъскаха колите  на Кадир и Зейнеп .Елчин   в  Кирилика  съм я гледала и съм се смяла като прави физиономии .
Мелиса Памук  ще играе адвокат на Зейнеп  .  Нея я спрягаха за Протектора  ако не греша мина на проби . Кастинг директорите внимателно са избирали .

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 00:18 от femmi2

# 123
  • Пришълец
Така е, Бел, нататък ще са без Севтап... Харесвам я и с Киво си мисля, че щяха да са хубава двойка....
Сладко момиченце са взели за щерка на героят му Heart Eyes
Скрит текст:
Феми, ти онлайн ли си гледала Crazy Аз не съм свикнала, дълги са епизодите...
Севтап играеше във Фатмагюл - Хаджер/Асу. Ако нещо не се заблуждавам също и в АШК с Хазал.

Браво на Несрин. Wink Успоредно с участието й в НИ се е изявила и другаде... По-рано бяхте споменали...

Вчера е пристигнала във Валенсия, за да присъства на премиерата на филма си El Desentierro, в който изпълнява една от главните роли.

# 124
 Дълги са епизодите  Киво го харесвам . Не гледам всичко с него  само ,което ме грабне .
ХаканЮ  говореше с Джемре - Мелиса Памук .
Мъжа на Зейнеп е гадняр караха се    взе и дъщерята .
Не ми се нрави роклята и цвета .    Това  испански филми е ?Ние споменахме за Каса Дел Пепел  не главна роля .Участва ли наистина бързо се върна в НИ .  
Аксой що не се радва за Хазал  за ам .компания с която  Ча подписа .Няма да напусне  знае си урока  не напуска дизи с рейт при това окапване . Не е тръгнала снима у Холивуд .

Сетих се Марги като ми обясни .Асу в ашка преспа с героя на Каан Урганджолу .Той хареса Азра  . За Хаджер от Фатмато се сетих .  

Зяпам картинки без превод мъжът  да е  накарал да открадне парите   да  върне дъщерята .

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 00:23 от femmi2

# 125
  • Варненска клюкарка
Киво Керо....  НИ даже пак взе да набира по малко...
Керовия потъва, ще видим другата седмица как ще е Киво. На мен този откъс който гледах ми хареса даже много, но зависи много от историята, даже не толкова от актьорите- абе горе долу 50:50  са нещата.

Аксой що не се радва за Хазал  за ам .компания с която  Ча подписа .Няма да напусне  знае си урока  не напуска дизи с рейт при това окапване . Не е тръгнала снима у Холивуд .

Боли го... за Хазал Аксой. Остава без една от златните кокошки и направо му се умира от радост. Нейният успех е негов успех само когато тя работи за него. Та толкова за радостта Аксоева. Все едно да кажеш че Керем Чатай си умира от кеф че Ча му остави Ичердето на един сезон- пука му на папука на биг боса за Нетфликс-метфликс ....
От новите Аксоеви проекти никой не въпви- рейтинги ниски, други бяха пък отложени.... Добре че са трите  от миналия сезон -Кадъната е много добре и поддържа висок рейтинг, в понеделник и четвъртък, дните според зрителите избрани за най-трудно оцеляване на сериали НИ и Ябълката се държат доста стабилни. Махне ли се Хазал НИ си отива, защото историята се крепи на нея. Но сурването на рейтинга е неизбежно според мен историята няма много голям потенциал за развитие и украсяване.... Но  личи  напрежение отново #Cussing out Тъй като съм следила нещата преди години и направо имам дежа-вю от това което се вижда като отношения- Хазал взе да дебелее, нещо което не беше и се случвало повече от 5 години, а Аксой вместо обичайните хвалби за нея взе да говори повече отколкото трябва и не я спомена сред любимите си актриси нито публично я уважи на празника и- само стоя там до нея. А навремето когато се разделиха даже вкара в схемата и две маши за допълнителна ударна сила по нея... Тогава много кал се изля #Cussing out  През май 2015 за Астана каза че и бил малко сърдит, но по реакциите му навремето мисля че и беше много, много сърдит ... и сега пак така...ooooh! Тя всъщност не просто си изпълни договора към него, а го преизпълни, снимайки две серии допълнително.. ама това е Аксой... Добър продуцент но много импулсивен човек. Само се надявам каквото и да е, късмета на Хазал да не е като при първото и бягство от Аксой.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 10:01 от Беллора

# 126
  • Пришълец
Като гледам сериала с Керем едва ли още дълго ще изкара, но за Кивовия е рано да се каже. Почти 4% рейтинг при наличието на други четири сериала за деня, ами можеше и по-зле да е... И Ичерде тръгна с малко над 4%, но постепенно вдигна на 6 и нещо, че достигна и 10%. Ще видим, стискам палци да оцелее Сблъсък Laughing
И за НИ се радвам, но много ще го разводнят с разни несъществени събития и вкарване на нови персонажи с цел само и само да продължи. И това, докато на зрителя му писне Rolling Eyes Ама лакомията на Аксой ooooh! и ето, че на тези, които имат наблюдения от по-рано, ситуацията с Хазал доста напомня онази отпреди години ooooh!
Защо не проявяват благоразумието да ги приключват сериалите си навреме с по един сезон, колко хубаво, че Ча не е бил навит да правят втори на Ичерде Crazy

Феми, пропуснах да ти отговоря Laughing
Да, сега се сещам, че вие споменахте за Ла каса де папел... Това което публикувах снощи ми попадна като разцъках линка на Бел със сцената от Сблъсък. Така пишеше май, Thinking че снимките на Несрин с грозното рокле са от премиерата на филма El Desentierro, в който изпълнява една от главните роли.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 11:26 от Маргарита Н.

# 127
  • Варненска клюкарка
Ох сега прочетох на едно място че са засекли Лорка в туитването с хаштаг Хазчаг за повторението на двойката Joy Joy Joy Не пише кое от всичките, нямам и идея кога е било последното ама Марги виж като спряхме да търсим резултати и следим нещата какви интересни  акценти пропускаме Joy

И аз това казвам за Киво. Освен това той снима с много мощен режисьор, а това освен ГГ и историята също има огромно значение. Ако оцелее може да му хвърля някое око, снощната сцена ме впечатли доста Peace
За Керо миналия петък е имало събрание на ръководството на Канал Д и бяха писали че сериалът ще се мести Peace

# 128
Марги, според мен НИ се ориентира към финал. Вчерашната беше 48. Добра като номер за последна ще е 50 или 55 в краен случай. За 4 часа спокойно могат да приключат позитивно за всички без скумрията и капитана, освен ако не ги съберат. Някак много ще са химични като двойка, пък и са с общи професионални компетенции и интереси.

# 129
  • Варненска клюкарка
Рори, рускините които следят сериала, а там са доста, също пишат че им прилича да се ориентират към финал. Вече на няколко места срещам прогнози че първата половина до някой си декември трябва да свърши историята. Предвид нелошия рейтинг от близо 6% и кривотиите на Аксой, може да се окажете прави Laughing
Относно финала Аксой сигурно би изтрепал всичко което мърда, а ако можеше даже Филка и няколко пъти, примерно да я гръмне, удуши и удави, но като се има предвид че сериалът се продава доста добре в ЛА този път не би посмял, много го плюят там заради АФК въпреки че за там е продаден със скълъпен от други сцени щастлив финал. Затова мисля че НИ ще има хепи енд Peace

# 130
  • Пришълец
Рори, дано си права Grinning Все още има шансове за благоприятен изход....
Иначе при АФК точно 48 еп. (снежната сватба) можеше да се окаже доста подходящ за финален...

Бел, наистина интересни неща пропускаме покрай акциите Joy Последната беше првз октомври, сега в началото на декември се задава нова... Отегчих се от безрезултатното търсене през последните месеци. ooooh!

# 131
  • Варненска клюкарка
И аз така, отегчих се от безрезултатно търсене. Последния резултат го намери ти мисля през април или май 2,3 или пък беше 3,2 млн туита и повече нищо не съм виждала. Рядко проверявам и профилите в Т затова и не знам за акците... Наскоро видях че Лорка е лайкнала сцена от НИ та явно следи жената изявите и на Хазалинда.

Споменах едната Аксоева маша при първото напускане на Хазал и хоп рускините я пуснали hahaha Тук даже е 1 серия след отказа на Хазал да изиграе една конкретна сцена, но я каква топла прегръдка и широки усмивки- идилия Laughing А после Ахуто ля та ля кал, ама пък още 9 серии се вози в кола и викаше "Емир Емир..." . Дано поне освен допълнителната работа и да са и платили добре ooooh!

Рускините явно не знаят за тези отношения та са се прехласнали по Ахуто...

# 132
Бях останала с впечатление, че латиносите просто са ударили стоп кадър на танца на Фемир като щастливо женени за втори път. Любопитно ми е какъв край са скроили. Има ли го някъде като клип в нета?
Може би миналата серия се усети завоя към финала на НИ и може би има друга причина освен виждането на сценаристите. Както Белл намеква може да е имало конфликт с Хазал и даже предполагам конкретна за сериала причина. В един момент имаше много пощипвания от АФК и се чудих как Филиз още не се е събудила от амнезията на Фера. С други думи Хазал едва ли се е чувствала комфортно в такава ситуация. А миналата серия сякаш беше по-обрана в това отношение. А и ако има нов договор на хоризонта Аксой едва ли ще повтори предишния си гаф още повече, че макар и успешен сериал НИ няма химията със зрителя която има АФК.

# 133
  • Варненска клюкарка
Рори, срещала съм го при рускините- свършва точно със сватбения танц и куп красиви сцени от сериите събрани като спомени на младоженците как се е зародила любовта им. Може би да го има в ЮТ на испански, но последно като забърсаха сериите оттам не знам дали пак може да се намери. Че и не помня на колко ги бяха нарязали латиносите.

Преди малко се прибрах и хванах Отново любов към края и видях наш Халилуд, съвсем същия си беше.

# 134
  • Пришълец
И аз съм попадала на този финал със спомените, мисля, че звучеше песента Değmesin Ellerimiz, която сме чували по-рано в сериала. До миналата година се срещаше и още един вариант в Ютюб с финала, изстрела отново е бил спестен за зрителите, свършва с танца Peace Бях си свалила клипчето само, че замених песента с моя любима... http://www.videoclip.bg/watch/824013_no-me-ames

Я, Халил участва значи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт