ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Варненска клюкарка
И аз харесвам Ча на повечето снимки, не е просто красив, секси е и със самочувствие Heart Eyes
Бел  smile3521 Пък и този път не бухна Wink

Хакан Железний Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оо да, дано да удържи фронта. Постоянно печал и варял нещо, опасна комбинация е мъж склонен към пълнеене и обичащ да готви...

# 511
Абееееее, добре си е Ча дори и малко да налее, въпросът е да не е много.
Мале,
Скрит текст:
за първи път сега не помня откога реших да се поразходя в другата подгрупа и да открия диспансерската тема, в която част от нашите се преместиха по стечение на обстоятелствата.
Ми такава тема няма, по-точно има, но в нея не присъства ни един ник на някое наше момиче, все нови и нови, а старите теми с нашите са архивирани, много кофти ми стана, много. Rolling Eyes
Явно там вече никое момиче от нашите не пише, къде са се изнесли, Thinking във фейса ли!? newsm78

# 512
  • I Love You 3000
Аз пак да питам  Laughing Laughing Laughing Днес ли ще гледаме Чачо ? и Имаме ли инфо къде можем да го гледаме ? А и от колко?
Че аз съм готова за едно КС  Laughing Laughing Laughing Laughing

Дано да не е много късно , че както гледах имаше някакви обезглавявания в трея. Та после как ще се спи не знам  newsm78

# 513
  • Варненска клюкарка
Ети, преди няколко часа това го пусна Нетфликс, официалната дата е 14.12 петък, значи в четвъртък след полунощ вече може да се очаква- всичките 10 серии по 45 минути ще бъдат качени и ще са налични по някое си време в петък.

Наде за темата в потребителските групи ли говориш newsm78 Тя отдавна не е активна, народа се поизнесе към ФБ Peace Но ако правилно съм те разбрала за мястото там са си нашите макар и нарядко, последна е писала Профа Peace

# 514

Хакан железни  ще фърчи ще скъса синджира  Joy smile3535 smile3535
   Успешен старт да му пожелаем и гледаемост .

Ети чакаме КС на Протектора  .  

Чачи брои дните до старта  . След премиерата една нова снимка няма . Покри се пак  Crossing Arms дано изкочи нещо в петък .  Белка ме разсмя   още не се заврял в пещера     Joy Joy Joy нещо от сорта е цитата

Потребителската тема   все се каня да намина разбирам  че от нашите хора почти няма никой . Мима къде е ?  Още ли е в Германия ?

Маргиии ,  Тенкю, че си до мен ! hug

Ямур Търъвестин    или както там се пише фамилията  Зор ми е с нея .
 доста е променена в лице  Peace

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 19:34 от femmi2

# 515
  • Пришълец
Скрит текст:
Аз ”кафенето” го четях до последно. Сега там не се пише, темата е на втора страница, а момичетата наистина са във фейса.

Феми, оправих ли ти поне малко настроението? Laughing Дано е така... Аз съм навсякъде, пък тази вечер даже и у нафталина hahaha

На мен Ямур/Едже ми е симпатична Heart Eyes

# 516

Киво за Маави номбър уан   е за тях . Много е готин  Crazy

Гледате ли Сблъсък ? Аз го зяпам  заплетено е .  Киво и Елка си подхождат  Heart Eyes
 Внимателно не го гледам но се информирам .
Ча каза пред аркадаша гледал първите епизоди  .

Баджаначке опитваш се  Grinning

# 517
Марги и на мен ми е симпатична Едже/Ямур.
Феми, не гледам Сблъсък.

# 518
  • Варненска клюкарка
Тая хубост Ямурова ако вървеше и с талант цена нямаше да има, но това носово говорене, фъфлене и кривене на всичко- лице, тяло, походка, нямат оправия... ooooh!

Как на втора страница, аз виждам че е на шеста newsm78 Не че много важно втора или шеста, на мен не ми беше същото и не се мярках много там....

У нафталина съм Crazy

# 519

тая сцена  чЕкаме с интИрес  Mr. Green Whistling   

Преди щях да коментирам  в суматохата от снимки  и коменти забравих .

Есра Генчая  се води връзки с обществеността . Чете  в мрежите .    Какво е направила за Ча и що я държи ?     Роклето не е лошо на нейната  фигура стои зле .

# 520
  • Пришълец
Хубавка е Ямур, но тя и в АФК не ми е била неприятна...
Бел, аз последно като наглеждах беше там, не ми се вярва чак толкова да се е изместила.  newsm78 Както и да е... Обичах да ги чета.

Не гледам Сблъсък, следя само коментарите. Киво и Елчин ги харесвам поотделно. За негова партньорка предпочитам по-скоро Севтап Йозалтун, но  бързо са я затрили. И с Фахрие Евджен бяха хубава двойка в КСШ, малко гледах, но и сцените им като цяло май не са били много. Жалко...

# 521
  • Варненска клюкарка
Есра е служителка на Гинчо, пък роклята и е пълен ужас, все едно е плажна рокля и на нея и стои още по-ужасно. Ама щях да се учудя ако някоя се беше спретнала с вкус на галата, то даже една за цвят нямаше ooooh!

Охх Crazy
Сигурно първо това ще изкарат на някой клип Mr. Green

# 522
  • Пришълец
До една се бяха издокарали ужасно ooooh!

# 523
 Стилът на почти всички жени на галата е потрес  Shocked  донякъде ХазаР и Бурчин  стават .

Открийте разликите

Heart Eyes

https://twitter.com/HazCag_Lovers/status/1072667945086652421
 Маргиии ще резнеш ли гифка

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 21:23 от femmi2

# 524
  • Варненска клюкарка
Това карираното сако му стоеше кошмарно - изглеждаше тесен в раменете, без талия и с широк ханш, ах Илкеее #Cussing out И тая ужасна коса ooooh! Добре че е минало bishop

Общи условия

Активация на акаунт